Hvis jeg jeg har fået et tilgodebevis i butikken slagelse 26/4.2026 da jeg ikke har kunnet finde et par sko hos jer har prøvet op til flere jeg ikke kunne gå i ... Ville jeg kunne komme op og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har altid kun fået gode sko til en rimelig pris her. Udelukkende god service hver gang. En enkelt gang ville jeg købe snørebånd til et par knælange støvler købt et andet sted, og ekspedienten tilbød a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte varer d28/10, og skriver nu 4/ 11..har intet hørt siden jeg fik en ordrebekræftelse, så idag ringede jeg til kundeservice. Blev stillet om til svensktalende person, masser af knas på linjen o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt nogle nye gummistøvler til min datter for tre uger siden, beklageligvis går begge støvler i stykker samme sted. Tilfældigvis befinder vi os i nærheden af en Dichmann, den i herningc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I Danmark har vi hele 31 Deichmann butikker, der indeholder et stort udvalg af sko til alle aldersgrupper. Vi kan tilbyde markedets vel nok mest omfattende sortiment – både online og i vores fysiske butikker. I alle vores butikker tilbyder vi kyndig rådgivning og hjælp til at finde det perfekte match til dig. Hvis den ønskede sko er udsolgt i butikken, kan du nemt bestille den til hjemmelevering eller lave ”click and reserve” i webshoppen til afhentning i en af vores mange butikker.
Vesterbrogade 6D, 1. sal, 1620 , København V , Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Deichmann er et rigtig godt sted at købe sko. Jeg har købt flere par og det gode er at der medfølger retur label så man nemt kan returnere hvis skoene ikke passede.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Altid hurtig levering. Og skulle skoene ikke passe, kan de returneres til butik. Ikke så meget besvær med at finde et posthus eller anden forsendelsesfirma

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Deichmann, har ikke længere de fantastiske sko og støvler som da forretningen kom til Danmark.
Jeg har ikke fundet noget i flere år med så god en pasform i den bred læst str. 42-43 det er så skuffende.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Stabil levering og produkter som svarer til det som jeg forventede.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Det er nemt og ukompliceret at handle hos Deichmann.
Hurtig levering, hvor varerne svarer og lever op til beskrivelserne.
Nemt og ukompliceret at returnere varer man af forskellige årsager, ikke ønsker at beholde.
Tilgodehavende bliver inden for kort tid tilbagebetalt

Odpowiedź od Deichmann Danmark
I er hurtige. Varen svarer til foto. Let retur ordning. Jeres site er nemt og overskueligt Jeg er tilfred.

- Retur politik
- Levering selvom Deichmann kunne vælge en biligere levering firma som DAO og GSL
- Priser og tilbud
Den dårlig ved det var at min størrelse findes ikke i de sko jeg mest kunne lige.
Ellers super forretning.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Sandalerne virker som god kvalitet, og det var hurtig levering og god kommunikation.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Hurtig levering og pengene retur, da et par sko ikke passede.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Jeg er tryg når jeg køber hos jer fordi man altid kan aflevere / bytte i forretningen.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Jeg har købt et par mokkasiner, som gik i stykker efter 15 min brug.

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Hurtig ekspedition ( også ved returnering af det ene par, som jeg havde købt )

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Altid i orden fra man bestiller til man modtager varen

Odpowiedź od Deichmann Danmark
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.