Dealhunter Recenzje 13 719

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,9

Oceniono na 5 z 5

Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!

Oceniono na 5 z 5

Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!

Oceniono na 3 z 5

Det er egentligt gået meget fint, men når man så modtager 2 STK varer i form af armbåndsure, som så begge ikke kan gå. Så er helhedsindtrykket ikke ret godt.

1. Kupony

Napisane przez firmę

For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.

1,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Der er mange gode tilbud og…

Der er mange gode tilbud og konkurrencer med fine præmier

22 października 2021

Hej Tommy
Tak for din anmeldelse
Dejligt at høre, du synes om vores tilbud og konkurrencer

Oceniono na 5 z 5

har fået et mega flot ur

har fået et mega flot ur. Tak for det

21 października 2021

Hej Tove
Tak for anmeldelsen
Vi håber du bliver glad for uret

Alt som lovet

15 października 2021

Hej Marie
Tusind tak for din anmeldelse
Dejligt at høre, at du er glad for din købsoplevelse

Oceniono na 4 z 5

Perfekt levering

Perfekt levering - god kvalitet af lædervaren, jeg købte!

12 października 2021

Hej Inge
Tak for din anmeldelse
Så dejligt at høre, din varer lever op til dine forventninger

Købte “Swarowski” smykker

Købte “Swarowski” smykker. - Det var det ikke. Er taget ved næsen.

8 października 2021

Hej Allan.
Smykkerne skulle ikke være fra Swarovski, men skulle indeholde elements/sten fra Swarovski. Hvis dette stadig ikke er tilfældet, så kontakt os gerne via mail info@dealhunter.dk eller telefon 70 27 28 14 i hverdagene kl. 10-14.

Jeg er ældre

Jeg er ældre, har også lige fået en rykker på over 1000,00
har aldrig været medlem hos, jeg har meldt dem til politiet.

27 września 2021

Hej CWT
Tak for din anmeldelse
Du må meget gerne kontakte os via info@dealhunter.dk, så vi kan finde ud af hvorfor du har fået en rykker fra os.

Vi sender ikke rykkere ud, med mindre den mail der er tilknyttet skylder os penge for manglende medlemskabsbetaling, så vi vil meget gerne i kontakt med dig.

Oceniono na 1 z 5

Pas på med deres medlemsskab

Pas på med deres medlemsskab, for selv om man har opsagt medlemsskabet bliver de ved med at sende rykkere efter betalen. Jeg oplever stadig at få rykkere 2 1/2år efter købet.

22 września 2021

Hej Mie
Tak for din anmeldelse
Det lyder meget mærkeligt, at du skulle få rykkere, hvis du allerede har afmeldt for lang tid tilbage.

Tag gerne kontakt til os på info@dealhunter.dk, så vi kan opklare sagen.

Hold jer langt væk

Firmaet skriver mails ud flere år efter jeg en gang købte en æggebakke, hvor de kræver 89 kr/mdr for et medlemskab jeg aldrig har meldt mig til. De gjorde det i november 2019, hvor de krævede penge for et halvt år, hvor jeg var så dum at betale pengene. I dag laver de samme nummer på trods af, at jeg betalte og 'meldte mig fra' sidst. Lad vær med at betale, hvis de skriver, det er svindel på højt plan.

22 września 2021

Hej Julie
For det første, tak for din anmeldelse
Hmm det lyder spøjst, hvis du allerede har afmeldt dig fra sidste gang, og du ikke har handlet hos os siden da.

Det er bestemt ikke svindel, at vi skriver, men her må der være tale om en fejl.

Gerne skriv tilbage til os på info@dealhunter.dk, så vi lige kan få afklaret dette.
God dag.
Venlig hilsen Peder, Dealhunter.

Oceniono na 1 z 5

Det er 4 dage siden de trak pengene for…

Det er 4 dage siden de trak pengene for min varer, og beløbet er også reserveret på min konto, så de er trukket 2 gange.. skrev til deres kundeservice for nogle dage siden uden svar.

16 września 2021

Hej Nanna
Tak for din anmeldelse
Det er vi kede af at høre, at der er problemer med din ordre.
Vi kommer igennem alle vores mails, så håber du snart får svar.

uacceptabel

Kom ved en fejl til at melde mig ind i 2019.. dette medlemskab blev efterfølgende opsagt af Mia i deres kundeservice den 20 januar 2020.
Nu her 1½ år efter har jeg så modtaget en faktura på 800kr incl rykkergebyr..
ved skriftlig henvendelse får jeg at vide at jeg ikke findes i systemet... og har prøvet at kontakte dem i over 2 timer på telefonen...

7 września 2021

Hej Alexander

Dette er korrekt, du er blevet udmeldt i Januar 2020, men jeg ser mange manglende betalinger i 2019, så det er ikke efter du er blevet udmeldt, at du skylder for medlemskabet.

At du ikke kan findes i systemet virker mærkeligt, og jeg har skrevet til kundeservice omkring dig, så vi kan få løst sagen.

Hilsen Peder, Dealhunter.

Oceniono na 1 z 5

Ved ikke hvad jeg har købt

Hej jeg ved hvad jeg har købt ved jeg, men jer er blivet medlem til 89kr i månede. Jeg har skrevet flere mail til jer, jeg har ringet flere gange uden at komme igennem til jer. Men det vil jeg gerne der ophøre omgående.

V.H. Vibeke

5 września 2021

Hej Vibeke
Tak for din anmeldelse
Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system baseret ud fra dit navn.
Jeg beder kundeservice om at se om de kan finde din mail, så vi kan få dig opsagt hurtigst muligt.

Prøv dog også gerne igen at send os en mail på info@dealhunter.dk

Vildledning og tavshed

Humbug og svindel!!

Ved henvendelser til firmaet, får man ingen svar… 🤬
De skriver at det er let at afmelde sit medlemskab i sin brugerprofil… det er en jungle og overhovedet ikke let.
Man har ikke et kundenummer man kan referere til og de opererer ikke med kontakt info, udover en generel mail… der findes heller ikke kundeservice.

Så længe man ikke kan få hjælp/kontakt til at afslutte sit medlemskab, trækker de rask væk 89kr om måneden.

Tak for svar Peder…Men I tager jo ikke telefonen når man ringer til jer? Telefonen går på musik og bliver til sidst afbrudt af en engelsksproget
Hvordan skal jeg så opsige mit abonnement!?

3 września 2021

Hej Mette
Tak for din anmeldelse
Jeg beklager først hvis ikke du har fået svar på dine henvendelser. Vi er dog både aktive på vores mail og tlf, så undrer mig over at du ikke har fået nogen respons.

Du kan finde et ordrenummer på dine ordrebekræftelser på dine køb. Disse numre kan også bruges til at slå dig op.

Kontakt os gerne (igen) på info@dealhunter.dk, eller tlf. i hverdage kl. 10-14: 70272814

God weekend

Oceniono na 1 z 5

De skriver man kan få gratis medlemskab…

De skriver man kan få gratis medlemskab i et vis antal dage men når man så bestiller noget og regner med at få det her gratis medlemskab så trækker de alligevel 89 kr for medlemskab. Når man så kontakter dem for at få udbedret fejlen hører man intet tilbage, nu har de gud hjælpe mig trukket for medlemskab igen, selvom selvom jeg har afmeldt det og sendt dem flere mail. Jeg handler der aldrig igen.

1 września 2021

Hej Jennifer
Tak for din anmeldelse
Det er korrekt at vi tilbyder 14 dages gratis prøveperiode, men vi tilbyder kun dette 1 gang. Du har været medlem før, kan jeg se.
Så at du bliver trukket nu her med det samme, er helt efter bogen.

Jeg beklager hvis ikke vi har set din mail i tide, kontra at du er blevet trukket nu her. Du kan også selv logge ind og afmelde dig, inde under din profil.

Gerne kontakt os via telefon 70 27 28 14 i hverdagene kl. 10-14, eller via mail info@dealhunter.dk, så vi kan finde en løsning på sagen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg fik en email at de ville forære mig…

Jeg fik en email at de ville forære mig et skærebræt helt gratis ingen besked om medlemskab eller noget andet end at jeg skulle betale for porto. Jeg får mit skærebræt ingen ekstra regning, men så godt et halvt år senere får jeg en rykker på et medlemskab skriver tilbage hvad for et medlemskab? Jeg havde jo købt et skærebræt?? Hvad nej det har jeg da ikke i forærede det væk GRATISK husk lige hvad ordet GRATISK betyder lille fusker firma, bare det jeg har betalt porto er ordet gratis væk så det er falsk markedsføring. Dit svar er helt forkert der stod ikke noget som helst om plus medlemskab. opkræver du i plus medlemskab er det som jeg skrev falsk markedsføring med ordet gratis

31 sierpnia 2021

Hej Kristian

Det er korrekt forstået, at du kunne få et skærebræt gratis, men der har også stået, at det er med et Dealhunter PLUS-medlemskab. Vi skriver dette flere gange igennem købsflowet, så at der ingen besked har været passer altså ikke.

Vi er kede af at du ser os som et fusker-firma, men ordet "gratis" kan sagtens være købsbetinget, ligesom "køb 2, få 1 gratis" - Denne er jo kun gratis, fordi du har købt 2.

Gerne kontakt os via telefon 70 27 28 14 i hverdagene kl. 10-14, eller via mail info@dealhunter.dk, så vi kan finde en løsning på din sag.

Oceniono na 5 z 5

Dealhunter er god og handle med

Dealhunter er god og handle med der er altid billigt når man medlem.

30 sierpnia 2021

Hej Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er glad for at handle med os, og at medlemspriserne er gode.

Oceniono na 1 z 5

I have received a threat notice for…

I have received a threat notice for Blacklist,
Deal hunter opens my plus account, without my knowledge. whenever I called them phone always close no answer.No reminders anything.
after a long time suddenly got an email, Deal hunter will put my name on Blacklist etc. I bought one headohoone long time ago, which had very BAD
BAD quality. Deal Hunter is SCAM SCAM .

30 sierpnia 2021

Dear Ahmed
First of all, thank you for having the time to write this review.

That sounds very strange. I will confirm this: We DO NOT open plus accounts by ourselves. If this is indeed the case, it has to be caused by a technical issue.

We strongly urge you to contact us via phone in from 10am to 2pm: 70 27 28 14 in the weekdays, or via mail info@dealhunter.dk, so we can find a solution to this case.
Have a good day.

Best regards Peder, Dealhunter

Kæmpe svindelforretning!

Kæmpe svindelforretning!
Jeg købte en ordre hos Dealhunter for over 2 måneder siden - de har trukket pengene, men ikke sendt ordren! OG de nægter at svare på mine beskeder til dem…
Hvad sker der Dealhunter???

26 sierpnia 2021

Hej Nicolai
Mange tak for at give dig tid til at lave en anmeldelse af os.

Det lyder ganske pudsigt. Dette beklager jeg meget.

Snyder firma

Jeg har også fået en opkrævning på 44måneder af 89 kr og sjovt nok aner jeg ikke hvem de er,har aldrig købt noget hos dem????måtte ind og finde firmaet på google for at se hvad f.... det var er blevet noget VRED over den frækhed så tror jeg vil politianmelde dem

26 sierpnia 2021

Hej Inge
Tak for at give dig tid til at lave en anmeldelse af os.

Det lyder meget underligt, at du skulle have fået en opkrævning fra os, hvis aldrig du har handlet hos os. Hvis dette er tilfældet, så beklager vi inderligt.

Gerne kontakt os via telefon 70 27 28 14 i hverdagene kl. 10-14, eller via mail info@dealhunter.dk, så vi kan finde hoved og hale i denne sag.

Hilsen Peder, Dealhunter

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej