Dedicatio Fysioterapi Recenzje 28

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Mie fra Dedicatio har hjulpet mig med nogle ryg problemer. Allerede efter to uger, kunne jeg mærke en forbedring. Øvelserne blev mere kompliceret, og min ryg fik det bedre og bedre. Forløbet var... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Klavs og resten af teamet hos Dedicatio har med deres ekspertise, faglighed, empati, omhyggelighed, og jeg kan blive ved. Det er i den grad jeres fortjeneste, st Andrea Friis er kommet så godt ig... Zobacz więcej

1. Fizjoterapeuta
  2. Klinika fizjoterapii
  3. Klinika medycyny sportowej

Napisane przez firmę

Dedicatio Fysioterapi i Valby Hos Dedicatio er vi drevet af at hjælpe vores patienter tilbage til en smertefri hverdag. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem manuel behandling og træning – og har mange års erfaring med at skabe effektive forløb med udgangspunkt i dine individuelle behov og målsætninger.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Problemer med lænd

Mie fra Dedicatio har hjulpet mig med nogle ryg problemer.
Forløbet var over 2 måneder, og på 3 besøg.
Min ryg har det meget bedre, og Mie har været virkelig god og opbakkende at arbejde med
En varm anbefaling herfra

6 stycznia 2026

Hej Anders
Mange tak for de flotte ord du skriver her og mange tak fordi du har taget dig tid til at lave en anbefaling. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig.
Mvh. Dedicatio Fysioterapi

Oceniono na 5 z 5

Se nu bare at få bestilt den tid hos Dedicatio

Klavs er den første fys, der har givet manuel behandling til mine knæ. Hvor andre fysser kun har givet træningsøvelser, der ikke hjalp, har Klavs med sin enorme ekspertise og dygtige hænder formået at give min knæ "nyt liv" i en alder af 53. Det har selvfølgelig krævet en massiv indsats fra min side også, men med Klavs på sidelinjen har jeg haft god faglig støtte og motivation, samt en tro på at jeg nu - endelig - er på rette vej. Jeg har egentlig ikke lyst til at skrive denne anbefaling, for jeg vil gerne have Klavs ekspertise for mig selv. Men han skal jo også leve, så se nu bare at få bestilt den tid. Du fortryder det ikke.

26 grudnia 2025

Kære Sofie
Hvor er vi glade for at læse din fine beskrivelse her. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig og for at du vil dele dine oplevelser :)
Vi vil samtidig sige stort tak fordi du har taget dig tid til at lave denne anbefaling, det sætter vi stor pris på.
Mvh. Dedicatio

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner! Klavs er helt klart den bedste fysioterapeut jeg har mødt. Har formået at få kontrol over mit knæ hvor andre ikke har kunnet. Helt klart en anbefaling herfra.

19 czerwca 2025

Bedste fysioterapeuter i Danmark

Bedste fysioterapeuter i Danmark! De altid klar til at hjælpe dig og sørger for at du kommer stærkere tilbage fra din skade. Vil helt klart anbefale Dedicatio til en enhver der døjer med skader!

3 października 2024
Oceniono na 5 z 5

I de bedste hænder i byen

Jeg døjede med en fiber i baglåret, som jeg blev ved at få reskade i - tre gange for at være præcis. Derfor konsulterede jeg med Kim og Klaus, hvor jeg klappede hæle for alt, hvad de sagde for ikke, at det skulle ske igen. Deres testudstyr forsikrer om fremgangen, der præcist indikerer, hvor man er i processen og giver forhåbninger undervejs i rehabiliteringen. Træningsprogrammet bliver opdateret i PhysioApp, der gør det let og overskueligt at efterleve programmet.
De er dedikerede og nørdede i deres fag, og det er ikke unormalt, at de banker på hinandens døre under konsultationer for sparring eller second opinions for at sikre det bedst mulige resultat.
Og så er de desuden utrolig lette og sjove at omgås.

25 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Kim hjalp med min skulder

Jeg havde en skulder der gav mig smerter, i 80% af mine bevægelser. Jeg havde prøvet alt fra spare den til optræning.
Efter 4 gange hos Kim stoppede den med at hindre mig i mit arbejde. Nu kan jeg træne, løfte og bruge min skulder normalt igen, efter endt forløb hos Kim.
Derudover blev jeg mødt med forståelse og humor, hvilket gjorde oplevelse rigtig god.
mange tak for hjælpen.

18 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Man føler sig i virkelig trygge hænder

Jeg var i et forløb hos Klavs igennem hele min tid med genoptræning efter korsbåndsoperation.
Det var en fornøjelse hele vejen igennem og man føler virkelig den passion, som Klavs har for sit fag.
Meget professionelt udstyr til at blive testet med osv, som er rart i forhold til at man også kan se en masse ting sort på hvidt. Det var for mig et plus, selvfølgelig kombineret med den viden som Klavs har.
Kæmpe anbefaling herfra.

15 listopada 2023

Hej Niklas
Mange tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe dig.
Mvh. Dedicatio Fysioterapi

Fra patient til atlet

Dedicatio-teamet har ændret mit liv. Jeg har døjet med skulderproblemer i flere år efter en skade, men med deres behandling og rådgivning er det blevet løst.
Jeg er gået fra patient til atlet med Dedicatios hjælp.

26 października 2023

Hej Andreas
Vi er meget glade for at kunne hjælpe dig videre :) Tak fordi du tog dig tid til at give os så fin en anmeldelse.
Mvh. Dedicatio teamet

Oceniono na 5 z 5

Klavs og resten af teamet hos Dedicatio…

Det er i den grad jeres fortjeneste, st Andrea Friis er kommet så godt igennem sin genoptræning efter sin korsbåndsskade.
Klavs har altid tid 24/7 og med sin erfaring hjælper han også mentalt efter sådan en skade.
Vi vil til hver en tid anbefale Klavs og Dedicatio.
Bedre Fys og behandling fåes ikke.

30 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk og kompetent sted

Helt igennem fantatiske, dedikerede og kompetente fysioterapeuter.
Jeg har gået hos Dedicatio de seneste par år med bl.a. en korsbåndsskade uden rekonstruktion, men også med andre ting, og jeg har været hos både Klavs, Karina og Kim. Det er et sted, hvor der er høj faglighed og dedikationen til faget kan mærkes. Jeg har altid følt mig i trygge hænder hos dem, da man bliver fulgt tæt i sit forløb, og de forstår at en skade kan have både fysisk og mental indflydelse. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg kom tilbage til fodbolden grundet Dedicatio.

Jeg kan derfor varmt anbefale Dedicatio, hvis man står mit i en knæskade eller har andre udfordringer, hvor man ønsker en professionel, dygtig og engageret fysioterapeut.

31 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

I min optik Danmarks bedste fys..

I min optik Danmarks bedste fys..
Er utallige gange kommet ud i skidt med kroppen, enten fra operationer(skader) osv.
Forståelse, indsigt, lidt trykkeri og dialog retter meget :)

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi

Mange tak for de fine ord Klaus, og tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse :)

Super dygtig

Super dygtig, hjælpsom og innovativ. Fik hjælp, hvor andre havde givet op.
Kan virkelig anbefales!

2 listopada 2022

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi

Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på. Vi er glade for at vi kunne hjælpe :) Mvh. Marlene og Klavs

Jeg/vi har brugt både Klavs og Karina

Jeg/vi har brugt både Klavs og Karina. Begge kan varmt anbefales. Professionelle, dedikerede og så føler man sig bare enormt tryg hos Dedicatio.

1 stycznia 2023

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi

Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse :) Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe. Mvh. Marlene og Klavs

Stor anbefaling

Under og efter min korsbåndsskade har jeg været tæt fulgt og støttet af Klavs og resten af teamet i Dedicatio, som har gjort at jeg er kommet tilbage på topniveau i dag. I mit virke som fodboldspiller har jeg været hos en del fysioterapeuter, og efter at have været hos Dedicatio har jeg kun benyttet mig af deres kompetencer. Utrolig dygtige og man føler sig tæt fulgt og støttet hele vejen igennem sit forløb.
Jeg kan anbefale Dedicatio til dem der har været så uheldige at få en korsbåndsskade, eller dem der har andre og 'mindre' udfordringer.

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi

Kære Kristina, mange tak for de fine ord og fordi du har taget dig tid til at skrive dem. Vi er meget glade for at vi har kunnet hjælpe :) Mvh. Marlene og Klavs

Absolutely wonderful place!

Absolutely wonderful place! Klavs is a great therapist - he listens, his knowledge is up-to-date, as is his active experience, and he treats you like a human being who knows themselves and can take ownership of their rehabilitation. I've been seeing him about a spinal injury that I got 20+ years ago, and not only has he apparently solved all the pain that I have around it and adjoining parts of my body, he's given me things to do which will keep me strong, and made me feel psychologically strong too. His thorough educational manner and his friendly welcome always makes appointments an absolute joy to attend. I can't thank him enough for making me able to live life pain-free and for allowing me to do my job as a yoga teacher without fear. Highly recommended!

Odpowiedź od Dedicatio Fysioterapi

Thank you Miz, for the wonderful warming words. It has been a pleasure working with a person like you, that is so in tune with her own body.

Thankful that I could help you and thankful for you, taking your time to write this.

Den bedste beslutning

Jeg har haft et korsbånd forløb hos Dedicatio, hvor jeg havde den basale genoptræning hos Klavs og de sidste par måneder hos Kim, hvor det handlede om at vende tilbage til sporten. Hver eneste behandling/lektion hos Klavs var lærerig, spændende og fyldt med alternative øvelser. En undervisningsmåde som både var med til give den bedste genoptræning af mit knæ, men ikke mindst skabte en stor motivation og en større forståelse for hvordan ens krop arbejder.

Dedicatio er et yderst professionelt sted, hvor de virkelig ved hvad de laver! Udover det, så er Klavs og Kim nogle yderst engageret og kompente fysioterapeuter som virkelig brænder for det de laver og VIL følge dit forløb til dørs!

Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted, at genoptræne mit knæ. Det er absolut det hele værd, og kan kun takke dedicatio for hvor, at jeg står idag

17 stycznia 2022

Dedikerede og dygtige

Her er altid rart at komme. Klavs husker hvem jeg er selv efter jeg ikke er kommet her i 2 år. De er dedikerede alle sammen og kamp dygtige. Og de er rigtig gode til at spørge de andre i huset hvis de ser noget nyt eller mener at en af de andre terapeuter er mere kvalificeret til netop din skade.
Al mulig ros og anbefalinger herfra!

15 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg kom til klinikken efter en ret…

Jeg kom til klinikken efter en ret positiv anbefaling. Jeg har i en årrække sovset lidt rundt hos forskellige fysioterapeuter hvor der er i bund og grund er blevet gættet i øst og vest og man har bare været et nummer i rækken.

Jeg fik en tid hos Klavs og har derfra været i gode og sikre hænder, jeg er bleven rådet og vejledt så har jeg følt mig sikker. Min genoptræning blev tilpasset til mit behov og det virkede.
Der er god energi fra både klavs og hans kollegaer på Dedicatio en klar anbefaling herfra.
fysioterapeut et langt skadesforløb.

2 grudnia 2021

Korsbåndsforløb

Jeg kom til klinikken efter en korsbåndrekonstruktion. Jeg var klar over, at det ville blive et langt genoptræningsforløb. Jeg ønskede derfor at være i de bedste hænder for at give mig selv de bedste muligheder for at vende stærkt tilbage til fodbolden.
Det fik jeg på alle tænkelige måder hos Dedicatio og ikke mindst Klavs. Han er på mange måder en komplet fysioterapeut, der forstår sig på skadernes betydning både fysisk og mentalt. Dette sammenholdt med en utrolig erfaring og nysgerrighed på at blive bedre - så har man en yderst kompetent fysioterapeut.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det har været en af mine bedste beslutninger at være tilknyttet Dedicatio.

7 listopada 2021

De bedste i kbh!

De bedste i kbh!
Begge mine fodbold aktive børn har (den ene endnu) været i forløb hos Dedicatio.
Vi bliver hver gang mødt med stor professionalisme og nærvær.
Og vigtigst af alt der bliver fulgt op på øvelser og forløb bliver justeret.
Der er ingen andre steder vi vælger fremover.
Kan kun anbefales.

4 listopada 2021

Kære Diana
Mange tak for dine fine ord, vi er glade for at kunne hjælpe :)
Mvh. Marlene

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej