D.O. Design Only Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra och Fin service vi fick på Mariebergs köpcentrum i Örebro. Hon som jobbade var väldigt lyhörd och var inte påträngande på något sätt. Köpet blev via internet då det inte fanns tid att åk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Riktigt otrevliga säljare samt personal, behandlar kunder olika och skyller på stressig dag. Ida en anställd nämner två olika historier. & en yngre kille samt äldre kvinna med mörkare hår är riktigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag fick en mkt bra kundservice i Marieberg galleria i Örebro. Gick in att titta på någon blus men köpte två. Hon var inte påträngande och mkt uppmärksam på passformen och gjorde det lite extra att... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

En ny vinterjacka sprack i en sömn - gick tillbaka med jackan och fick ett trevligt bemötande att jackan kunde lagas detta beräknas ta 8 arbetsdagar - jag tycker det känns som lite väl lång tid dock... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep ze sztuczną biżuterią
  3. Sklep z dodatkami
  4. Sklep z odzieżą wieczorową
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Att få vara en viktig del av våra kunders garderob har alltid varit vår högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos oss på D.O. Design Only. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutik.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Falsk marknadsföring!

Jag åkte till butiken på Fredsgatan i Göteborg igår efter att jag fått mail och SMS om att det var 20% rabatt i HELA butiken. Inga märken undantaget.
Men när jag åkt hela vägen dit enbart för att köpa en jacka jag spanat på möts jag av en lapp att det inte gäller det märket.

Det är ok att vissa märken undantas om man så uppger. Att lova 20% rabatt på HELA butiken och sen inte stå för det är falsk marknadsföring!
Jag kommer att köpa jackan, men definitivt i annan butik än Design Only!

25 września 2025
Opinia niezależna

Hej Annika,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår verkligen din besvikelse och vill be om ursäkt för denna miss från vårt håll.

Vi vill alltid vara tydliga och transparenta i vår kommunikation och beklagar att vi inte lyckades den här gången. Din feedback hjälper oss att förbättra våra rutiner så att detta inte händer igen.

Vi hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Teamet på Design Only

Nöjd med mitt köp

Bra utbud och kvalitet på kläder

27 lipca 2025

Hej Sara,

Tack snälla för ditt omdöme! Så kul att höra att både kläderna och leveransen levde upp till förväntningarna 🙌

Helt värdelöst

Helt värdelöst, jag beställer på hemsidan och ni har saldofel? Efter ert meddelade om detta sker återbetalning men produkten ligger fortfarande kvar på er hemsida?

27 lipca 2025

Hej Tomas,

Förlåt för strulet med din beställning. Tyvärr kan saldofel ibland uppstå, även om det är sällan samt något vi försöker undvika. Vi uppskattar att du flaggar detta så att vi kan se över våra rutiner!

Hoppas vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Oceniono na 3 z 5

Felleverat

Beställde skjorta grön storlek small! Fick levererat grå storlek medium! Med andra ord inte ett rätt!! Behöll dock varan! Men tveksam att beställa igen! Anders

22 kwietnia 2025

Hej Anders,

Tack för att du tar dig tid att lämna en recension, även om vi såklart hade önskat att allt blivit rätt från början. Vi ber verkligen om ursäkt för att du fick fel färg och storlek, det ska inte hända och är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Hör gärna av dig till oss på kundtjanst@design-only.se så kan vi kika närmre på detta. Vi vill gärna att du ska känna dig trygg med att handla hos oss – även nästa gång.

Snabb leversns

19 grudnia 2024

Hej Laila,

Tack för ditt omdöme! Det är kul att se att du har haft en positiv upplevelse och att din leverans kom fram snabbt och smidigt.

Oceniono na 2 z 5

Blev väldigt förvånad att köp av…

Blev väldigt förvånad att köp av presentkort i första hand inte är fysiskt, hur kul är det att ge bort ett digitalt? Ett pluss till kontakt med DO som var väldigt tillmötesgående.

18 grudnia 2024

Hej Randi,

Tack för din feedback! Vi förstår att ett digitalt presentkort kanske inte alltid känns lika speciellt att ge bort. Det digitala kortet är vårt automatiska val för att göra det så snabbt och smidigt som möjligt, och önskar man ett fysiskt kort så går detta att lösa genom att följa instruktionerna på hemsidan. Vi tar självklart till oss din synpunkt och kommer se över hur vi kan förbättra processen vid köp av presentkort i framtiden.

Vi är glada att du uppskattade bemötandet från vår kundservice – det betyder mycket för oss!

Vi beklagar om din upplevelse denna gång inte levde upp till dina förväntningar. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar!

Oceniono na 5 z 5

Lika hög kvalite på kläder som personal…

Lika hög kvalite på kläder som personal
Älskar butiken på Fredsgatan och vid köp på internet går det snabbt & enkelt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 listopada 2024

Hej Christin,

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd över din upplevelse hos oss och vi uppskattar den fina feedbacken.

Oceniono na 5 z 5

Personalen är alltid så trevliga och…

Personalen på DO Hallarna i Halmstad är alltid så trevliga och hjälpsamma :-) & så klart hittar jag ofta något fint hos er!!

17 listopada 2024

Hej Camilla,

Det är väldigt roligt att höra att du har haft en så bra upplevelse i vår butik!

Oceniono na 1 z 5

Jag har mejlat deras kundsupport och…

Jag har mejlat deras kundsupport och fortfarande inte fått något svar. Det är över en vecka sedan, gällde en reklamation.

19 sierpnia 2024

Hej Elisabeth,

Vi ber om ursäkt att du fick vänta på ett svar gällande detta! Vi gör alltid vårt bästa för att besvara och lösa ärenden så snabbt som möjligt, men beroende på ärendet kan det ibland ta lite längre tid.

Så vitt jag kan se verkar ditt ärende nu vara löst, men du är alltid välkommen att kontakta oss igen så gör vi vårt bästa för att återkomma så snabbt som möjligt.

D.O Design Only

Oceniono na 4 z 5

Superbra kundservice på Marieberg

Superbra kundservice på Marieberg! Personalen var hjälpsam utan att vara påträngande, och hjälpte mig hitta rätt storlek. Tack för en trevlig upplevelse!

9 września 2024
Opinia niezależna

Hej Nichole,

Vad kul att höra att du hade ett så positivt intryckt hos oss! Du är varmt välkommen tillbaka :)

D.O. Design Only

Fick inte varan

Fick inte varan

20 sierpnia 2024

Hej Ulla,

Det är väldigt tråkigt att höra att du inte fick den varan som du beställde. Tyvärr uppstod det ett fel i lagersaldot och därmed fick du istället en återbetalning för denna vara.

Vi ber självklart om ursäkt för att detta skedde! Vi arbetar kontinuerligt på att förbättra våra rutiner och hoppas kunna ge dig en mycket bättre upplevelse i framtiden!

D.O Design Only

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej