Zobacz, co mówią recenzenci

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do dekoracji okien

Napisane przez firmę

Bij Foliflex.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige folieproducten, waaronder spiegelfolie, raamfolie en meer. Klanten waarderen onze snelle levering, uitstekende klantenservice en de kwaliteit van onze producten. Met transparante prijzen en gratis verzending vanaf €69,95, maken wij het eenvoudig om de perfecte folie voor jouw behoeften te vinden. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en ontdek de voordelen van onze folieoplossingen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Vakwerk!

Gisteren zijn de heren van Foliflex bij mij thuis de boel komen afplakken en kan niet anders zeggen dat dit een positieve ervaring was! De heren hebben met recht vakwerk geleverd maar als het gaat om communicatie, vriendelijkheid en meedenken hebben krijgt dit bedrijf ook een dikke 10! Een aanrader dus.

21 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

“Het zijn hele aardige jongens

“Het zijn hele aardige jongens. Ze leggen alles goed uit en maken zelfs een filmpje van de resultaten. Ik raad deze jongens zeker aan! Top werk geleverd, boys — het ziet er netjes uit!”

14 lutego 2026

Klantonvriendelijk!⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆ – Zeer slechte ervaring, totaal niet klantvriendelijk

Mijn ervaring met Foliflex is ronduit slecht. Ik had 3 rollen Foliflex tintfolie van 300 x 152 cm besteld en ook voor deze maat betaald. Later bleek echter dat ik 3 rollen van slechts 200 x 152 cm had ontvangen.

Door een onverwachte ziekenhuisopname was ik niet direct in staat het folie te gebruiken. De rollen zijn daarom ongeopend en netjes in de originele verpakking gebleven, zodat beschadiging uitgesloten is. Zelfs als ik de verpakking direct na ontvangst had geopend, had ik het verschil niet kunnen zien, omdat de afmetingen niet op de rollen zelf vermeld staan. Op de afleverbon stond wél 300 x 152 cm, wat dus niet overeenkomt met de geleverde producten.

Pas op het moment dat ik het folie daadwerkelijk wilde gaan monteren, ontdekte ik dat het om andere afmetingen ging. Als ik dit eerder had kunnen constateren, had ik de rollen uiteraard direct teruggestuurd. Voor de dag van montage had ik echter al iemand bereid gevonden mij te helpen. Gezien mijn gezondheid en leeftijd heb ik deze hulp graag aanvaard en heb ik deze persoon niet gevraagd om op een later moment terug te komen. Daardoor was terugsturen op dat moment geen reële optie meer.

Na hierover contact te hebben opgenomen met Foliflex per e-mail, was het bedrijf niet bereid het verschil in prijs terug te betalen, ondanks dat zij aantoonbaar een ander product hebben geleverd dan besteld en gefactureerd.

Dit ervaar ik als zeer klantonvriendelijk. Een fout kan gebeuren, maar het weigeren om deze netjes op te lossen vind ik onacceptabel.

Mijn advies: ga niet met dit bedrijf in zee. Bij problemen kun je blijkbaar niet rekenen op redelijke service of begrip voor de situatie.

3 listopada 2025

Beste klant,

Dank voor uw review. Wij vinden het jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd en lichten de situatie graag toe vanuit onze kant.

U heeft uw bestelling geplaatst op 2 november. Het eerste contact hierover ontvingen wij ruim een maand later. Op het moment dat de folie wordt uitgerold, is direct zichtbaar of de afmeting afwijkt. In dat geval had u ons een foto ter controle kunnen toesturen. Helaas hebben wij geen enkel bewijs ontvangen waaruit blijkt dat er een verkeerde maat is geleverd.

Daarnaast geeft u zelf aan dat de folie inmiddels op het raam is geplakt en u het er niet meer af wilt halen. Tegelijkertijd vraagt u om restitutie terwijl u het product wilt behouden. Dat is voor ons niet mogelijk. Wij hanteren, net als alle winkels in Nederland, een duidelijk retourbeleid van 14 dagen voor ongebruikte producten.

Wij denken graag met onze klanten mee en zijn ook buiten deze termijn bereid om naar een passende oplossing te kijken wanneer er aantoonbaar sprake is van een fout. Zonder bewijs kunnen wij hier echter niets in betekenen. Wij hebben hier meerdere keren netjes en inhoudelijk per e-mail op gereageerd. Uiteindelijk werd er gedreigd met een negatieve review om alsnog restitutie af te dwingen, wat wij geen redelijke gang van zaken vinden.

Dit staat los van klantvriendelijkheid; wij handelen volgens ons beleid en op basis van feiten. Gelukkig ervaren wij dagelijks dat veel klanten onze service en producten wél waarderen en dit ook terug laten komen in hun reviews.

Oceniono na 5 z 5

De gebroeders hebben mooi en net werk…

De gebroeders hebben mooi en net werk afgeleverd. Geven goed advies. Zijn leuk in omgang. Een aanrader!

22 grudnia 2025

Beste B. Hendriks,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het geleverde werk, het advies én het contact. Dat waarderen wij enorm.
Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Vakkundig folie aangebracht

Vakkundig folie aangebracht. Tot volle tevredenheid. Goede prijs kwaliteit verhouding.

13 grudnia 2025

Beste Rien,

Dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over het werk en de prijs-kwaliteitverhouding.

Oceniono na 3 z 5

Helaas alles er weer afgehaald

Helaas alles er weer afgehaald. Oogt aan de binnenkant best donker en neemt licht weg. De spiegel aan de buitenkant viel ook niet in goede aarde

27 listopada 2025

Beste,

Dank voor uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat het resultaat niet naar wens was. Smaak en lichtbeleving blijven persoonlijk, maar wij waarderen dat u uw ervaring deelt.

Meer dan tevreden.

Ik ben bij Foliflex terecht gekomen doordat zij eerst de ramen van een vriendin van mij hadden gedaan. Dit zag er zo mooi uit dat wij ook besloten de folie op onze ramen te willen laten plaatsen. Toen mijn vader langskwam en ook last minute besloot om deze folie op zijn ramen te willen heeft Foliflex dit diezelfde dag nog geregeld.
Wij zijn meer als tevreden met het resultaat!
• Super netjes en snel gewerkt.
• Makkelijk in de communicatie.
• Erg vriendelijk en betrouwbaar. 👌

22 listopada 2025

Beste Celina,

Dank voor uw mooie review! Fijn dat alles snel geregeld kon worden en dat u zo tevreden bent met het resultaat.

Topservice

3 listopada 2025

Beste Dima,

Bedankt voor je positieve review! Dat waarderen wij. :)

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en perfect resultaat!

Ik ben erg tevreden over Foliflex! De communicatie was duidelijk en vriendelijk, ik kreeg een goede uitleg over het product en alles werd netjes op tijd geleverd en geplaatst. Echt vakwerk. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

7 listopada 2025

Beste Nour-Eddine,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, communicatie en het eindresultaat. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Odpowiedź od Foliflex

Bedankt voor uw positieve review, Mike! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle verzending. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 5 z 5

Eerst een kleine bestelling maar dat werd rap meer

Ik had eerst een kleine bestelling gedaan om te kijken of het werkte en dat doet het op een geweldige manier. Ik heb hele hoge ramen in mijn camper waardoor ik continu de zon voelde branden op mijn arm, is nu over! Mijn caravan met voortent staat in Portugal in genadeloze zon. Heb op een avond één raam gedaan vd voortent, het zit er waardeloos op want ik heb het ff snel gedaan zonder de aanwijzingen van foliflex op te volgen, MAAR het werkt fantastisch! Ondertussen heb ik gekocht voor vrienden hier op de camping want die zien en voelen ook het verschil!
Daarom had ik ook drie losse orders, wat niet handig was, dus een email gestuurd, en de eigenaar heeft keurig alles in een koker gedaan en in een opgestuurd, scheelde veel geld in transport! Nog hartelijk dank daarvoor! Je zult nog wel meer orders krijgen, want dit is veel handbaarder dan die dikke auto folie die ze gewoonlijk gebruiken!

17 października 2025

Odpowiedź od Foliflex

Wat geweldig om te lezen dat de folie zo goed werkt en dat u meteen het verschil merkt, zelfs bij de felle zon in Portugal! Fijn ook dat onze service u zo goed heeft geholpen met het samenvoegen van de bestellingen. Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback en uw aanbevelingen aan vrienden — dat waarderen we enorm!

Top service!

19 października 2025

Odpowiedź od Foliflex

Bedankt voor je review, Roxsanne! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

6 września 2025

Odpowiedź od Foliflex

Bedankt voor je review, Rob! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering.

Oceniono na 5 z 5

Heel goed product en zeer snel…

Heel goed product en zeer snel geleverd. Was ook erg goed verpakt

1 września 2025

Odpowiedź od Foliflex

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product, de snelle levering én de verpakking.

Superstrak

Gisteren is mijn serre volledig voorzien van folie. Zowel het dak als de glazen schuifwand. Het contact is altijd vriendelijk geweest, het resultaat professioneel en vakkundig. Ze hanteren het niet goed is overnieuw principe waardoor het eindresultaat echt superstrak is geworden. Ik kan folieflex zeker aanbevelen... nogmaals dank voor de gezellige dag en het mooie resultaat mannen. Mocht ik nog een klus hebben, neem ik zeker weer contact met jullie op.

31 sierpnia 2025

Odpowiedź od Foliflex

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat! Fijn dat het contact prettig was en dat alles naar wens is verlopen. Heel erg bedankt voor je aanbeveling.

Oceniono na 4 z 5

Folie op onze lichtstraat geplaatst

Folie op onze lichtstraat geplaatst, omdat het schuine ramen zijn en je omhoog moet staan op een trap was het even een klus maar het is uiteindelijk gelukt. Klus geklaard en tevreden over het resultaat.

14 sierpnia 2025

Odpowiedź od Foliflex

Bedankt voor je eerlijke review! We waarderen je feedback en zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat.

Proffesioneel bedrijf

Vandaag zijn Sem en Dion bij ons kinderdagverblijf een aantal ramen komen beplakken met warmtewerende folie. Erg professionele en aardige mannen die weten waar ze mee bezig zijn. Geen vraag is teveel en de extra ramen werden ook gelijk gedaan. Was een gezellige ochtend. Na afloop nog een aantal tips gekregen hoe dit te onderhouden. Mochten wij besluiten weer wat ramen te laten bekleden, bel ik zeker hen om dit uit te voeren. Van mij krijgen ze een dikke 10.

16 sierpnia 2025

Odpowiedź od Foliflex

Dankjewel voor deze mooie woorden! Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor. 🤩

Wasted money

Wasted money. It is impossible to apply nicely. The material is really sensitive so when opening and even cutting it folds and breaks and leave a mark. I do not recommend people to buy since the installation is extremly difficult not at all as on the video. I preciously applied other folie the milk glass folie it was easy and nice. I am really handy with DIY and had helped but this was a disaster.

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Foliflex

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear the film didn’t meet your expectations. Patience and proper installation are very important for the best result — that’s why we include a detailed installation video with every order to help guide you through the process.

Kind regards,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej