Banner for Debtia

Debtia Recenzje 243

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Oceniono na 5 z 5

Dejlige mennesker med en positiv indstilling. Har kun fået en god behandling hele vejen. 1000 tak. 👍👍👍👍👍

Oceniono na 1 z 5

fuldstændigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gør noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Zobacz więcej

1. Agencja windykacyjna
  2. Windykacja
  3. Pomoc w egzekwowaniu drobnych roszczeń

Napisane przez firmę

Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og forstående…

Fantastisk service og forstående omkring denne sag. Tusind tak til Simone🙏

14 sierpnia 2025

Hej Tommy

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den varmer virkelig!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en service, der både var fantastisk og forstående i forhold til din sag. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive mødt med imødekommenhed og klar kommunikation, og vi er glade for, at det har været tilfældet her.

En særlig tak for at fremhæve Simone og jeg skal sørge for, at hun får dine ord at høre. Jeg er sikker på, at det vil gøre hende rigtig glad at vide, at hendes indsats har haft en positiv betydning for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi sætter stor pris på det.

Rigtig god korrespondance med Maja

Rigtig god korrespondance med Maja. Super flink og dygtig medarbejder

12 sierpnia 2025

Hej Elite Fuge
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig at læse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Maja. Hun er en af vores dygtige og engagerede kollegaer, som altid gør sig umage for at skabe en god dialog, være imødekommende og sikre, at vores klienter føler sig godt hjulpet. Derfor er det ekstra dejligt at få bekræftet, at hendes indsats bliver bemærket og værdsat.

Hos Debtia lægger vi stor vægt på, at alle vores klienter mødes med både professionalisme og en venlig tone – uanset hvor i processen man er. Din feedback fortæller os, at vi er på rette vej, og det giver os endnu mere motivation til at fortsætte med at levere den service, vi stræber efter hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og rosen giver vi naturligvis videre til Maja, som helt sikkert vil blive glad for at høre den.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice !

Rigtig god kundeservice og kommunikation.
Har i flere år samarbejdet med Debtia og de har været nemme at få fat på og gode som samarbejdspartnere.
Varm anbefaling herfra.

3 lipca 2025

Kære Nicklas

Tusind tak for din utroligt fine anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Det glæder os at høre, at du gennem flere år har oplevet os som tilgængelige, pålidelige og nemme at samarbejde med. God kommunikation og stærke relationer er noget, vi prioriterer højt – og derfor er det ekstra motiverende at få den slags feedback fra loyale samarbejdspartnere.

Tak for din varme anbefaling og for det gode samarbejde – vi ser frem til mange flere sager sammen!

Oceniono na 5 z 5

Kassandra fik jeg i røret

Kassandra fik jeg i røret. En utrolig venlig ansat, med sans for god kundeservice.

Dygtig medarbejder - Super behandling.

8 lipca 2025

Hej Alexander

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du havde en god oplevelse med Kassandra. Hun er en værdsat kollega, der hver dag gør sit bedste for at møde vores klienter med imødekommenhed, faglighed og god service – og det er skønt at få bekræftet, at det mærkes i samtalen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og rosen sender vi naturligvis videre til Kassandra med det største smil.

Tak fordi du valgte os!

Så hjælpsomme og positive

Så hjælpsomme og positive. En god oplevelse

24 czerwca 2025

Kære Maj

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

At blive beskrevet som hjælpsomme og positive er noget af det fineste, vi kan høre, for det er netop den oplevelse, vi tilstræber at give hver eneste dag. Vi ved godt, at det, vi arbejder med, ofte handler om svære eller frustrerende situationer, og derfor gør vi os ekstra umage for at møde alle med ordentlighed, overskud og et løsningsorienteret mindset.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at du har taget dig tid til at dele det. Det giver energi til vores arbejde og bekræfter os i, at den tilgang, vi har valgt, gør en forskel.

