DDO raamdecoratie Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Danny heeft bij ons in de woonkamer plissé van het merk Keje geplaatst. Vakman puur sang en luisterd goed naar de wensen van zijn klanten. Ook toen er niet veel later een productie fout in het geleve... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

We zijn erg tevreden over het materiaal en de montage van DDO raamdecoratie. We hadden een kleine hick-up en deze is naar alle tevredenheid opgelost. En geen mug meer binnen gezien!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do dekoracji okien
  2. Sklep z żaluzjami
  3. Sklep z zasłonami

Napisane przez firmę

Advies verkoop en montage van Raambekleding op maat. Voor binnen en buiten. Magneetbandsystemen van Keje Plissegordijnen vrijhangend met alle soorten stoffen. Houten en aluminium jaloezieën in diverse breedtes. Houten shutters. Rolgordijnen. Gordijnen van vitrage tot overgordijnen. Diverse gordijn rails Bamboe rolgordijnen en vouwgordijnen. Horizontale en verticale lamellen. Raam en deurhorren. Dealer van Keje, raamdecoratie,cedeco,anwis

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Super mooie raambekleding!

Door de plaatsing van de kunststof kozijnen was het tijd voor mooie raambekleding! Zo kwamen wij bij Danny van DDO. Heel flexibel in dagen/tijden om alles secuur op te meten. Ennn vandaag was het zover! Echt mega blij mee! Danny heeft het super snel en vakkundig geïnstalleerd! Dus wij raden iedereen DDO raamdecoratie aan!

3 kwietnia 2024
Opinia niezależna

Plissegordijnen

We hebben 3 verduisterende plissegordijnen besteld, het hele traject verliep vlot, van het inmeten tot het monteren. Wij zijn erg tevreden!

2 lutego 2024

Superwinkel

Danny is een man met ervaring die weet waar hij het over heeft, en daarbij goede merken levert tegen een goede prijs. Super service/kwaliteit

16 sierpnia 2023
Logo DDO raamdecoratie

Odpowiedź od DDO raamdecoratie

Dank je wel voor de mooie review.
Blije en tevreden klanten is waar ik het voor doe.

Topper!

Door de raamdecoratie in ons nieuwe dakkapel bij Danny terecht gekomen om dezelfde in de kinderkamer te krijgen. Meteen voor de woonkamer en de logeerkamer raambekleding uitgezocht. Fijn contact, alles wordt snel geregeld. Snelle levering en minstens net zo snel geplaatst! Het beviel ons zo goed en zijn er zo blij mee dat we binnen hele korte tijd weer bij Danny aanklopte om ook onze slaapkamer en badkamer te voorzien van nieuwe raamdecoratie. Zoveel kleurkeuzes en dan heel fijn dat Danny meedenkt en eerlijk advies geeft. Kortom, wij zijn super blij en tevreden!!

20 czerwca 2023
Opinia niezależna
Oceniono na 4 z 5

Goed advies

Goed advies. Mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Offerte kwam snel. Montage verliep snel en netjes.

26 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen, super service!

Fijn geholpen in het maken van een keuze, veel keuzemogelijkheden in de showroom. Vriendelijk geholpen. Snelle service, 2 weken na het inmeten hingen onze plisses al en was de hordeur geplaatst. Hartstikke mooi. DDO is een aanrader!

29 października 2022
Oceniono na 5 z 5

DDO Raamdecoratie heeft ons kantoor…

DDO Raamdecoratie heeft ons kantoor voorzien van Raamdecoratie. Na een snelle levering hebben zij alles netjes geinstalleerd. We zijn er super blij mee.

17 września 2022
Logo DDO raamdecoratie

Odpowiedź od DDO raamdecoratie

Dank je wel voor de mooie review.
Mooie klus in een mooi kantoor.

Topzaak

Topzaak! Per toeval bij DDO belandt, Danny was bezig met heel andere dingen en eigenlijk niet eens open. Hij nam direct alle tijd voor ons, heeft ons voorzien van persoonlijk advies, een mooie offerte en heeft alles supersnel afgehandeld. Onze nieuwe jaloezieën hebben een classy uitstraling.
Als je op zoek bent naar service en kwaliteit hoef je niet verder te zoeken. Hier moet je zijn!

3 września 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej