Snelle levering. Product zoals omschreven. Twee dansbroeken voor m’n dochter besteld. Ze waren twee dagen later in huis. Mooie kwaliteit m’n dochter was er blij mee. En ik ook goede prijs kwaliteit... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het vestje was niet op voorraad en daar werd duidelijk en eerlijk over gecommuniceerd. Ik ben ook heel blij met het assortiment bij danstheaterwinkel.
De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want... Zobacz więcej
Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z odzieżą sportową
- Sklep odzieżowy
- Sklep z artykułami do tańca
- Sklep z akcesoriami do flamenco
- Szkoła tańca hip hop
Napisane przez firmę
De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!
Dane kontaktowe
Penningweg 33, 4879 AE, Etten Leur, Holandia
- 0641495281
- info@danstheaterwinkel.nl
- danstheaterwinkel.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik ben erg goed geholpen door Geertje
Ik ben erg goed geholpen door Geertje. En ze reageerde steeds ook snel.

Odpowiedź od Danstheaterwinkel
Goede en snelle service wat wel jammer…
Goede en snelle service wat wel jammer is dat het balletpakje wat grote knopen heeft op de rug. Mocht je grondoefeningen moeten doen op de grond doen dan voel je de knoopjes erg goed op je rug.

Snel, vriendelijk en betrouwbaar
Geertje heeft goed meegedacht over de aanschaf van mijn tapschoenen. Is vriendelijk, reageert snel op mails en vragen. Een betrouwbare partner als je fijne dansschoenen wilt hebben.

Betrouwbaar.
Duidelijkheid, goede website, communicatie en levering.
Zoals het moet zijn.
Goede dansschoenen voor een mooie prijs.
Zeer snel en correct afgehandeld
Top!
Snelle levering, en alles is netjes en heel aangekomen. Kwaliteit is erg fijn en leuk assortiment!
Super service!!!
Super service!!!
Heel fijne communicatie en oplossingsgerichte service. Alles verliep heel soepel, echt geweldig.
Heel correct
Heel correct, ze contacteren je voor de exacte schoenmaat, vlugge en zorgvuldige verzending 👍
Prima service
De juiste hoeveelheid van de door mij bestelde produkten was niet meer op voorraad. Danstheaterwinkel heeft dit keurig opgelotst door mij alvast een deel vooruit te sturen.
Wat een geweldige winkel
Wat een geweldige winkel. Zo blij dat er een betrouwbare danswinkel te vinden is. Goed en snel geholpen aan de juiste dansproducten. Dankjewel!
Supersnelle leveling en goede kwaliteit…
Supersnelle leveling en goede kwaliteit dansschoenen.
Doświadczenie Trustpilot