Danstheaterwinkel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Product zoals omschreven. Twee dansbroeken voor m’n dochter besteld. Ze waren twee dagen later in huis. Mooie kwaliteit m’n dochter was er blij mee. En ik ook goede prijs kwaliteit... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het vestje was niet op voorraad en daar werd duidelijk en eerlijk over gecommuniceerd. Ik ben ook heel blij met het assortiment bij danstheaterwinkel.

Oceniono na 5 z 5

De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą sportową
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z artykułami do tańca
  4. Sklep z akcesoriami do flamenco
  5. Szkoła tańca hip hop

Napisane przez firmę

De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Oceniono na 1 z 5
Logo Danstheaterwinkel

Odpowiedź od Danstheaterwinkel

Hoi Brechtsje,

Oh nee, dit is echt niet oké! 😬 Een balletschoentje dat al na één keer kapot gaat? Dat is echt super balen en zo hoort het natuurlijk niet.
Maar geen stress, we gaan dit gewoon samen fixen! Kun je ons even bellen en een foto van het schoentje sturen? Dan regelen we het meteen voor je.
En die fabrikant? Die gaan we ff aan de tand voelen hoor, want dit kan echt niet door de beugel!
Sorry voor het drama, maar we maken het helemaal goed. Bel ons maar even, dan is het zo geregeld! 💪
Groetjes,
Team Danstheaterwinkel.nl

Oceniono na 4 z 5

Behulpzaam, met net beetje extra

Winkel is heel behulpzaam als je een artikel net niet zelf kan beoordelen. Komt bij vragen snel terug met een antwoord. Ook al is iets niet op voorraad, proberen ze toch verder te helpen, bijv. door bij leverancier te vragen wanneer het weer geleverd zou kunnen worden. Niet de allergoedkoopste, maar dat is dus op deze manier plotseling ook niet meer erg.

19 listopada 2025

Zeer goede service

Balletpak was te klein. Geen probleem om terug te brengen of sturen, wat je zelf wil. Verkoopster was zeer vriendelijk. Hier kom ik volgende keer heel graag terug.

25 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Goede persoonlijke service, ook online!

Nadat ik online een bestelling had gedaan werd er persoonlijk contact met me opgenomen via de mail met de status, een product wat niet op voorraad is en advies voor een alternatief. Daardoor voelde het heel persoonlijk en kreeg ik echt goed advies waar ik wat aan gehad heb!

10 września 2025

Aanrader!

Ze geven duidelijk om hun klanten en hebben een zeer grote passie voor hun vak.

Ik had allemaal geweldige pakjes besteld (allemaal zwart op 1 na) en ik kreeg na m'n bestelling nog een mail met de vraag of ik ervan op de hoogte was dat ik een pakje met kleur had gekocht.

Uitermate vriendelijke communicatie, snelle verzending en prachtige pakjes.

Zeker aan te raden!

3 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej