Deze gasten leveren zeer goed werk af, en zijn heel netjes en beleefd in de omgang, en het is hun niks te veel.Ze hebben vakkundig werk afgeleverd. Deze gasten zijn iedereen aan te bevelen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Na een installatie, waar ons huis op diverse plekken beschadigd is en alle rotzooi gewoon door de installateurs achtergelaten is, blijkt de installatie ook nog eens niet correct gedaan te zijn. Eer... Zobacz więcej
Onderhoud is slecht, in mei een afspraak proberen te maken voor F01 foutmelding op Vaillant airco. Volgens internet koelsysteem volgens hun kan van alles zijn. Op 2 juni komt monteur, alleen filter en... Zobacz więcej
Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze airco door dit bedrijf. Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en professioneel. Afspraken werden netjes nagekomen en de monteurs werkten vakk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onze missie is een zelfvoorzienende wereld te creëren. Met het stimuleren van de energietransitie begeleiden wij richting duurzame oplossingen. We zijn een begrip als het gaat om kwaliteit en positieve klantbeleving. De Duurzame Jongens zijn klaar voor de toekomst. Ervaar duurzaamheid met een glimlach! Top kwaliteit, maximale veiligheid voor een duurzame zonne-installatie Wij werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen, omvormers, onderconstructies en montagematerialen. Deze producten zijn voorzien van lange fabrieksgaranties. Met De Duurzame Jongens bent u altijd verzekerd van een betrouwbare service voor de beste prijs. Bekijk onze website en reviews of bel gerust voor een vrijblijvend advies gesprek. Tijdens een advies gesprek gaan wij diep in op het schaduwplan, het te behalen rendement, bespreken alles wat u moet weten op het moment dat u overgaat op duurzame energie, denk hierbij aan wettelijke verplichtingen, salderen, zonnepanelen en de toekomst en waar u op moet letten tijdens u tocht naar een betrouwbare installateur. Verder krijgt u direct het terugverdien model te zien en ondersteunen de adviseurs bij een mogelijke financiering en hierbij natuurlijk de prijs.
Dane kontaktowe
Industriestraat 10B, 6135 KH, Sittard, Holandia
- 046 428 2151
- info@de-duurzame-jongens.nl
- de-duurzame-jongens.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Onze ervaring met de Duurzame jongens.jongens…
Onze ervaring met de Duurzame jongens is goed. In het voortraject goede uitleg over de werkzaamheden.
De communicatie liep prima.
En de uitvoering van de werkzaamheden was ook zeer na tevredenheid.
Niet te vergeten de prijs/kwaliteit van het product is ook top.
Zeer tevreden over de service en…
Zeer tevreden over de service en installatie bij de duurzame jongens. De monteurs hebben hard gewerkt en wij genieten nu elke dag van een fijne airco. Ook aanbevolen aan mijn zoon. Elke keer als ik de duurzame jongens nodig had stonden ze direct voor ons klaar. Service 100%. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Aanrader
Goede voorlichting, duidelijke uitleg, afspraken worden nagekomen en snelle levering zowel bij de zonnepanelen als de geplaatste airco's.
airco laten plaatsen
airco laten plaatsen door duurzame jongens,waren correct en netjes op tijd .instalatie netjes opgeleverdc ..erg blij mee
Geen reactie meer !!
Wij hebben 10 zonnepanelen gekocht bij de Duurzame Jongens, de panelen plaatsen is goed gegaan alleen hebben ze het kastje van Enphase op z'n kop gehangen waardoor de kabel voor communicatie helemaal geknikt er in zit !!
Buiten dat dit zeer slecht, knullig, onprofessioneel, raar en niet mooi er uit ziet hebben ze zelfs een gat in onze "nieuwe" meterkast moeten boren om de groene kabel (zie foto) nog enigszins aan te kunnen sluiten !!
De kabel zit zo bekneld dat dit vragen is om moeilijkheden !!
Maar helaas komen ze nu ze het geld binnen hebben het niet meer op lossen en reageert de vertegenwoordiger die ons dit alles heeft verkocht helemaal nergens meer op !!
Zo jammer dit !!
Airco’s
Van de eerste telefoongesprek tot aan de installatie perfect geregeld. De heren die bij ons de units hebben gemonteerd hebben snel,schoon en netjes werk afgeleverd. Complimenten daarvoor. Een absolute aanrader
Netjes en correct gewerkt
Netjes en correct gewerkt, en goede uitleg en hulp bij het installeren van de app en het gebruiken van de airco.
We hebben zowel een airco alsook…
We hebben zowel een airco alsook zonnepanelen laten installeren. Beide groepen mensen hebben minutieus werk geleverd. Na aanvankelijke kleine probleempjes te hebben verholpen werkt alles nu perfekt! Ook de backoffice heeft geweldig werk geleverd. Van begin tot eind een goede ervaring! Wij kunnen ze alleen aanbevelen!!!
snelle levering en plaatsing van de batterij
snelle levering en plaatsing van de batterij, zeer vriendelijk personeel die schoon en accuraat werken, en geven advies over gebruik en istalleren van de app
Netjes en correct
Uitvoerig contact voor de installatiedatum, meedenken bij het bepalen van een geschikte uitvoeringsdatum, vriendelijk en correct personeel. Geen onnodige overlast van de werkzaamheden, alle afval netjes opgeruimd.

Odpowiedź od De Duurzame Jongens
Wat een goed en prettig bedrijf
Wat een goed en prettig bedrijf. Goed bereikbaar en reageren snel. Complimenten aan de monteurs die bij ons de airco's hebben geplaatst. Werken hard en netjes, denken mee in oplossingen en zijn vriendelijk.
De duurzame jongens leveren kwaliteit en hebben inderdaad service hoog in het vaandel staan.

Odpowiedź od De Duurzame Jongens
Nazorg klantenservice moet beter!
In tegenstelling tot een eerdere positieve beoordeling volgt dan nu een negatieve over klantenservice.
Sinds de plaatsing in sept jl heb ik 2x een beroep moeten doen op de helpdesk. Dit alles liep niet zoals het hoort. Blijkbaar is er maar 1 medewerker die belast is met nazorg. Zo ook vandaag. WIFI Foutmelding op de app. kontakt gezocht met klantenservice, zou spoedig terugbellen. Pas na 4 uur een mail gestuurd te hebben wordt er kontakt opgenomen. Probleem zou niet aan apparatuur liggen maar moet een monteur naar komen kijken, Kosten €130,00. Na discussie komt medewerker met het lumineuze idee om een LAN kabel aan te sluiten direct aan het modem. Probleem zou dan opgelost zijn. Deze medewerker had mij bijna op onnodige onkosten opgedraaid als ik direct accoord had gegeven. Nazorg is slecht en twijfel aan kennis van medewerker.
Medewerker heeft naderhand telefonisch en per email excuus aangeboden over de wijze hoe e.e.a. is gegaan, hetgeen niet het bedrijf wil uitstralen en heeft zorggedragen dat het systeem een update heeft gekregen en alles weer naar behoren functioneert.

Accuraat en volgens afspraak
Accuraat en volgens afspraak. Zeer vriendelijk personeel en goede opvolging.
Zeer aan te raden.

Odpowiedź od De Duurzame Jongens
Prima bedrijf uit het Zuiden!
Prima installatie, ook het voortraject, waar we aanvullende informatie voor hebben opgevraagd ivm de goedkeuring van de gemeente, is correct gelopen. In een halve dag top geinstalleerd, en om 12.00 uur de eerste kWh opgewekt. In een woord subliem.

Odpowiedź od De Duurzame Jongens
Professionele en zeer prettige ervaring!
Vanaf de offerte tot aan het plaatsen van zonnepanelen is het perfect verlopen! Erg prettige ervaring. Kan er niet positief genoeg over zijn! Enorme aanrader.

Zeer tevreden klant
Wij hebben zonnepanelen en airco's laten installeren door de duurzame jongens. We zijn erg tevreden over hele proces van offerte tot installatie. Voorbereiding uitgebreid door extra schouw zodat men niet voor verrassingen komt te staan bij plaatsing van de zonnepanelen als ook de airco's. Alles mooi afgewerkt en medewerkers die erg prettig waren in de omgang. Team Benjamin(zonnepanelen) en Team Mouloud (Airco's) bedankt. Groetjes Con en Roel uit Egchel

Aanrader - erg tevreden klant
ik heb 2 weken geleden de 2de airco koelen/verwarming laten installeren door de Duurzame jongens. ik kan niets anders zeggen dat het erg goed gelukt is allemaal. Zij ruimen de rotzooi achter hen op incl. stofzuigen :). Zij helpen ook met zware meubels sjouwen die in de weg staan. Het apparaat wordt keurig en met geduld uitgelegd alsook de afstandsbediening. De werkmensen zijn ook zeer vriendelijk.
En alles werkt zoals het moet, ik ben erg tevreden en kan dit bedrijf alleen maar aanraden.

Fijne snelle service
Bedrijf heeft duidelijk gecommuniceerd, fijne en aardige monteurs gestuurd en achteraf zat de airco er heel netjes in. Monteurs overlegde ter plaatse nog even wat onze wensen waren en dit dan ook gerealiseerd!

Doświadczenie Trustpilot