Odpowiedź od Medical-Dent Polski Dentysta Birmingham
Medical-Dent Polski Dentysta Birmingham is a leading private dental practice in Birmingham/West Bromwich. Dedicated to delivering exemplary dental services, our clinic combines cutting-edge technology with bespoke treatments tailored to each patient's needs. Experience exceptional care in a welcoming environment where your dental health is our foremost priority. Medical-Dent Polski Dentysta Birmingham to czołowa prywatna praktyka stomatologiczna znajdująca się w Birmingham/West Bromwich. Dedykowana świadczeniu wyjątkowych usług dentystycznych, nasza klinika łączy nowoczesną technologię z indywidualnie dopasowanymi zabiegami, aby sprostać unikalnym potrzebom każdego pacjenta. Doświadcz wyjątkowej opieki w przyjaznym środowisku, gdzie Twoje zdrowie dentystyczne jest naszym najważniejszym priorytetem.
353 High Street, B70 9QG, West Bromwich, Zjednoczone Królestwo

Odpowiedź od Medical-Dent Polski Dentysta Birmingham
Nigdy nie myślałam że wyjdę od dentysty z uśmiechem na twarzy po wyrwanou zęba. A jednak 😊 a to wszystko dzięki pani Dr Karolina Maluga. Cudowna , ciepła i z dużą cierpliwością do pacjenta osoba. Jeśli wyrywać zęby to tylko u pani Karoliny.

Odpowiedź od Medical-Dent Polski Dentysta Birmingham
Jestem bardzo zadowolona z usługi Dr Marta jest ciepła miła osoba a zarazem stomatologiem który z każdej sytuacji znajdzie wyjście praca jest na najwyższym poziomie z użyciem najlepszych technologi wszystko co zrobi jest estetyczne i cieszy pacjenta 👏 Polecam każdemu
Jestem bardzo zadowolona! Pani doktor która mnie przyjmuje od kilka miesięcy to cudowna i ciepła osoba. Bardzo serdecznie polecam Medical-Dent.
Kompetentna i fachowa obsługa. Wspaniała i profesjonalna dr Anna Maria Kukulska, szczerze polecam
Profesjonalna i mila obsluga.Korzystam regularnie i jak dotad jestem bardzo zadowolony:)
Mysle ze ciezko ,jezeli wogole bedzie znalezc w rejonie lepszej przych.dentystycznej w porownywanych cenach.
Znalazłam swoją klinikę dentystyczna, pełen profesjonalizm, bez bólu , przemiłe panie 💜
Super obsługa, pani stomatolog Beata mega profesjonalizm, szybko sprawnie, bardzo pomocna wysłucha , doradzi gorąco polecam
Medical-Dent odwiedziłam kilka razy i z czystym sumieniem mogę Państwu polecić to miejsce. Bardzo dziękuję i na pewno wrócę !Jakbym mogla to dalabym wiecej gwiazdek ale jest tylko 5
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Super wykonane leczenie. Bardzo polecam
Polecam! Ząbki prostują się pięknie. Obsługa bardzo fachowa, full PPE, ortodonta odpowiada na wszystkie pytania, tłumaczy kolejne etapy leczenia. Highly recommend!
Bardzo dobra obsluga, dobre ceny i szybkie terminy. Polecat Pania Beate i jej asystetke. Pani na recepcji ( W trampkach) super babka :)
Bardzo świetni dentyści wszystko na wysokim poziomie polecam w 100 % ;)
Bardzo profesjonalni dentyści solidnie wykonujacy leczenie..
Bardzo sympatyczni!!!
Napewno skorzystamy z mezem ponownie!👏👍