Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!
Reakcja na opinię
Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... Zobacz więcej
Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloer... Zobacz więcej
Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!
Kapelhof, 4101EX, Culemborg, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vriendelijk contact, alles snel afgehandeld en uitermate tevreden!

Odpowiedź od De Leidinggevende
Patrick is een zeer sympathieke en aardige man. Hij heeft me snel geholpen met mijn verwarmingsketel.
We zullen elkaar zeker nog eens ontmoeten, ik raad hem van harte aan! 😊

Odpowiedź od De Leidinggevende
Werd duidelijk uitgelegd wat monteur ging doen vroeg ook of ik het er mee eens was
Heeft na afloop alles netjes opgeruimd

Odpowiedź od De Leidinggevende
Prettige communicatie, duidelijke afspraken.
De schoonmaak van de airco secuur uitgevoerd.
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Odpowiedź od De Leidinggevende
De installatie van de totale airco-installatie ging perfect! Duidelijke uitleg! Top ervaring

Odpowiedź od De Leidinggevende
Heel vriendelijk werk het mooi af laat alles netjes achter komt afspraken na

Odpowiedź od De Leidinggevende
Vanaf het eerste contact met Sara t/m de installatie door Patrick uitermate tevreden. De communicatie ervaar ik als zeer prettig en informatief en een
vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Prijsstelling is concurrerend, kortom ik kan dit bedrijf eenieder aanbevelen.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Patrick en Kevin hebben hier inmiddels airco nummer 3 en 4 opgehangen. Wederom geheel volgens afspraak en keurig gewerkt en opgeruimd. Zeer tevreden over De Leidinggevende komen afspraken na en doen wat ze beloven.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Erg fijn contact en nette en professionele medewerkers. Erg blij met het advies om de airco in de trapopgang van de open trap in de woonkamer te hangen.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Het bedrijf is de gemaakte afspraken goed nagekomen en heeft onze Airco mooi geplaatst.
Patrick heeft heel secuur en netjes gewerkt. Hij zoekt naar de zo gunstig mogelijke route van de leidingen,
Wij zijn zeer tevreden over de aanleg en het persoonlijk contact.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Ik ben zeer tevreden met de installatie van de split airco die de leidinggevende heeft geïnteresseerd bij mij. Afwerking was top en was ook snel geholpen door hun.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Allereerst een duidelijke offerte en dan een uiterst degelijke montage en afwerking.
En niet te vergeten een zeer prettig contact

Odpowiedź od De Leidinggevende
Patrick heeft bij ons 3 airco's geplaatst op de 1e verdieping van onze woning. Dat is ontzettend goed verlopen en we zijn blij met het resultaat. Patrick denkt mee en geeft advies over de plek waar de units het beste kunnen staan/hangen en over het wegwerken van de leidingen. En dat is heel goed gelukt. Contact via telefoon/e-mail was ook erg fijn en professioneel. Je weet precies waar je aan toe bent. Wij raden de Leidinggevende van harte aan!

Odpowiedź od De Leidinggevende
Prima offerte, communicatie & installatie. Alles ging lekker snel. Er werd snel en goed gereageerd op email. Men kwam vooraf even kijken. Aanpassing offerte ook snel en inplannen ging vlot net als de installatie. Vooralsnog lijkt alles prima te werken maar goed, de airco hangt er net.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Advies op maat, afspraken worden correct nageleefd, werk wordt netjes uitgevoerd. Je krijgt alles wat je van een goed bedrijf mag verwachten. Top.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Alles goed gedaan netjes opgeruimd.
Vooraf goede informatie en vriendelijk gesprek.
Totaal een aanrader.

Odpowiedź od De Leidinggevende
net, eerlijk en duidelijk bedrijf. heel blij met de service en aankoop van mijn airco

Odpowiedź od De Leidinggevende
Fijn bedrijfje om zaken mee te doen. De airco is vlekkeloos en heel vlot geplaatst. Alle afspraken zijn nagekomen. Verder een fijne communicatie, waar Patrick goed advies kan geven vanuit zijn ervaring met heldere uitleg daarbij. Dan ook nog een van de goedkoopste uit de omgeving die ik kon vinden, dan is de keus snel gemaakt.
Twee opvallende puntjes om rekening mee te houden: ze vragen om dezelfde dag te betalen. Daarover krijg je een week voordat een email. Op zich prima voor mij, maar goed om te weten. Daarnaast vragen ze tien euro om het verpakkingsmateriaal af te voeren. Gezien de prijzen voor mij ook geen issue en je kunt het natuurlijk ook zelf afvoeren. Kleine punten die wat mij betreft verder geen impact hebben op de zeer positieve ervaring en score.

Odpowiedź od De Leidinggevende
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.