Een prachtig hartvormig asflesje besteld om wat as van onze lieve Kid in te doen. Gister besteld en vandaag al ontvangen. Alles ontzettend goed verpakt met een lief kaartje erbij. Normale realistische... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zochten naar een flesje om wat haartjes in te bewaren van ons pas overleden poes, Mackenzie. Op de webshop van de laatste aai beland en het glazen hartje sprong er meteen uit. En is zelfs gepersonalis... Zobacz więcej
Hele mooie producten! Goede communucatie via de mail met vragen! Bestelling was er zoals aangegeven op de site. Ben erg dankbaar voor de mooie mini urn met een prachtige gravering die het nog special... Zobacz więcej
De service was erg goed, de producten kwamen snel en goed verpakt aan. Ook zaten er twee mooie extraatjes bij en een hele mooie tekst. Wij zijn erg blij dat wij bij dit bedrijf besteld hebben en dat w... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop, met enorm goede service. Enorm bedankt voor alles ❤️🩹🐾
Simone is een topper.
Het contact met Simone was geweldig. Wat een medewerking, dat maak je niet veel mee. Wij werden goed op de hoogte gehouden. Super.
Beoordelingscijfer 10+++.
Pleuntje
Ik heb telefonisch contact met iemand gehad om de laatste wensen voor mijn lieve hond Pleuntje door te nemen. Dat vond ik heel fijn omdat ze met je meedenken. Heb heel fijn gesproken met de medewerkster en wist daarna zeker dat Pleuntje bij hun in goede handen was.
Goede winkel
Ik heb afgelopen week een bestelling gedaan bij de laatste aai en heb deze in goede orde ontvangen.
Ook kregen wij een lieve boodschap van de de laatse aai over het verliezen van ons hondje .
Dat vonden wij zeer netjes .
Goede winkel.
Mooie, unieke producten
Fantastisch mooie en persoonlijke producten. Uniek in zijn soort! Snel geleverd ook vond ik en zelfs met wat extra's erbij en een lief kaartje. Aanrader!
Snelle levering, super mooi verpakt, mooi en lief kaartje erbij en nog een extra item om iets van je huisdier in te bewaren.
Heel tevreden
Goed verpakt, snel verzonden en mooie betaalbare producten.
Vaak zijn producten in deze categorie meteen heel duur, bij de laatste aai was dit niet het geval.
Twee schattige flesjes ontvangen waar…
Twee schattige flesjes ontvangen waar ik nu met veel liefde haartjes van mijn overleden kind hondje bewaar en in de andere zijn melktandjes.
Ik was op zoek naar een leuk flesje om…
Ik was op zoek naar een leuk flesje om de haren van mijn overleden kat in te doen en kwam bij de laatste aai terecht. Toen ik het flesje ontving voelde ik toch heel veel troost aan dit aandenken van mijn beste vriend. Ik raad het zeker aan om eens een kijkje te nemen
Top bedrijf!
Prachtige urn met gegraveerde hanger voor onze dwergteckel gekocht. Eerst de verkeerde ontvangen, maar na een mailtje heeft Simone meteen de juiste urn opgestuurd en mochten we de andere ook houden. Heel blij mee.
Besteld en geleverd binnen de 48u. Perfect.
We bestelde donderdag avond de urne voor "Sushi" en kregen deze zaterdag ochtend thuis geleverd. Zeer professioneel verpakt. En dan dat extraatje waar we zeer blij mee waren.
Delaatsteaai heeft ons bijgestaan in een moeilijke tijd en heeft zonder het te beseffen heel veel gedaan voor ons.
Een super ervaring
Een super ervaring. Een droevige gebeurtenis werd toch een beetje getroost door een mooie aandenking.
Zeer mooi duidelijk met zorg verzonden!
Netjes en mooi verpakt en nog een lieve…
Netjes en mooi verpakt en nog een lieve attentie erbij ook.
Echt een aanrader.
Liefdevol bedrijf met mooie spullen
Mooi, en liefdevol bedrijf. Mooie collectie van spullen die je kunt kopen voor een laatste herinnering aan je overleden huisdier. Snel verzonden, goed en degelijk verpakt en duidelijk met liefde voor mens en dier ingepakt en verzonden. De kleine ingesloten attenties zijn echt waardevol
Snel geleverd
Snel geleverd, en ook fijn dat jullie er een persoonlijk kaartje bij hadden gedaan
Snelle service en super persoonlijk
Snelle service en super persoonlijk. Dat doen ze goed!
Zeer snel geleverd via bol.com met een…
Zeer snel geleverd via bol.com met een super lief kaartje erbij (sterkte kaartje). Raad het iedereen aan
Doświadczenie Trustpilot