Dea Kudibal Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

It's the most high-quality clothing I’ve purchased. I’m a silk enthusiast, and the material used to craft these blouses and dresses is excellent. Those details – the buttons, the hems, the design – ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Invoice perfect: correct amount though part of the order was cancelled. Delivery quick. Packed perfect. If something should be cancelled, your practice also very easy and efficient. It is easy and... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dea Kudibal very efficient and easy from order to delievery. Website is is easy to use it doesn't constantly freeze like some of the other clothing sites do because of too heavy content trying to load... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice og produkter. Jeg har købt flere ting. Det er let at handle på hjemmesiden, hvor der ofte også er gode tilbud. Ordrer sendes lynhurtigt. Denne gang en kjole, som viste... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Hos Dea Kudibal finder du tøj i luksuriøs silke, med flatterende silhuetter og smukke prints, der kan bruges sæson efter sæson. Dea Kudibals mission er at skabe en feminin, flatterende og stilfuld garderobe til kvinder. Dea Kudibal har en stor passion for silhuetter, detaljer og kvalitet.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

515 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 127

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

altid god service og lækkert silke

altid god service og lækkert silke, er så glad for mit køb.

7 lutego 2026

Kære Ninna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os enormt, at du er så glad for dit køb, og at både vores service og silkekvalitet lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj - et utroligt godt snit som skræddersyet til mig. Virkelig god kvalitet og der er kræset for detaljerne. Ikke sidste gang jeg handler her.

28 stycznia 2026

Kære Melina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi bliver rigtig glade for at høre, at både pasform, kvalitet og detaljer lever op til dine forventninger – det er netop det, vi stræber efter med hver enkelt kollektion.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Smuk skjorte

Smuk skjorte, der bare sidder fantastisk flot.

26 stycznia 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget, at du er så glad for både design og pasform – det er præcis den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Cecillie

Amazing!

Ordered an item that was not available anywhere in Canada and it arrived within a week. I love my new blouse- an instant classic!

7 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Gode rabatter/udsalg samt hurtig levering.

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Dea Kudibal

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, rabatter og hurtige levering. Vi håber, du bliver lige så glad for dine køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske styles 😍 Lynhurtig…

Fantastiske styles 😍 Lynhurtig ekspedition og levering. Super kundeservice 🤓 5 store stjerner herfra 🤗

2 stycznia 2026

Kære Connie,

Tusind tak for de varme ord og de 5 stjerner!
Vi bliver så glade for at høre, at du elsker vores styles, og at du har haft en god oplevelse med både ekspedition, levering og kundeservice. Vi glæder os til at forkæle dig igen snart!

Med venlig hilsen,

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, god kvalitet af tøj. I den dyre ende, men det holder

29 grudnia 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både ekspeditionen og kvaliteten af tøjet. Vi ved, at vores priser ligger i den højere ende, og det betyder meget for os at høre, at det samtidig holder og lever op til forventningerne.

med venlig hilsen,

Super

Schneller und verlässlicher Service.

26 grudnia 2025

Odpowiedź od Dea Kudibal

Vielen Dank für dein Feedback!
Es freut uns sehr, dass du mit unserem schnellen und zuverlässigen Service zufrieden bist. Wir freuen uns schon darauf, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Viele grüße,

Super lækre skjorter!

Super lækre skjorter!! Levede fuldt op til billederne. Flotte detaljer og kvalitetsstof. Tak for en god kundeoplevelse.

21 grudnia 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for, at du er tilfreds med skjorterne, detaljerne og stoffet – og at oplevelsen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god kundeoplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Cecilie

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej