Dejlige mennesker med en positiv indstilling. Har kun fået en god behandling hele vejen. 1000 tak. 👍👍👍👍👍

Reakcja na opinię
fuldstændigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gør noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Rigtig god service og behagelig medarbejdere.

Spild af tid
Blev snydt af en svindler for et år siden og Debtia har ikke skaffet mig en eneste krone endnu.
Mvh Lilleskov Træpleje

Odpowiedź od Debtia
Super behagelig sælger, Bjarke, ringede til mig i dag for at tilbyde deres service til vores virksomhed. Bjarke var utrolig godt klædt på, og kunne svare på alle mine spørgsmål i forbindelse med aftalen, hvilket skabte en stor tryghed hos os, og giver os ro i maven ved at have tegnet en aftale med Debtia.

Odpowiedź od Debtia
Jeg har talt med Bjarke Holmstad, og han får min varmeste anbefaling i forhold til god service og overskuelig gennemgang af kundeforholdene. Han er grunden til at Debtia har mig som kunde.

Odpowiedź od Debtia
Fik en super service, et godt tilbud og en behagelig samtale med jeres salgskonsulent Bjarke.
Det var en rar samtale, hvor han formidlede præcis hvad Debtia.dk udbyder, samt behovet for, at have en samarbejdsaftale med et inkassofirma, til en forretning som min.
Så tak for det, 5/5 stjerner herfra.
Dbh.
Patrick & Yacht Care

Odpowiedź od Debtia
Jeg mødte en stor imødekommenhed, der er utrolig rar i min situation. Tak for forståelsen

Behagelige og venlige medarbejder,

Odpowiedź od Debtia
Hun var meget imødekommende, og jeg giver hende en stor tak for julehjælpen.

Odpowiedź od Debtia
Fantastisk god service fra Madison M. :)

Odpowiedź od Debtia
Rigtig forstående og venlig medarbejder jeg har haft at gør med i denne tilfælde tak for det

Odpowiedź od Debtia
“Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Bonuslån. De har været meget hjælpsomme og fleksible, specielt i forbindelse med min afdragsordning. De forlængede mit rentestop uden problemer, hvilket gav mig lidt ekstra tid til at få styr på det hele. Deres kundeservice er venlig og imødekommende, og det er tydeligt, at de gør en indsats for at hjælpe deres kunder. Kan klart anbefales!”

Til Debtia,
Jeg skriver for at klage over jeres uansvarlige, umenneskelige og uacceptable opførsel i forbindelse med vores sag. Det er tydeligt, at jeres eneste fokus er økonomisk gevinst, uden hensyntagen til sårbare mennesker, som I påstår at ville hjælpe. Jeres “hjælp” er fuldstændig meningsløs, da I er fuldt ud bevidste om, at den ikke vil blive benyttet i vores tilfælde.
Ved kontakt til jeres kundeservice fik jeg oprindeligt løfter om, at der kunne findes en løsning, da det fremgik klart, at firmaet, som jeg havde relation til, var ophørt. Men efter at være blevet stillet videre til en overordnet, blev jeg mødt med inkompetence. Medarbejderen kunne ikke stave navnet korrekt efter flere forsøg og virkede helt uvidende om vores sag. Det er dybt uprofessionelt og skaber en grundlæggende mistillid til jeres firma.
Det mest chokerende er, at I kræver betaling for en ydelse over en femårig periode, selvom firmaet blev lukket med en 30 dages opsigelse. Dette er åbenlyst uretfærdigt og helt uacceptabelt, da der ingen arbejdstimer skal bruges, eftersom firmaet ikke længere eksisterer. Det fremstår som et forsøg på at indkræve penge for noget, som ikke har nogen værdi eller gyldighed.
Endvidere lovede jeres “Head of Office” mig en løsning, men trak denne tilbage, blot fordi jeg valgte at eskalere sagen. Dette er ikke blot dårlig kundeservice, men direkte bedragerisk.
Ud over de ovenstående problemer, er der yderligere forhold, der kræver opmærksomhed:
• Der blev ikke oplyst noget
kundenummer, hvilket gør kommunikationen endnu sværere.
• Sælgeren, som oprindeligt kontaktede os, opførte sig ekstremt ihærdigt og ubehageligt. Jeg har dokumentation på, at sælgeren bad om at skrive noget i en SMS, som vedkommende slet ikke havde bemyndigelse til. Dette er direkte snyd og uacceptabel adfærd.
Min partner har også indgivet en anmeldelse på jer, hvortil svaret var at I ikke kunne finde noget på ham.
Det er da klart, når der intet kundenummer er at finde.
Men når det drejer sig om opkrævninger, så er I hurtige.
Jeg ønsker en omgående forklaring og løsning på disse problemer. Hvis ikke dette sker, vil jeg inddrage en advokat og tage sagen videre gennem juridiske kanaler. Jeg er ikke færdig med denne sag, og jeg forventer, at I tager den alvorligt.

Odpowiedź od Debtia
Hold Jer langt væk fra Debtia! De bondefanger deres kunder og er ydermere ubehøvlede i deres måde at håndtere kundeservice på! Jeg har aldrig oplevet noget lignende og derfor ligger der en sag både for min advokat og for medierne klar mod dem. Føj for den!!!

Odpowiedź od Debtia
Når i ringer for at hverve nye kunder er det et meget fejt træk at oprette en uden at man faktisk har sagt ja, men har sagt at man vil læse op på det før man Takker ja. I sender en regning og så siger i at i vil slette den når man brokker sig, for derefter at oprette en inkasso sag på noget JEG ALDRIG HAR SAGT JA TIL.

Odpowiedź od Debtia
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.