Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!
Reakcja na opinię
Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!
Det er egentligt gået meget fint, men når man så modtager 2 STK varer i form af armbåndsure, som så begge ikke kan gå. Så er helhedsindtrykket ikke ret godt.
Reakcja na opinię
For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.
Dania
Der er mange gode tilbud og konkurrencer med fine præmier

Odpowiedź od Dealhunter
Købte “Swarowski” smykker. - Det var det ikke. Er taget ved næsen.

Jeg er ældre, har også lige fået en rykker på over 1000,00
har aldrig været medlem hos, jeg har meldt dem til politiet.

Odpowiedź od Dealhunter
Pas på med deres medlemsskab, for selv om man har opsagt medlemsskabet bliver de ved med at sende rykkere efter betalen. Jeg oplever stadig at få rykkere 2 1/2år efter købet.

Odpowiedź od Dealhunter
Firmaet skriver mails ud flere år efter jeg en gang købte en æggebakke, hvor de kræver 89 kr/mdr for et medlemskab jeg aldrig har meldt mig til. De gjorde det i november 2019, hvor de krævede penge for et halvt år, hvor jeg var så dum at betale pengene. I dag laver de samme nummer på trods af, at jeg betalte og 'meldte mig fra' sidst. Lad vær med at betale, hvis de skriver, det er svindel på højt plan.

Odpowiedź od Dealhunter
Det er 4 dage siden de trak pengene for min varer, og beløbet er også reserveret på min konto, så de er trukket 2 gange.. skrev til deres kundeservice for nogle dage siden uden svar.

Odpowiedź od Dealhunter
Kom ved en fejl til at melde mig ind i 2019.. dette medlemskab blev efterfølgende opsagt af Mia i deres kundeservice den 20 januar 2020.
Nu her 1½ år efter har jeg så modtaget en faktura på 800kr incl rykkergebyr..
ved skriftlig henvendelse får jeg at vide at jeg ikke findes i systemet... og har prøvet at kontakte dem i over 2 timer på telefonen...

Odpowiedź od Dealhunter
Hej jeg ved hvad jeg har købt ved jeg, men jer er blivet medlem til 89kr i månede. Jeg har skrevet flere mail til jer, jeg har ringet flere gange uden at komme igennem til jer. Men det vil jeg gerne der ophøre omgående.
V.H. Vibeke

Humbug og svindel!!
Ved henvendelser til firmaet, får man ingen svar… 🤬
De skriver at det er let at afmelde sit medlemskab i sin brugerprofil… det er en jungle og overhovedet ikke let.
Man har ikke et kundenummer man kan referere til og de opererer ikke med kontakt info, udover en generel mail… der findes heller ikke kundeservice.
Så længe man ikke kan få hjælp/kontakt til at afslutte sit medlemskab, trækker de rask væk 89kr om måneden.
Tak for svar Peder…Men I tager jo ikke telefonen når man ringer til jer? Telefonen går på musik og bliver til sidst afbrudt af en engelsksproget
Hvordan skal jeg så opsige mit abonnement!?

Odpowiedź od Dealhunter
De skriver man kan få gratis medlemskab i et vis antal dage men når man så bestiller noget og regner med at få det her gratis medlemskab så trækker de alligevel 89 kr for medlemskab. Når man så kontakter dem for at få udbedret fejlen hører man intet tilbage, nu har de gud hjælpe mig trukket for medlemskab igen, selvom selvom jeg har afmeldt det og sendt dem flere mail. Jeg handler der aldrig igen.

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg fik en email at de ville forære mig et skærebræt helt gratis ingen besked om medlemskab eller noget andet end at jeg skulle betale for porto. Jeg får mit skærebræt ingen ekstra regning, men så godt et halvt år senere får jeg en rykker på et medlemskab skriver tilbage hvad for et medlemskab? Jeg havde jo købt et skærebræt?? Hvad nej det har jeg da ikke i forærede det væk GRATISK husk lige hvad ordet GRATISK betyder lille fusker firma, bare det jeg har betalt porto er ordet gratis væk så det er falsk markedsføring. Dit svar er helt forkert der stod ikke noget som helst om plus medlemskab. opkræver du i plus medlemskab er det som jeg skrev falsk markedsføring med ordet gratis

Odpowiedź od Dealhunter
Dealhunter er god og handle med der er altid billigt når man medlem.

Odpowiedź od Dealhunter
I have received a threat notice for Blacklist,
Deal hunter opens my plus account, without my knowledge. whenever I called them phone always close no answer.No reminders anything.
after a long time suddenly got an email, Deal hunter will put my name on Blacklist etc. I bought one headohoone long time ago, which had very BAD
BAD quality. Deal Hunter is SCAM SCAM .

Kæmpe svindelforretning!
Jeg købte en ordre hos Dealhunter for over 2 måneder siden - de har trukket pengene, men ikke sendt ordren! OG de nægter at svare på mine beskeder til dem…
Hvad sker der Dealhunter???

Odpowiedź od Dealhunter
Jeg har også fået en opkrævning på 44måneder af 89 kr og sjovt nok aner jeg ikke hvem de er,har aldrig købt noget hos dem????måtte ind og finde firmaet på google for at se hvad f.... det var er blevet noget VRED over den frækhed så tror jeg vil politianmelde dem

Odpowiedź od Dealhunter
Alle bestilte varer kom samlet...Og meget hurtigt 👍

Odpowiedź od Dealhunter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.