Ik heet geen Kapriloglu
Ik heet geen Kapriloglu, krijg telkens berichtjes.
Wij geloven sterk in een nieuwe benadering van incasso, waarbij jij centraal staat en wij samen tot duurzame oplossingen komen. We geven je toegang tot ons platform, communiceren met je via het kanaal van jouw keuze, en bieden advies en tips wanneer je dat wilt en nodig hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toekomst zonder schulden en betalingsachterstanden verdient, en daarom willen wij je graag helpen om die toekomst te bereiken!
Lange Kleiweg 6, 2288GK, Rijswijk, Holandia
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Ik heet geen Kapriloglu, krijg telkens berichtjes.
Pas op voor Saldodipje S.L. Betaal ze niet, het zijn oplichters!
Vriendelijk, Snel en netjes geholpen aan de telefoon door de medewerker hier. Blij dat je snel in contact bent en niet uren in de wacht staat voordat je verder wordt geholpen.
Goed geholpen, zelf in de schulden beland en hoe een incasso bureau ermee omgaat en flexibiliteit biedt is fijn.
Duidelijke, heldere communicatie en een goede opvolging van vragen, emails en telefoontjes. Alles duidelijk traceerbaar in hun Portal.
Ik heb een oud incassodossier laten controleren en ben daarbij uitstekend geholpen door Jamie Bruggeling. Ze was doortastend, gaf een duidelijke update over de vervolgstappen en dacht scherp mee. Jamie is een gesprekspartner met kennis, kunde én sterke gesprekstechnieken. Van harte aan te raden!
Gertjan van Dam
De samenwerking met Jamie verloopt zeer prettig. We hebben regelmatig contact waarbij de lijntjes lekker kort zijn. Jullie zitten er kort op, zodat de dienstverlening prima voor mekaar is.

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Respect, hoe jullie omgaan met mensen die om wat voor reden dan ook het even moeilijk hebben met alles op een rijtje te zetten. Jullie geven ruim de tijd en tonen begrip als het soms even tegen zit om een betaling te doen. Dreigende taal of brieven wat meestal gaat bij andere incasso bureaus. Absoluut niet ervaren bij jullie en ook geen dreigende brieven met torenhoge bijkomende kosten gekregen. Bedankt voor het op deze manier oplossen van een situatie wat zowiezo moeilijk is voor mij...

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Debtco neemt een last uit handen, communiceert goed en helder over de lopende zaken en werkt zeer snel.
Een echt no-nonsense bedrijf wat doet wat ze zegt en dat ook uitmuntend uitvoert.

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Heel vriendelijk te woord gestaan.
Was laagdrempelig
Voelde me begrepen
Er werd meegedacht en het hoefde niet een minimaal bedrag te zijn, dat kon ik echt zelf bepalen.
Kreeg meteen een bevestiging per e-mail en goede uitleg

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Fijn bedrijf, snelle, heldere en duidelijke communicatie en adviezen.

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Debtco laat zich voor een karretje spannen door Saldodipje, een bedrijf dat handelt in strijd met Europese wetgeving. Ze proberen vorderingen op te eisen die juridisch ongeldig en niet opeisbaar zijn. Schandalig dat je, je als bedrijf met dergelijke praktijken inlaat!!

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Meneer aan de lijn was erg meedenkend in de situatie die ik schetste voor mijn familielid. Erg geholpen, dank!

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Ik heb diverse malen telefonisch contact gehad met de medewerkers, en werd elke keer zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd mee gedacht en uiteindelijk hebben we samen een oplossing gevonden.

NL
Het zijn scammers ze bellen mij 3 uur snachts 5x terwijl ze in Nederland zitten en mijn security personeel zegt dat het een scam call center is
EN
They are scammers, they call me 5 times at 3am while they are in the Netherlands and my security staff says it is a scam call center

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Super vriendelijke medewerkster die ook meedacht met onze persoonlijke situatie.
Heb dit als een zeer prettig gesprek ervaren!

Odpowiedź od DebtCo B.V.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.