Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!
Reakcja na opinię
Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!
Det er egentligt gået meget fint, men når man så modtager 2 STK varer i form af armbåndsure, som så begge ikke kan gå. Så er helhedsindtrykket ikke ret godt.
Reakcja na opinię
For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.
Dania
Jeg fatter sku ikke at i påstår at jeg skylder for 2 måneders medlemskab .når i kunne trække i november 2019 uden problemer.så det er vist bare fup og svindel med jer

Odpowiedź od Dealhunter
jeg blev trukket 2x89 på samme dag jeg er ikke medlem og jeg ved ikke hvad i forhander,jeg har ringet der kommer en engelsk robot der beder om mit medlems nr men jeg er ikke medlem

Odpowiedź od Dealhunter
Sjovt at jeg ikke er den eneste som får inkassovarsel ud af det blå!
For fire måneder i 2019!!!! To år efter?!? Uden rykkere i mellemtiden.
Herefter kører det pludselig. Så det er angiveligt de første fire måneders medlemskab. Det lugter langt væk af svindel og jeg tager det til Forbrugerombudsmanden!
Desforuden er jeg blevet trukket 2 gange i august, hvor de påstår at den ekstra betaling er blevet ført tilbage og det er også løgn!
Lugter langt væk af at Dealhunter A/S mangler penge og forsøger sig med bondefangeri!

Odpowiedź od Dealhunter
Vi har modtaget et inkassovarsel, da Dealhunter mener de har 4x89 kr. til gode fra os. Det er vi absolut ikke enige i. I oktober 2019 var vi i kontakt med en kundemedarbejder fra dem, som forsikrede os at vores medlemskab hos dem var en fejl, hun sørgede straks for udmeldelse. Pludselig efter 22 måneder får vi mail med inkassovarsel. Vi har selvfølgelig gemt korrespondancen fra tidligere, så vi har dokumentationen i orden. Vi kontakter Dealhunter vinmail og så et næsvist svar fra en anden kundemedarbejder, som fastholder at vi mangler at betale for fire måneder. For det første så er vi ikke enige i at vi skylder dem 4x89 kr. for det andet undrer det os at de efter så mange måneder pludselig vil opkræve penge. Jeg kan se i andre anmeldelser at det er en metode, de benytter flittigt i øjeblikket. De skriver til andre anmeldere at de skal kontakte dem på et tlf.nr. Det nummer svares der ikke på. Det er et firma som ikke har værdier, som god forretningsskik, god kommunikation, ordentlighed, ja jeg kan blivende. De metoder Dealhunter benytter kaldes “mafiametoder”. True med inkasso, er vel for at skræmme os til at betale, noget vi ikke skylder. Jeg kan oplyse at det lykkes dem ikke. ET FUPFIRMA, som ikke kan anbefales.

Odpowiedź od Dealhunter
Et godt firma at handle med, bliver aldrig snydt, og varen kommer til tiden.

Odpowiedź od Dealhunter
Det er godt nok en underlig forretningsmetode i bedriver!
Jeg meldte mig ud af jeres klub for mere end et år siden, og har også en bekræftelsesmail på dette fra jer! I dag modtager jeg så en mail med trussel om inkasso pga. manglende betaling af “kontingent” for de sidste 3 mdr!!!!
Det er da overhovedet ikke i orden!

Odpowiedź od Dealhunter
Varer perfekt. MEN leveret den forkerte sted. Heldig vis var det en der kendte os, så vi fik pakken

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg har den samme oplevelse som ALLE de andre kunder, der sender dårlige anmeldelser til Dealhunter.
Har ALDRIG sagt ja til et medlemskab, men bliver ved med at få rykkerskrivelser. Tænker faktisk ikke at jeg vil betale, da jeg allerede har betalt for den vare jeg fik, og når jeg PÅ INGEN MÅDE har sagt ja til et medlemsskab, så må de slæbe mig i retten, hvis det er det de vil.
Føj for en metode at få penge fra folk på!!!!!!

Odpowiedź od Dealhunter
Fanget og taget ved r…. af dealhunter.
Jeg købte 50 mundbind i april 2020 til 49kr
….uden at meddele om udgifter til medlemsskab har de så efterfølgende opkrævet 89kr pr mdr., og uden min viden har mundbindene nu kostet 1.562,00kr!!!
WOW hvor flot !
Jeg læser at det langt fra er første bundefanger af kunder dealhunter står bag, og at de gennem årene har adskillige saganlæg på sig.
Jeg kan kun opfordrer til aldrig at benytte disse svindlere.
Føj for den da!!!

Odpowiedź od Dealhunter
Har købt en vare som jeg er tilfreds med. Men nu længe efter købet får jeg en rykker på et medlemskab som jeg aldrig er blevet opkrævet og i ørige ikke vidste jeg havde. Når man ringer bliver man bare smidt af efter 5 minutter.

Odpowiedź od Dealhunter
Når i sender en faktura på mail, hvorfor f..... skriver i så ikke status (betalt eller ikke betalt) på fakturaen ????
Har nu fået en rykker på 15 mdr. abonnement.
Der har sikkert været noget med et spærret kort, men hvorfor sender i så først et brev mere en et år efter ???
Hvis man køber noget på Viabil og det ikke kan trækkes, så får man besked med det samme !!!!
Det er virkelig dårlig kundeservice .
Hilsen en skuffet kunde.

Odpowiedź od Dealhunter
Ud af det blå kommer der pludselig en faktura som samtidig er en rykkerskrivelse. Jeg prøver at finde ud af hvad det drejer sig om. Jeg er ikke vidende om at have tegnet et sådant medlemskab.Jeg får oplyst at det er fordi jeg har købt en blodtryksmåler og en måler til alkohol promille. Jeg har aldrig modtaget disse varer..

Odpowiedź od Dealhunter
Modtog aldrig pakken med cbd-olie og nu svarer de ikke på mails. De skriver at man skal henvende sig til dem, hvis man er utilfreds, men de svarer ikke..
Dealhunter.
Negative stjerner.
ADVARSEL
Stjæler vha mystiske abonnementer penge ud af intetanende kunders lommer.
Gå til forbrugerombudsmanden hvis du er blevet snydt.

Odpowiedź od Dealhunter
Hvordan kan man få et medlemsskab som plus medlem, når man ikke har sagt ja til medlemsskab, aldrig har givet sit bankkontonr til Dealhunter, og så pludselig få en opkrævning på 6mdr kontingent på 623kr?
Det er da det værste bondefangeri, må man sige.

Svindel eller dumhed?
I flg. firmaets retningslinier kan man melde sig ud via brugerkontoen. Det kan man så bare ikke og mail svarer de ikke på.
Jeg tænkte at løsningen så måtte være at stoppe den automatiske bankbetaling.
Men så får man bare en rykker...eller flere...

ADVARSEL
Trusler om inkasso men har aldrig brugt dem, aldrig har tilmeldt mig noget, aldrig har fået en opkrævning
Du kan ikke komme ud af det
Når man ringer på 70272814 lader de en hænge i 5 min og så bliver man smidt af

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg har i dag modtaget en rykker fra Dealhunter på et abonnement, jeg ikke anede jeg havde. Jeg har betalt rykkeren og opsagt mit abonnement igennem en telefonsamtale.
Jeg har nu tjekket min konto i banken og kan se, at dealhunter har trukket penge indtil november måned 2020.Jeg mener, at jeg her har stoppet de automatiske trækninger på min konto. Hvorfor kommer der så pludselig en rykker nu et år efter med manglende betaling??
Nu har jeg ringet flere gange siden i dag, fordi jeg VIL have en bekræftigelse på, at jeg ikke mere er medlem, men ingen svarer, selvom det er i telefontiden.
Jeg har også tjekket jeres hjemmeside og kan se, at man skal tilmelde sig abonnement, hvilket jeg ikke erindrer at have gjort.
Jeg har sendt mail til jer og vil have et bevis på min tilmelding og også gerne have en forklaring på, hvorfor jeg har fået en rykker, når I tidligere har trukket på min konto.
Det virker ikke helt fint, det I gør.
Så jeg vil advare alle mod, at læse og tjekke alt, før de køber hos jer.
Varerne svarede i øvrigt ikke til det lovede. Italiensk designtaske???

Odpowiedź od Dealhunter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.