Un site d’arnaque j’ai eu la mal chance…
Un site d’arnaque j’ai eu la mal chance d’investir sur se site.
Un site d’arnaque j’ai eu la mal chance d’investir sur se site.
C'est de l'arnaque pure et simple
C'est de l'arnaque pure et simple. J'ai ouvert un compte sur ce site et envoyer de l'argent via Payeer et cela 20 jours que rien n'apparait sur mon compte. En plus ils se moquent des gens leur demandant d'envoyer leur demande, une demande que tu ne retrouve même plus sur le site après l'envoi. Ils sont si voulez des fantômes qui ne sont présents nulle part, ni sur les réseaux sociaux, ni même site qui leur sert d'appât pour soutir de l'argent aux gens. Je me demande même pourquoi le site est toujours fonctionnel continuant de faire leur sale activité.
This company does not give withdrawal and consumes a lot of investmentIt has been ten days since I withdrew my withdrawal request but no response has been given and no reply has been received.
Depuis hier le mardi 30 Mars 2021 je ne parviens plus à faire mes retraits, il se pourrait que le site soit en SCAM, donc attention...
Savalgio and Zoe (New Zealand) are 100% Correct. This website is a SCAM site. (Caveat Emptor)
If I could give it a zero I would. I deposited $2 and got my rewards back instantly. After sometime I deposited $10 and my withdrawals are still pending. This site is A SCAM!!! BEWARE and be WARNED!!!
Beware of this site, you cannot withdrawal as claim by Rhia Arguelles in her youtube channel that she instantly withdraw her deposit and almost 100% earned interest.
Who ever want to invest in this site stop now, I try this investment site I thought I will trust this site.
In there info is withdrawal is instant.
But my withdrawal is still pending for almost 4 days now and it's so hard to contact there customer services. I'm glad I deposit a little amount of dollar.
1001% scam
I made a deposit 2 days ago amounting to $1000.
Till today it didn't reflect my account in encash.cc.
I send several emails but they won't respond.
Don't dare to make deposit coz you will regret just like me of losing my $1000 .
this is just another elaborate scam. I deposited Tron and it never appeared in my deposits. it said wait 24 hours. I waited 24 hours. I sent them a ticket..no reply. dont waste your time and money here. its probably just 1 guy with a fancy site again.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.