Tak fordi du valgte os – og du er selvfølgelig altid velkommen, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Ufatteligt ringe

Deres produkt virker ikke!
Da startede med at benytte Debtia, havde de en god brugbar hjemmeside, som virkede, jeg kunne logge ind, se status, forløb m.m.
Men sidste år fik de en ny hjemmeside, pludselig kunne jeg ikke logge ind og se status, forløb. kunne ikke se om mine kunder lavede de betaling til dem efter aftale.
"Der er lidt problemer med vores nye hjemmeside" Det har været undskyldningen i et år.
Sidste undskyldning d. 16/6-25 fra Kassandra:
"Jeg forstår din frustration når du selvfølgelig gerne vil have adgang til vores hjemmeside. Jeg har kontaktet vores it-specialist som er i gang med at kigge på det."
Da de så sender mig faktura for 2025, nægter jeg og betale, indtil jeg kan logge ind, hver gang, og se status, jeg har forsøgt d.d. at logge ind, det er stadig ikke muligt.
Selvom jeg har lavet en skriftlig indsigelse, har de sendt besked om fogedretten og at mit firma er kommet i RKI.
Jeg har skriftligt oplyst at jeg gerne vil betale min abonnement for 25, når hjemmesiden virker. dvs når jeg kan logge ind og se mine skyldner og hele forløbet.

Jeg får beskeden om, at jeg altid kan ringe ind og høre status.
Men jeg beder hver gang om at få det skrift, jeg modtager det ikke.

Man skal virkelig tænke sig om, hvis man vil benytte dette firma.

18 czerwca 2025

Kære Michael

Vi er kede af, hvis du har oplevet problemer med at logge ind – men vi vil gerne understrege, at vores platform fungerer, som den skal, og benyttes dagligt af et stort antal klienter uden udfordringer.

Vores supportteam undersøger naturligvis altid individuelle adgangsproblemer seriøst, og det gør vi også i det tilfælde, du henviser til. Det kan i sjældne tilfælde tage lidt tid, hvis problemet skal fejlrettes manuelt, men vi følger altid op og holder dialogen åben.

Det fremstår dog tydeligt, at denne anmeldelse er skrevet i frustration over ikke at kunne logge ind – og vi mener ikke, at det giver et rimeligt eller retvisende billede af den samlede service, vi leverer. Vores abonnement dækker adgang til hele vores inkassoservice, og det arbejde fortsætter, også selvom portalen midlertidigt ikke benyttes.

At nægte betaling for en aftale man har indgået – alene fordi man oplever et teknisk problem – og samtidig skrive en hård anmeldelse, er efter vores opfattelse ikke en rimelig måde at håndtere situationen på.

Vi anbefaler altid, at man kontakter os direkte, så vi kan finde en løsning i god dialog. Vi står klar til at hjælpe.

Oceniono na 5 z 5

I har den skønneste kollega derinde

I har den skønneste kollega derinde, som har været fantastisk til at hjælpe min mor på bedste vis. Hun er en ener, så hende skal i virkelig være glade for.

4 czerwca 2025

Hej Denice

Tusind tak for din utrolig varme og rørende anmeldelse – den betyder mere, end du måske aner.

Det gør mig oprigtigt glad at høre, at din mor har følt sig tryg og godt behandlet i kontakten med mig. Jeg gør mig hver dag umage for at møde mennesker med respekt, forståelse og en oprigtig vilje til at hjælpe – og når det bliver bemærket, og endda delt så generøst, som du gør her, så rammer det mig virkelig.

Det er så vigtigt for mig, at de mennesker jeg taler med, føler sig hørt og mødt i øjenhøjde – og jeg er både stolt og taknemmelig over, at jeg har kunnet være en støtte i netop jeres situation.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive – det giver mig endnu mere motivation til at fortsætte med at gøre mit bedste, hver eneste dag.

De varmeste hilsner

De er hurtige

De er hurtige. God service

13 czerwca 2025

Kære Jan

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for det samarbejde, vi har haft indtil nu.

Vi er virkelig glade for den tillid, du har vist os ved at vælge os som samarbejdspartner og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Hvis der er noget i vores proces eller kommunikation, som ikke har levet op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre mere – vi lytter og lærer hele tiden.

Vi ønsker, at vores samarbejde skal være både trygt og værdiskabende for dig, og vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, input eller ønsker til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre fremadrettet.

Vi ser frem til mange gode år sammen🎉

Svindel

Svindel

Jeg blev for 3års tid siden kontaktet af jer og snakkede med en der hedder Otto og jeg var på daværende tidspunkt et sted hvor jeg lige havde haft nogle trælse kunder som ikke betalte så jeg var måske lidt naiv men naiv eller ej så har jeg aldrig brugt jeg til noget og har nu nogle år efter modtaget en inkasso fra jer på over 17.000kr

Jeg mindes ikke jeg har sat min undrskrift på noget ved jer I er virkelig banditter i habitter

15 czerwca 2025

Kære Marco

Nu er det 2. gang du har lavet en anmeldelse og vi har stadig ikke modtaget nogen oplysninger fra dig. Yderligere kan jeg se, at det er mere end 3 år siden du har haft en påstået oplevelse. Du har endnu ikke kontaktet os på anden vis end at lave en anmeldelse, hvorfor jeg kan være i tvivl om intentionerne.

Du bedes venligst kontakte os via mail.

God dag

Oceniono na 1 z 5

Fuldstændig amatøragtigt og rodet forløb

Vi havde vundet en retssag, men nu vægrede modparten sig i at betale.
I stedet for enten at køre det selv eller via vores advokat, fik vi det råd at entrere med et inkassobureau.
Vi havde et meget fint telefonmøde med deres sælger, som forklarede, hvordan deres forretningsmodel fungerede. I vort tilfælde bestod det af et årligt abonnement på ca. kr. 2,900, som vi skulle betale og skyldneren skulle i første omgang betale gebyrer for 2 rykkere, inden sagen gik i Fogedretten. Disse gebyrer gik naturligvis til Debtia.
Alt dette lød fint, så vi følte os trygge og i gode hænder. Men herfra gik det kun ned ad bakke.

Vores held var, at skyldneren samtidig med vores aftale med Debtia rakte ud til os for at lave et forlig. I løbet af ganske få dage opnåede vi selv enighed med skyldneren, hvilket vi herefter meddelte Debtia.
En meget enkel email til skyldneren, som vi havde set kladden på og korrigeret, blev sendt afsted, men da vi bad om en kopi af mailen, så vi, at Debtia havde ændret i mailen på nogle helt centrale punkter. Vi springer lige over, at Debtia først selv ville ringe til skyldner og forhandle og løse praktiske spørgsmål. Hertil sagde vi fuld stop; de skulle bare angive dato og konto for betaling af vort tilgodehavende.
Men I Debtias mail så vi nu, at de krævede renter af vort tilgodehavende hos skyldneren, og disse renter tilhørte Dibtia. Dette var helt nyt for os, og blev aldrig nævnt med ét eneste ord i vores oprindelige telefonmøde med deres sælger. Desværre fremsendte Debtia første meget sent selve kontrakten, og her kunne vi konstatere, at renter tilhører dem.

Vi har sjældent oplevet en så amatøragtig behandling, men også et rodet forløb.
Havde deres sælger fortalt os i det oprindelige møde, at Debtia tager renterne af hovedstolen til indtægt for dem selv, så havde vi aldrig nogensinde indgået en aftale med dem.
Det er sikkert en smart model for Debtia, men som kunde/debitor er det den ringeste aftale, man overhovedet kan forestille sig, og vi har nu opsagt vort abonnement.

26 maja 2025

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du står tilbage med en negativ oplevelse – men vi er samtidig nødt til at korrigere en række væsentlige forhold og misforståelser i din beskrivelse.

Sagen, som du selv havde forsøgt at løse gennem over 4 år uden held, førte efter vores overtagelse til, at skyldner, umiddelbart efter ét brev fra os, ønskede forlig. Du har med andre ord opnået det, du ville: Du har fået dine penge. Og vi har hjulpet dig med det.

Vi har fuld forståelse for, at du har haft stærke følelser omkring sagen – det kan vi ikke ændre på. Men vi mener, det er urimeligt, at Debtia bliver gjort til syndebuk i et forløb, hvor både skyldnerens ageren og dine egne dispositioner har spillet en central rolle. Vi har intet tjent på denne sag – og leveret et resultat, du ikke har opnået gennem fire år. Det gør kritikken både uretfærdig og skuffende.

