Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Var innom dekkproff, ble møtt av en kjempe hyggelig leder som åpnet døren så på dekkene, viste jeg måtte bytte så han målte og bekreftet det jeg antydet. Fikk ett godt tilbud som jeg ikke takket nei t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ba om tilbud på piggfrie vinterdekk og fikk tre alternativ. Sendte det på kvelden og fikk svar dagen etterpå. Ringte til en hyggelig fyr på onsdagen og bestilte. På torsdag kveld fikk jeg en SMS o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte dekk på nett og fikk beskjed allerede dagen etter at de var ankommet og klar til montering. Lite kø når jeg var der en tirsdags formiddag og montering gikk kjapt. Litt dårlig beskrivelse på... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wulkanizacja

Napisane przez firmę

Dekk og felg kjede. DROP-IN. Dekkproff AS er banebrytende dekkskift-kjede med sesong basert drift som driver 17 dekkskift verksteder i Norge til i dag. Vi har stor utvalg av vinterdekk og sommerdekk fra budsjett til premium klasse. Våre tjenester: dekkskift, hjulskift, dekk montering, omlegg av dekk, dekkhotell, balansere dekk, hjulbalansering.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Føler meg presset til å kjøpe nye dekk.

Synes betjeningen virker hyggelig, men stusser alltid på at de mener jeg trenger nye dekk. Det ble både nye vinterdekk og nye sommerdekk på den gamle bilen. Da jeg kom med ny bruktbil (Toyota Rav4) med vinterdekk, kjøpt ved Birger Haug, som sa sommerdekkene var gode for en sesong til. En av de ansatte, vet ikke om det var leder for teamet, sa jeg måtte kjøpe nye sommerdekk, de nektet å skifte ellers. Jeg sa hva selger hos Birger N. Haug hadde informert om. De nektet, jeg nektet å kjøpe nye, følte meg utrolig presset. Kjørte derfra og kommer nok aldri tilbake for å skifte dekk.

11 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

De strammer dekkene mer enn 120 newton……

De strammer dekkene mer enn 120 newton… Dette er målt i etterkant. Umulig å selv få av dekkene hjemme når man har behov for det. Møtt med mange bortforklaringer, og ansvarsfraskrivelse i etterkant. Leser ikke ordre nøye, og gjør feil. Vi hadde ikke bestilt dekkskift, men dette ble gjort (slapp å betale for dette), men sitter igjen med problemer som følger av dette. Dro tilbake for hjelp med å løsne dekk, hvor de først forsøkte å stramme de mer. Vi kommer ikke til å reise hit igjen og er skikkelig skuffet over hvordan vi ble møtt.

17 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Try to get away offering lower compensation for damages.

Very long process to get them cover the cost of dmdaged they caused, they first offered half the amount while they were still discussing, they made several excuses along the way.

They ended up paying the full amount of the repair after several mails and a month’s wait.

Don’t accept any offers until they’ve reached a final decision and check your rights.

After this experience I’ve told friends and family to choose other places to change tires, wouldn’t want to go through this again if something else happens.

1 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Vi byttet til Michelin-dekk og valgte…

Vi byttet til Michelin-dekk og valgte den dyreste varianten.

Allerede første sesong måtte vi bytte to dekk fordi det oppstod buler på dem. Den andre sesongen skjedde det samme med de to andre dekkene – av samme grunn måtte også de byttes.

Men det er ikke alt. Da de skiftet dekkene, ble de innvendige trykksensorene ødelagt, og vi måtte også bytte disse til nye.

Jeg ville aldri valgt deres tjenester igjen. Dette er ikke første gang. Vi trodde lenge at vi kanskje brukte bilen feil, men nå er vi overbevist om at kvaliteten på dekkene er dårlig.😡

12 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg ville sjekke to dekk som lak luft.

Jeg ville sjekke to dekk som lak luft.
De tok av 2 dekk bak. De tok felg av begge og pusset felger.
Og sier de balanserte, og fyllte riktig lufttrykk.
Etterpå tok de betalt for å bytte side av 3 hjul, men det var kun to dekk som var tatt av og sjekket.
Så dette var en jobb jeg ikke hadde bestilt men som de da tok betaling for.
Etterpå sier de at 2 dekk trengte å skiftes, siden jeg hadde kjørt m lite luft og dekk var skadet. Men det var kun 2 dekk som man kunne se hadde noen små små tegn til rift eller hva man nå kaller det.
Jeg sa jeg ikke skulle skifte eller ha nytt dekk.
Men det var en veldig pågående selger som prøvde flere ganger å få meg til å kjøpe dekk.
Tok ikke nei for et nei.
Det kom på 800kr. For å sjekke og pusse felger. 🤨

17 listopada 2025
Logo Dekkproff AS

Odpowiedź od Dekkproff AS

Hei!

Vi beklager at opplevelsen din ikke var som forventet. Vi forstår at dette har skapt frustrasjon, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Når vi pusser felger og balanserer hjul, er dette en jobb som krever tid og utstyr, og prisen kan variere avhengig av omfanget. Vi beklager dersom dette ikke ble godt forklart på forhånd.

Når vi anbefaler å bytte dekk, er det basert på sikkerhet og tilstand, men vi skal aldri presse noen til kjøp. Vi vil ta dette opp internt for å sikre bedre kommunikasjon fremover. Takk for at du deler dette med oss.

Med Vennlig Hilsen
Dekkproff AS

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej