Zobacz, co mówią recenzenci
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Foliflex.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige folieproducten, waaronder spiegelfolie, raamfolie en meer. Klanten waarderen onze snelle levering, uitstekende klantenservice en de kwaliteit van onze producten. Met transparante prijzen en gratis verzending vanaf €69,95, maken wij het eenvoudig om de perfecte folie voor jouw behoeften te vinden. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en ontdek de voordelen van onze folieoplossingen.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@foliflex.nl
- foliflex.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vakwerk!
Gisteren zijn de heren van Foliflex bij mij thuis de boel komen afplakken en kan niet anders zeggen dat dit een positieve ervaring was! De heren hebben met recht vakwerk geleverd maar als het gaat om communicatie, vriendelijkheid en meedenken hebben krijgt dit bedrijf ook een dikke 10! Een aanrader dus.
Super goede service en ben blij dat ik…
Super goede service en ben blij dat ik dit heb laten doen door julie
“Het zijn hele aardige jongens
“Het zijn hele aardige jongens. Ze leggen alles goed uit en maken zelfs een filmpje van de resultaten. Ik raad deze jongens zeker aan! Top werk geleverd, boys — het ziet er netjes uit!”
Klantonvriendelijk!⭐☆☆☆☆
⭐☆☆☆☆ – Zeer slechte ervaring, totaal niet klantvriendelijk
Mijn ervaring met Foliflex is ronduit slecht. Ik had 3 rollen Foliflex tintfolie van 300 x 152 cm besteld en ook voor deze maat betaald. Later bleek echter dat ik 3 rollen van slechts 200 x 152 cm had ontvangen.
Door een onverwachte ziekenhuisopname was ik niet direct in staat het folie te gebruiken. De rollen zijn daarom ongeopend en netjes in de originele verpakking gebleven, zodat beschadiging uitgesloten is. Zelfs als ik de verpakking direct na ontvangst had geopend, had ik het verschil niet kunnen zien, omdat de afmetingen niet op de rollen zelf vermeld staan. Op de afleverbon stond wél 300 x 152 cm, wat dus niet overeenkomt met de geleverde producten.
Pas op het moment dat ik het folie daadwerkelijk wilde gaan monteren, ontdekte ik dat het om andere afmetingen ging. Als ik dit eerder had kunnen constateren, had ik de rollen uiteraard direct teruggestuurd. Voor de dag van montage had ik echter al iemand bereid gevonden mij te helpen. Gezien mijn gezondheid en leeftijd heb ik deze hulp graag aanvaard en heb ik deze persoon niet gevraagd om op een later moment terug te komen. Daardoor was terugsturen op dat moment geen reële optie meer.
Na hierover contact te hebben opgenomen met Foliflex per e-mail, was het bedrijf niet bereid het verschil in prijs terug te betalen, ondanks dat zij aantoonbaar een ander product hebben geleverd dan besteld en gefactureerd.
Dit ervaar ik als zeer klantonvriendelijk. Een fout kan gebeuren, maar het weigeren om deze netjes op te lossen vind ik onacceptabel.
Mijn advies: ga niet met dit bedrijf in zee. Bij problemen kun je blijkbaar niet rekenen op redelijke service of begrip voor de situatie.

Odpowiedź od Foliflex
De gebroeders hebben mooi en net werk…
De gebroeders hebben mooi en net werk afgeleverd. Geven goed advies. Zijn leuk in omgang. Een aanrader!

Vakkundig folie aangebracht
Vakkundig folie aangebracht. Tot volle tevredenheid. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Odpowiedź od Foliflex
Helaas alles er weer afgehaald
Helaas alles er weer afgehaald. Oogt aan de binnenkant best donker en neemt licht weg. De spiegel aan de buitenkant viel ook niet in goede aarde

Meer dan tevreden.
Ik ben bij Foliflex terecht gekomen doordat zij eerst de ramen van een vriendin van mij hadden gedaan. Dit zag er zo mooi uit dat wij ook besloten de folie op onze ramen te willen laten plaatsen. Toen mijn vader langskwam en ook last minute besloot om deze folie op zijn ramen te willen heeft Foliflex dit diezelfde dag nog geregeld.
Wij zijn meer als tevreden met het resultaat!
• Super netjes en snel gewerkt.
• Makkelijk in de communicatie.
• Erg vriendelijk en betrouwbaar. 👌

Odpowiedź od Foliflex
Uitstekende service en perfect resultaat!
Ik ben erg tevreden over Foliflex! De communicatie was duidelijk en vriendelijk, ik kreeg een goede uitleg over het product en alles werd netjes op tijd geleverd en geplaatst. Echt vakwerk. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Odpowiedź od Foliflex
Eerst een kleine bestelling maar dat werd rap meer
Ik had eerst een kleine bestelling gedaan om te kijken of het werkte en dat doet het op een geweldige manier. Ik heb hele hoge ramen in mijn camper waardoor ik continu de zon voelde branden op mijn arm, is nu over! Mijn caravan met voortent staat in Portugal in genadeloze zon. Heb op een avond één raam gedaan vd voortent, het zit er waardeloos op want ik heb het ff snel gedaan zonder de aanwijzingen van foliflex op te volgen, MAAR het werkt fantastisch! Ondertussen heb ik gekocht voor vrienden hier op de camping want die zien en voelen ook het verschil!
Daarom had ik ook drie losse orders, wat niet handig was, dus een email gestuurd, en de eigenaar heeft keurig alles in een koker gedaan en in een opgestuurd, scheelde veel geld in transport! Nog hartelijk dank daarvoor! Je zult nog wel meer orders krijgen, want dit is veel handbaarder dan die dikke auto folie die ze gewoonlijk gebruiken!

Odpowiedź od Foliflex
Heel goed product en zeer snel…
Heel goed product en zeer snel geleverd. Was ook erg goed verpakt

Superstrak
Gisteren is mijn serre volledig voorzien van folie. Zowel het dak als de glazen schuifwand. Het contact is altijd vriendelijk geweest, het resultaat professioneel en vakkundig. Ze hanteren het niet goed is overnieuw principe waardoor het eindresultaat echt superstrak is geworden. Ik kan folieflex zeker aanbevelen... nogmaals dank voor de gezellige dag en het mooie resultaat mannen. Mocht ik nog een klus hebben, neem ik zeker weer contact met jullie op.

Odpowiedź od Foliflex
Folie op onze lichtstraat geplaatst
Folie op onze lichtstraat geplaatst, omdat het schuine ramen zijn en je omhoog moet staan op een trap was het even een klus maar het is uiteindelijk gelukt. Klus geklaard en tevreden over het resultaat.

Proffesioneel bedrijf
Vandaag zijn Sem en Dion bij ons kinderdagverblijf een aantal ramen komen beplakken met warmtewerende folie. Erg professionele en aardige mannen die weten waar ze mee bezig zijn. Geen vraag is teveel en de extra ramen werden ook gelijk gedaan. Was een gezellige ochtend. Na afloop nog een aantal tips gekregen hoe dit te onderhouden. Mochten wij besluiten weer wat ramen te laten bekleden, bel ik zeker hen om dit uit te voeren. Van mij krijgen ze een dikke 10.

Wasted money
Wasted money. It is impossible to apply nicely. The material is really sensitive so when opening and even cutting it folds and breaks and leave a mark. I do not recommend people to buy since the installation is extremly difficult not at all as on the video. I preciously applied other folie the milk glass folie it was easy and nice. I am really handy with DIY and had helped but this was a disaster.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.