Det fremgår meget tydeligt af vores betingelser, at klienter ikke selv må forhandle eller handle direkte i sager, der er overdraget til os. Det er netop for at undgå det rod, som dette forløb desværre udviklede sig til – og for at sikre, at sager føres korrekt, professionelt og uden modstridende signaler til skyldner.

Det virker ærligt talt svært at forstå, hvordan man kan være så utilfreds med et forløb, hvor man har fået sit tilgodehavende udbetalt, og din eneste anke er, at vi har skrevet i en mail, at debitor skal betale omkostninger og renter i henhold til den dom, som du ønsker vi skal inddrive. Du var bange for, at debitor ikke ville betale de 140.000 kr. Debitor har ikke bare betalt inden for tidsfristen du bestemte og vi videreformidlede, men debitor har ligeså KUN betalt de 140.000 kr. Derved har du afskrevet vores omkostninger, renter og gebyrer.

Det står enhver frit for, om man vil samarbejde med et inkassobureau – men vælger man det, bør man også respektere, at sagen håndteres derefter. Når man blander sig i den praktiske udførsel og beder os ændre elementer, og vi alligevel får pengene hjem, er det ærligt talt vanskeligt at se, hvad der er tilbage at være vred over.

Vi mener, at vi har overholdt vores aftale til punkt og prikke – og samtidig skaffet dig et resultat, du ikke selv har kunnet opnå over fire år.

Oceniono na 5 z 5

De henvender sig jævnligt for at høre…

De henvender sig jævnligt for at høre om man har ubetalte regninger og gør meget ved ens udestående rykker straks for ens fakturer
Stort hjælp til hverdagens dårlige betalere

14 maja 2025

Kære Nardocar ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os at høre, at du oplever vores løbende opfølgning og hurtige indsats som en hjælp i hverdagen – især når det gælder dårlige betalere. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en proaktiv partner, der følger op og handler hurtigt, så du kan fokusere på din forretning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi sætter stor pris på samarbejdet!

Oceniono na 5 z 5

Kanon arbejd for Medinas Magic clean…

Kanon arbejd for Medinas Magic clean kan varm anbefaler 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

15 maja 2025

Kære Medina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de mange tommelfingre! 👍🏽

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores arbejde for Medinas Magic Clean. Vi sætter stor pris på din anbefaling og på den tillid, du har vist os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

God dialog og imødekommenhed

1 maja 2025

Hej S.

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at du har oplevet både god dialog og imødekommenhed i samarbejdet med os – det er netop sådan, vi ønsker at møde vores klienter: med respekt, klar kommunikation og fokus på gode løsninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 4 z 5

God gammel daws kundeservice :)

Det er rigtig god kundeservice, at blive kontaktet af Debtia. Endnu bedre at det er et tilbud som ikke på den måde koster penge :) Så dejligt, at det ikke er et HER OG NU tilbud, men at det kan blive til den først kommende 1., så man har penge.
Jeg siger mange tak for at I endnu engang fik fat i mig :) bare rigtig god gammel daws kundeservice :)

3 kwietnia 2025

Kære Patricia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den var virkelig en fornøjelse at læse!

Det betyder meget for os, at du oplever vores tilgang som ærlig, hjælpsom og uden pres. Vi gør os umage for at yde god, gammeldags kundeservice, hvor der er plads til både menneskelighed og fleksibilitet – og hvor et godt tilbud også skal kunne passes ind i virkeligheden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for de pæne ord!

Fantastisk kundeservice

De har en fantastisk kundeservice og de er til at tale med.
Jeg har kun haft en god oplevelse.

1 maja 2025

Kære Heidi

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at du oplever vores kundeservice som imødekommende og til at tale med. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores klienter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Var hurtigt til at svare på spørgsmål

Var hurtigt til at svare på spørgsmål. Svaret altid i en venlig tone, selvom de jo bare skulle kræve penge ind

29 kwietnia 2025

Hej Johnny

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os at høre, at du har oplevet os som både hurtige til at svare og venlige i vores kommunikation – selv i et område som inkasso, hvor vi godt ved, at tonen let kan blive saglig og tung. Vi arbejder netop for at være en professionel, effektiv og samtidig behagelig samarbejdspartner for vores klienter – også når opgaven handler om at kræve penge ind.

God service:-)

11 kwietnia 2025

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet vores service som god.

Vi gør os umage hver dag for at levere en professionel og tillidsfuld oplevelse til vores klienter, og det betyder meget for os, når vores indsats bliver bemærket.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sætter vi stor pris på!

Oceniono na 4 z 5

Kære Hanne

Tak for din kommentar. Vi forstår, at det kan være en lettelse at få rentestop – og vi håber selvfølgelig også, at du snart er helt i mål.

Hos Debtia gør vi vores bedste for at hjælpe med at skabe overblik og finde løsninger, så gælden kan blive håndteret på en fair og ordentlig måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring undervejs.

Oceniono na 1 z 5

Synes ikke rigtig tager hånd om tingene…

Synes ikke rigtig de tager hånd om tingene Jeg har selv bedt dem om hver gang de skal sende en mail rykker og hvad der skal stå i

19 marca 2025

Kære Daniel

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at læse, at du har haft en oplevelse af, at vi ikke tager hånd om tingene – især fordi vi, som også gennemgået i vores telefoniske samtale, har håndteret din sag løbende og med stort engagement fra dag ét.

Du udtrykker telefonisk, at du lavede anmeldelsen blot fordi du var træt af debitor. Dette er helt forståeligt, men det er derfor vi er her!

Sagen blev godkendt og igangsat samme dag, vi modtog din accept. Allerede samme dag – den 24.02.2025 – blev første rykker sendt, og inkassoskrivelse blev afsendt den 09.03.2025. Dette er fuldstændig i overensstemmelse med inkassolovgivningen, som kræver en betalingsfrist på minimum 10 dage mellem skrivelserne. Derudover venter vi altid 3-4 hverdage efter udløbet af fristen, for at sikre, at skyldneren har haft reelt mulighed for at betale – især hvis sidste betalingsdag falder op mod en weekend. Debitor anerkender straks gælden og da vi ikke modtager en konkret betalingsdato, så sættes sagen ikke i bero.

Vi har inddraget dig undervejs – ikke fordi vi ikke handler selvstændigt – men fordi vi lægger vægt på at være en samarbejdspartner og tage vigtige beslutninger i dialog. Dette gælder især, da du ønskede en konkursbegæring, hvilket naturligvis kræver afstemning om deadlines og strategi. Det er ikke udtryk for passivitet, men tværtimod for ansvarlighed og respekt for dine ønsker.

Det er derfor ikke korrekt, at der kun sker noget, når du beder os om det. Vores system og sagsbehandling har fulgt processen nøje og effektivt – og resultatet taler for sig selv: På blot 22 dage har vi sikret dig en betaling på over 1 million kroner. Et tilgodehavende, du har forsøgt at inddrive siden december.

Vi forstår, hvis det har været frustrerende at skulle rykke for pengene gennem længere tid, men netop derfor er vi glade for, at vi kunne levere et hurtigt og konkret resultat, da sagen blev overdraget til os. Det er vores mål i alle sager – at handle effektivt, korrekt og med fokus på klientens bedste.

Vi håber, at vores samtale og ovenstående giver et mere retvisende billede af forløbet, og at du vil overveje at revurdere din anmeldelse på Trustpilot, så den afspejler det reelle sagsforløb og resultat.

Skulle du have spørgsmål eller behov for sparring fremover, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os.

Kasandra

Fik en super go service. Snakkede med Kasandra der var mega venlig og imødekommende. Hun hjalp mig af med 2 lån, hvor vi kom til enighed med 2 folig der var yderst fyldestgørende for mig.

Denne oplevelse fortjener max stjerner.. 😇

31 marca 2025

Kære M.S.R

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse – og især at Kassandra gjorde et godt indtryk. Hun er en vigtig del af vores team, og vi er glade for, at hendes venlighed og professionalisme skinnede igennem.

Vi gør os umage for at være en tryg og professionel partner, og det glæder os, at vi kunne hjælpe dig godt videre med en løsning, der gav mening.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Alma – Debtia A/S

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej