Snelle overzichtelijke soepele website. Afrekenen verloopt vlekkeloos en verzending is mega snel. Helaas had PostNL zelf vertraging en deed er maarliefst 5 dagen over om te leveren. Tussendoor conta... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisch bedrijf met topservice! Na veel online te hebben gezien besloten om eens wat bij dit bedrijf te bestellen. Ontvangen producten zijn van hoge kwaliteit en zitten goed. Enorm persoonlijke s... Zobacz więcej
Bestelling geplaatst op goede hoop dat de items en betreffende maten die nog beschikbaar waren goed zouden vallen. Tijdens de bestelling nog contact gehad met het team achter Dedic8apparel, zij ze... Zobacz więcej
Geweldige kwaliteit en veelzijdige stijl Ik ben ontzettend tevreden met de shirtjes en het dikke vest – de kwaliteit is top. De pasvorm is perfect en leent zich zowel voor in de gym als casual dageli... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Top kwaliteit en service!
Een box fit tee besteld van dedic8apparel. Direct hierna namen ze persoonlijk contact op zodat ik zeker weten de juiste maat had besteld! Top service! Hiernaast zit het shirtje super goed en is van goede kwaliteit!
2 bestellingen gedaan
2 bestellingen gedaan, super tevreden over beide producten!
box fit tee
box fit tee besteld, super tevreden over de kwaliteit!
had zelf eerst verkeerde maat besteld dus stuurde ze mij een persoonlijk bericht dat ik 2 maten groter moest nemen. dus ook leveren ze echt top service. ga zo door toppers en jullie zien me in de toekomst zeker terug op jullie webshop
Super kwaliteit
Super kwaliteit, shirts vallen goed en zijn snel geleverd!
Beste upcoming gym kleding!
Ik heb onlangs kleding besteld bij Dedic8 en ben zeer tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit van de stoffen is uitstekend; ze voelen duurzaam aan en bieden het comfort dat ik zoek tijdens mijn trainingen. De pasvorm is perfect en de ontwerpen zijn stijlvol, waardoor ik me zelfverzekerd voel in de sportschool. Bovendien was de klantenservice responsief en behulpzaam, wat de hele winkelervaring aangenaam maakte. Ik raad Dedic8 ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en modieuze sportkleding.
Top kwaliteit heavyweight shirt
Top kwaliteit heavyweight shirtjes. Niet van die dunne kutmeuk van de meeste grote merken. Service was top! Leuk kaartje in de doos en een berichtje gehad via insta, leuk om te zien dat er gegeven wordt om de klant!
11/10
Service is ongekend vriendelijk, nemen contact met je op als er nog vragen zijn & helpen je met de juiste maat vinden!
Kleding zelf is echt van top kwaliteit en zit super lekker.
11/10
Beste fit en kwaliteit in 5 Jaar
Ik heb 5 items besteld:
Jogger x2
Boxfit T x2
Zipper oversized
Joggers zijn de beste kwaliteit die ik ooit gehad heb!!
Super dikke stof en toch goede temperatuur.
Breed model maar toch aandsluitend bij de enkels, is super comfortabel en zorgt ervoor dat ik niet bezig ben met hoe dik mijn benen eruit zien in m’n broek.
Boxfit is voor mij perfect. Ik heb een lichaam waar alles altijd te lang is als het oversized is. Dit is het eerste wat past voor mij met oversized. (180cm lang heb L ) kan ook XL.
Zipper vest is ook weer echt kwaliteit. Binnenkant een soort suède en buitenkant lekker stevig!
Ik schrijf nooit reviews, dit keer moet ik het gewoon delen! Je kunt beter in één keer kwaliteit kopen dan vaak net niet goed passende kleding of slechte kwaliteit wat snel slijt of vaag wordt.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle levertijd. Goede kwaliteit, al helemaal in verhouding met de prijs
Tevreden!
Mijn eerste bestelling was de box fit tee. Ik ben zeer onder de indruk! De kwaliteit, pasvorm en de afwerking. Het klopt allemaal. Mijn complimenten aan de mensen achter dedic8, erg mooie items en het merk staat ook écht ergens voor.
Perfecte fit
Perfecte fit
Als je oversized kleding zoekt raad ik dedic8 zeker aan. Goed, stevig materiaal voor een (vind ik) lage prijs.
Top ervaring
Snelle reacties, denken graag met je mee! Bij eventuele verkeerde maat makkelijke retourneringen! Al met al fijne service.
Goede kwaliteit
Naar een heen weer berichtje naar elkaar ivm maat op hun aanraden toch een andere maat genomen en super tevreden mee, kleding zit top kwaliteit zit goed
Super goed shirt, vooral voor in de winter.
Heb de oversized department tee besteld. Het shirt is van super goede kwaliteit en zit lekker. Lengte valt wel iets groter door oversized fit.
Zeer hoge kwaliteit kleding
Al 2 bestellingen gedaan bij Dedic8. Box fit tee’s en sweatpants. Prijs kwaliteit super goed! Beide van zeer hoge kwaliteit en een mooie comfortabele fit. Klantenservice ook top, super snelle en reacties via insta DM. 100% aanrader ga je geen spijt van krijgen!
Perfecte service
Contact gehad met Gijs voor het bestellen over de maat, heel fijn hierdoor de juiste maat besteld. Het product ziet er mooi uit en zit ook lekker. Ik heb de box fit tee besteld.
Goeie kwaliteit en pasvorm is perfect
Goeie kwaliteit en pasvorm is perfect. Ben 1.85m en heb maat M!
Heerlijke stof voor in de gym
Heerlijke stof en prachtige shirts. Ik heb zelf de oversized department tee maat XL. Ik ben 1,96m en de maat is top, enorme aanrader voor iedereen!!
Super blij met mijn zip hoodie!
Super blij met mijn zip hoodie van Dedic8! Kwaliteit is echt top, voelt stevig aan en zit superlekker. Bestelling ging soepel en werd snel geleverd. Ook de service is heel goed, snelle reactie op mijn vragen. Zeker een aanrader!
Goede shirts van goede kwaliteit
Goede shirts van goede kwaliteit, wist niet goed wat te verwachten, content zag er goed uit dus verwachtte dat de shirts dat ook wel zouden zijn. En ik ben zeker niet teleurgesteld. Goede zware stof met een goede pasvorm.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.