Mie fra Dedicatio har hjulpet mig med nogle ryg problemer. Allerede efter to uger, kunne jeg mærke en forbedring. Øvelserne blev mere kompliceret, og min ryg fik det bedre og bedre. Forløbet var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Klavs er den første fys, der har givet manuel behandling til mine knæ. Hvor andre fysser kun har givet træningsøvelser, der ikke hjalp, har Klavs med sin enorme ekspertise og dygtige hænder formået at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Klavs og resten af teamet hos Dedicatio har med deres ekspertise, faglighed, empati, omhyggelighed, og jeg kan blive ved. Det er i den grad jeres fortjeneste, st Andrea Friis er kommet så godt ig... Zobacz więcej
Jeg kom til klinikken efter en ret positiv anbefaling. Jeg har i en årrække sovset lidt rundt hos forskellige fysioterapeuter hvor der er i bund og grund er blevet gættet i øst og vest og man har... Zobacz więcej
Dedicatio Fysioterapi i Valby Hos Dedicatio er vi drevet af at hjælpe vores patienter tilbage til en smertefri hverdag. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem manuel behandling og træning – og har mange års erfaring med at skabe effektive forløb med udgangspunkt i dine individuelle behov og målsætninger.
Værkstedvej 46, 2500, Valby, Dania
Fantastiske fysioterapeuter, som møder en med professionalisme og venlighed. Jeg har gået hos Dedicatio i en længere periode og kommer tilbage, når der opstår et behov for behandling. En klar anbefaling herfra!

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi
Bedste fysioterapeut der findes!
Jeg havde været igennem forskellige behandlinger efter en knæoperation (meniskskade), men efter lang tid kunne jeg stadig ikke gå som jeg burde. Jeg mødte heldigvis Klavs og han hjalp mig tilbage til både at kunne gå og løbe igen. Udover at jeg kom tilbage på benene, så gav han mig også en rigtig god forståelse af, hvordan jeg videre kunne styrke min krop for at mindske risikoen for smerter eller overbelastning - hvilket har været guld værd!
Bedste fys i Københavnsområdet! 👍
Dygtig, kompetent og fremfor alt...ærlig. Jeg har endnu ikke været på klinikken med et problem der ikke kunne løses - og jeg har været forbi nogle gange efterhånden 😉
Kan absolut anbefales...!

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi
Klient hos både Mie og Karina, som begge levede fuldt ud op til mine forventninger hos dedicatio. Top professionelle og erfarne behandlere, hvor jeg følte at det var mere en passion end et job for dem.

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi
Jeg har af flere omgange vendt tilbage til dedicatio med forskellige skader, ofte overbelastning. Jeg har hver gang følt mig i særdeles kompetente hænder og er meget hurtigt vendt tilbage til min træning og fodbold. Den faglige viden og den konkrete plan for hvordan jeg kommer tilbage giver mig stor tryghed

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi
Hvor heldig har man lov til at være?
Jeg havde store problemer med at finde løsninger på mit problemfyldte genoptrænings forløb på min knæskade. Jeg ville finde en ny fysio, og Dedicatio var tilfældigvis tættest på.
WOOOW, allerede efter 10 minutter vidste jeg var mit problem var og hvordan jeg kunne komme til livs.
Deres genoptrænings hold hjalp mig yderligere mentalt, hvor man kunne snakke med andre der havde lign udfordringer, samt presset i sin træning. Har siden brugt dem til andre skader, og anbefaler dem til ALLE jeg kender.
Jeg spiller bare lidt amatør fodbold, men blev behandler som en fodboldstjerne! Slå vejen forbi hvis du har problemer - Du kommer ikke til at fortryde det.

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi
Jeg kan ikke give andet end 5 stjerner, til dette sted. Klavs og hans fantastiske medarbejdere, har reddet mine skader gang på gang. Sidst var en MEGET skæv ryg, som Klavs og Mie sidenhen har fået styr på. Fra at jeg ikke kunne gå eller bevæge mig, til at jeg nu 5 dage senere, kan lave små øvelser og gå små ture. Dedicatio har styr på det!!!

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi
Hvor skal man starte henne?? Er Dedicatio “bare” et sted hvor du kommer hen når du har ondt, bliver behandlet , også går du hjem igen? NEJ, og atter NEJ! Har nu igennem de sidste mange år brugt Dedicatio. Det holder min krop kørende , når jeg har skavanker, småskader , eller bare skal blive stærkere i forskellige områder! Hvilket er meget vigtigt , da jeg spiller professionelt fodbold. Men ligemeget om du spiller fodbold på topplan, er motionist , eller noget tredje, bliver du behandlet på helt sammen måde. Jeg har anbefalet det, både til venner , og min svigermor f,eks. Efter de har kommet hos Dedicatio, gik deres problematikker væk. Hvilken ingen af de andre steder de har gået , kunne få..
Hos Dedicatio, få du ikke kun behandling, du får også øvelser, så du bliver stærkere , og en opfølgning på Hvordan det går! Udover at de er fantastisk dygtige til både genoptræning , behandling , off season træning, osv , så er det også utroligt behagelige mennesker, og en fantastisk atmosfære at være i. Jeg kan på det varmeste anbefalde “ Dedicatio” til om du er top atlet , eller kontorarbejder med rygproblemer! Jeg er ligefrem stolt af at komme der. Og vil altid populært bære “ Dedicatio på brystet”! Hilsen Mathias Hebo

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.