Ik heb al meerdere keren besteld bij Forte Gymwear en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding. Ook ben ik goed geholpen bij vragen over het vinden van de juiste maat. Forte Gymwear is zeker... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het product kwam netjes ingepakt en snel na de bestelling. De broek zit erg lekker ! Website ziet er modern, netjes en verzorgd uit.
Ik ben super blij met mijn bestelling bij Forte Gymwear! Ik had een short en een haltertopje besteld en de kwaliteit is goed! Alles sluit mooi aan zonder dat het te strak zit.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
We offer high-quality sportswear and accessories at the best price on the market
Dane kontaktowe
Holandia
- fortegymwear.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik heb al meerdere keren besteld bij…
Ik heb al meerdere keren besteld bij Forte Gymwear en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding. Ook ben ik goed geholpen bij vragen over het vinden van de juiste maat. Forte Gymwear is zeker een aanrader!
Netjes ingepakt en vlot geleverd
Ik ben super blij met mijn bestelling…
Prachtige sportkleding!
Snelle levering, prachtige sportkleding en goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee!
Super kwaliteit en levering
Ik heb hier inmiddels 2 bestellingen gedaan en ik ben zeer tevreden! Ik heb een shirt en hoodie besteld de kwaliteit en fitting zijn perfect, later heb ik ook nog een sportlegging en een joggingpak besteld ook hier ben ik zeker over te spreken, super comfortabel en een fijne stof zowel het pak als de legging. Beide bestellingen zijn super snel geleverd, ik bestel hier zeker in de toekomst weer!
Forte zit super lekker en word snel…
Forte zit super lekker en word snel geleverd. De joggingpakken zijn mega chille stoffen voor het sporten. Het valt lekker oversized en daar hou ik van.
Top kwaliteit!
Groot fan geworden van Forte! Super kwaliteit, comfortabele kleding en snelle levering
Snel bezorgd en hele goeie kwaliteit!!
Weer een mooi t shirt besteld en wat…
Weer een mooi t shirt besteld en wat een topservice weer zeg! Goeie communicatie en transparantie in het hele proces van kopen tot aan de deur krijgen. Ik zou het aan iedereen aanbevelen!
Grt,
Jan van Straen
Mooie kwaliteit goede pasvorm.
Mooie kwaliteit goede pasvorm.
En kwam netjes verpakt binnen.
Goede klantenservice geweldige…
Goede klantenservice geweldige kwaliteit producten en snelle levering.
Top tshirt van goede stof en snelle levering
Ik heb een t shirt besteld en deze was volgende dag al geleverd, de stof is erg prettig en de pas form zit heel goed.
Oversized t-shirt
Ik heb een oversized t-shirt besteld. Was met 1 dag binnen. Materiaal en maat is top!
Super mooie kwaliteit en snel geleverd!
Super mooie kwaliteit en snel geleverd!
Fijn om in te sporten!
Heerlijke trui!
Voor een mooie prijs een super fijne trui van een goede kwaliteit en fit. Enorm blij met mijn aankoop!
Nieuw favoriet!
Onlangs dit nieuwe sportkleding merk ontdekt en ben helemaal enthousiast! Super goeie kwaliteit en de kleding sluit heel mooi aan. Snelle service! Het is nog maar net gelanceerd maar ben nu al grote fan!
Kwalitatief goeie trui
Kwalitatief goeie trui en zit ook lekker. De stof is niet te dik dus ook goed voor het sporten.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.