Vi begyndte vores service for et år siden. Og siden perfekt fungerede luft til luft pumpe. I dag besøg af Najeeb— yderst sympatisk tekniker , omhyglig ,præcis og tygtig. Pumpen ser nu som ny. Og fu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DECAS har været meget behagelige at arbejde sammen med i hele forløbet fra det første besøg hos os, hvor vi sammen fik lagt linjerne til vores kommende Luft-til-Vand Vølund varmepumpe. Efter godken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi kan varmt anbefale Dansk Energi center. Vi har for nyligt fået installeret luft til vand varmepumpe. De 2 montører arbejdede godt sammen. De var kundeorienteret. De lavede flotte løsninger og var g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service fra start til slut! Vi har fået skiftet vores gamle varmeanlæg ud, til et nyt Panasonic luft/vand 12 kw anlæg. Dette anlæg har givet os en årlig besparelse på mellem 8.000 og 10.000... Zobacz więcej
Tryghed , Professionel Rådgivning, Tilbud, Super dygtige Teknikkerer, JORDVARME , JORDVARME BORING, LUFTVANDVARMEPUMPE, LUFT LUFT VARMEPUMPE , AIRCONDITION , KØLING SERVERRUM, SERVICE VARMEPUMPE, VAGTORNDING 24/7, vi vil vores kunder det bedste, derfor skal samarbejdet være gensidigt begge veje. Vi tilbyder vores ydelser for Private, Erhverv , Skoler, Liberal Erhverv, Industri , Proces , Kommuner, sports haller , Rækkehuse, Boligforeninger, Tøjbutikker. Vil du vide mere, ring tlf nr. 70265000. mail. tilbud@decas.dk www.dansk-energi-center.dk Mvh. Team Dansk Energi Center.
Karisevej 72, 4690, Haslev, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg havde desværre en skade på mit gasfyr, for noget tid siden, efter at nogle håndværkere havde haft den stående kørende på fuld varme uden vand på over en længere periode, grundet vandskade i hele huset.
Jeg kontakter Dansk Energi Center som jeg havde brugt før til min jordvarmepumpe i det gamle hus. Altid godt service der.
Nu har i været her og skifte nogle ting ud på fyret og efter en måneds tid, sagde fyret bum, og vand løb ud. I har været så søde, rare og professionelle folk, som har forståelse for at vi kunder nogen gange kan sidde i en situation som for en os kan være graverende.
Tak fordi i er så gode og professionelle og tak for at i er hurtig ude når en skade sker. Jeg anbefaler jeg gerne til andre, da jeg har oplevet en service der siger spar 2.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Vi har nu i en uges tid fået varme og varmt vand fra vores nye Løgstør luft/vand varmepumpe (S2125 12 kW + VVM 500) fra Dansk Energi Center [DECAS] - oven i købet med forbindelse til vores eksisterende solpaneler. Alt fungerer perfekt og ser samtidig usædvanlig pænt ud, med parallelle rørføringer isoleret helt efter bogen. Oven i købet var der pænt ryddet op og alt affald fjernet - inklusiv vores gamle, nedbrudte varmepumpe
Min første kontakt med DECAS endte imidlertid med, at jeg overvejede, om det nu også var en god ide, at anvende dette firma som leverandør af en vand-luft varmepumpe til kr. 235.000. Jeg var ikke helt sikker på, at salgsafdelingen havde forstået, hvad der skulle laves og – ikke mindst - om det i det hele taget kunne lade sig gøre i vores gamle hus.
Det endte imidlertid med, at jeg krydsede fingre, håbede det bedste - og underskrev anden udgave af købsaftalen (første købsaftale havde en del uklarheder. Blandt andet var installationsstedet angivet som vores sommerhus på Røsnæs!).
Min usikkerhed blev dog hurtigt gjort til skamme den følgende mandag den 8. maj 2023 kl. 6:50, hvor Jens og Simon dukkede op i hver sin veludstyrede varevogn og begyndte at demontere den gamle DVI varmepumpe. Nogle timer senere ankom endnu en DECAS bil med den nye varmepumpe og fjernede samtidig den gamle pumpe.
Resten af installationen var det en ublandet fornøjelse at iagttage. Jeg har sjældent set magen til kompetente og dygtige håndværkere som Jens og Simon. Selv integrationen af de 4 kvadratmeter gamle solpaneler i anlægget fungerer perfekt og leverer masser af tilskudsvarme til varmepumpen.
Og i dag, hvor anlægget - efter kun tre arbejdsdage - er helt færdigt, med alle rør i lod og vatter, er det en hel fornøjelse at se på det – og igen nyde et varmt brusebad på det varme badeværelsesgulv.
Tilslutningen til vores gruppetavle med et RCD klasse B relæ samt montering af diverse gruppe- og sikkerhedsafbrydere - samt den lovpligtige bimåler var i forvejen aftalt af DECAS med vores lokale installatør, René Frandsen EL, så denne – ikke uvæsentlige – del af installationen, blev klaret allerede mandag formiddag.
Vi endte således med at være yderst tilfredse med valget af DECAS som leverandør af vores nye luft/vand varmepumpe.
Og skulle DECA få brug for et demonstrationsanlæg til at vise potentielle kunder på sydhavsøerne, er de velkomne til at henvise til vores anlæg - også gerne med et besøg hos os.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Efter godkendelsen var i hus, gik der blot ca. 2-3 uger, indtil installationen var afsluttet, og løsningen kører nu perfekt.
Rigtig fint forløb, gode, seriøse montører, og perfekt support og opfølgning fra DECAS kontoret/teamet.
Mvh. Jesper Jensen, Karlslunde

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Da vores gamle varme pumpe gik i stykker var Dansk Energi Center hurtige til at levere og opsætte en ny.
Virkelig god service både fra kontoret samt montøren der var ude og skifte varme pumpen.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Vi besluttede i 2022 at skifte fra gas til varmepumpe og var meget i tvivl om beslutningen.
Brian fra DEC besvarede vores mange mange spørgsmål inden nogen ordre overhovedet var kommet i bogen. Der var ikke noget salgsgas, men alene et fokus på at skabe en god kundeoplevelse ved at levere et system, der ville fungere upåklageligt. DEC sælger bestemt ikke den billigste løsning, men vi har den opfattelse, at det er den bedste løsning. Pris og kvalitet hænger sammen her.
Vi har nu haft vores Vølund 2120 16 KW i 3 måneder og den lever 100% op til det lovede og fungerer fint sammen med vores gamle radiatorer samt gulvvarmen.
Vi har desværre haft alt for mange dårlige oplevelser, når der har været håndværkere på besøg. Det var bestemt ikke tilfældet for montørerne fra DEC. De er super professionelle og kan sagtens tænke selv og har øje for at skabe gode løsninger. Vores varmepumpe står placeret ca. 10 meter væk fra indgangshullet til huset (bryggers), og slangen skal ind under vores terrasse, som dækker hele området. Montørerne var helt ok med en lidt mere besværlig løsning for dem, men som så meget flot ud.
Hvis du vil tale med nogen som ved, hvad de snakker om og hvor de ansatte går en ekstra mil for kunden, så kan vi anbefale DEC.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Kan varmt anbefale Dansk Energi Center.
Efter lidt star udfordringer med en forsvunden gravetilladelse kørte alt bare som det skulle. Top professionelle håndværkere, venlige og med godt humør.
Dejligt at sådanne virksomhed findes🙌

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
VI havde problemer med vores varmepumpe. Servicemontøren Nicolai fik styr på teknikken, og han var yderst serviceminded i sin tilgang til os som kunder. En fornøjelse.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Hej som så mange andre så har jeg omlagt fra træpiller til jordvarme.
I den anledning har jeg haft kontakt til flere virksomheder og valgte Dansk Energi da de absolut var mest lydhør for mine problemer som sikkert er det samme som andres.
på kun 2-3 måneder lykkedes det at få tilbud og installerer mit anlæg som nu har kørt i 3 uger.
Aldrig har jeg været så tilfreds, fantastisk oplevelse, De holdt hvad de lovede endda 2-3 uger før aftalt var de færdige med installation og indkøring af anlægget.
Installatørerne der var på min adresse var lydhør over for til rettelser og utrolige hjælpsomme.
Jeg har sjældent set nogle så professionelle håndværkere ligesom de var effektive og ingen slinger i valsen. De har virkelig lavet et flot finish som jeg nyder at vise frem.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Mine varmeste anbefalinger til Dansk Energi Center. De levede helt op til mine forhåbninger og forventninger. Super god dialog fra start til slut. Fantastisk team at arbejde sammen med - godt arbejde!

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Find en anden forhandler af luft-luft pumper. Det synes ikke at interessere dem. Vi var på udkig efter en varmepumpe som supplement til vores brændeovn.
1. spørgsmål jeg blev mødt med var hvad jeg var villig til at til ofte på løsningen. Vi ønskede vejledning til den rigtige pumpe og placering. Men det virkede som om at hvis vi ikke ønskede at ofre et vist beløb, så ville han ikke bruge tid på os. Efter lidt snak kom han frem til et bud på 10.000kr højere end andre udbydere.
Sidder tilbage med indtrykket af at firmaet har for travlt, så giver de bare et urealistisk høj pris, så de slipper for bruge tid og energi på små opgaver.
Måske jeg ramte den forkerte medarbejder en tidlig mandag morgen. Men glæder mig over ikke at bruge tiden på at køre de 50km til deres showroom for råd og vejledning.
#Genmæle på firmaets svar.
Der blev på intet tidspunkt i samtalen talt om en løsning i 2 plan. Vi ønskede en løsning i stueplan, men så langt nåede vi slet ikke samtalen før den kortfattet var lukket ned med en 25000kr-løsning på en forespørgsel på en varmepumpe til ca 12-13000kr.
Men det er fornemt i hiver, hvad der må være en tidligere forespørgsel fra jeres hjemmeside frem, som I iøvrigt ikke har vendt tilbage på, og ikke henviser til i samtalen, og ligger den som grund for jeres manglende interesse i forespørgslen.
Ja, kvalitet og pris hænger sammen, men servicen fulgte desværre ikke med i det her tilfælde.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
This is to be a very complimentary recommendation for the services of the Danish Energy Centre and there instilation of Ground heating ( Water-Water ) System.
I had been doing much research on what we wanted and needed and then the search turned to what system and what installer would be best for us. There are allot of choices and options available and its obviously a big decision and a costly investment that is to be lived with for many years and have to live up to expectations that i had built up.
I am happy to say that i had a great and lengthy meeting with Anders Aakær and discussed all the options and the expectations of fit and finish that would be best for us. He is a Encyclopedia of knowledge and has a great enthusiasm for quality and pride in his work and products, and i guess this all added up to us making the great decision to ask him to install our new system.
The whole process of installing the amazing 500 Meters of piping in our garden and the connections and interconnects into the house and the interior Pump and plumbing was done with a beautiful Danish standard of quality that i was proud to witness and own.
The unit has been working since instilation flawlessly and is now a proud part of our family life and keeping the gas bills at bay and the house warm and cozy.
I hope this helps any future customer's thinking about installing a similar system, as i have to say we are very vey happy and cant fault Anders and the Danish Energy Centre help and service and product in any way.
Have a lovely Day.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Fantastisk service og kommunikation, samt de sødeste montørerer. Kan kun anbefale dette firma!

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Jeg har i fået skiftet mit oliefyr over til et varmepumpe system via Dansk Energi Center. Derudover har jeg fået opsat ekstra radiatorer flere steder i huset.
Jeg bor i et gammel hus fra forrige århundrede og var nervøs over om varmepumpen kunne dække det behov som jeg har i huset.
Indtil videre er jeg godt tilfreds - men glæder mig også til at kunne prøve det rigtig godt af i vintermånederne.
Umiddelbart har jeg været rigtig godt tilfreds under forløbet. De ting der er aftalt er overholdt og dialogen har altid være positiv.
Dog kunne jeg have ønsket en lille smule mere kommunikation imellem mig og montørerne så jeg vidste hvad de foretog sig og var i gang med på matriklen.
Jeg kan godt anbefale firmaet til andre som skal i gang med samme proces.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Efter 17 år hvor vi har fyret med træpiller, besluttede vi at udskifte stokerfyret med et jordvarmeanlæg. DEC gav et tilbud på en komplet installering af et Vølund F1255 4-15 kW jordvarmeanlæg med buffertank, samt nedgravning af 600 m. jordslanger og tilslutning til vores centralvarmeanlæg. Vi sagde ja tak til tilbudet som giver 5 års garanti på anlæget, såfremt årligt service er overholdt.
Håndværkerne kom på aftalt tidspunkt, og efter sammenlagt ca. 6 arbejdsdage kørte anlæget. Det blev startet op d. 11 januar 2022, og vi kan nu se frem til mange år hvor vi ikke behøver at tænke på at vedligeholde anlæget, for det passer sig selv – er vi blevet lovet.
Det var en god oplevelse. Dygtige håndværkere med ekstertise og erfaring på området, og de udførte et flot arbejde. Anders fra DEC gav en god vejledning og informatIon om anlæget.
Vi kan helhjertet anbefale DEC.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Vi har fået installeret en varmpumpe og fjernet det gamle gasfyr. Vi har fra starten af haft god dialog med DEC omkring mulige løsninger. Selve installationen har været en rigtig god oplevelse. Montørerne har været meget professionelle og har rådført sig med os når de skulle finde de bedste løsninger. Vi føler os meget trygge med valget.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Venlig og professionel rådgivning. Der viste sig faktisk at være en fejl i monteringen af varmepumpen (mht. forbindelsen til varmtvandsbeholderen), men da jeg gjorde dem opmærksomme på det, kom der en tekniker i løbet af et par dage og ordnede problemet.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
I slutningen af 2020 havde jeg mere eller mindre besluttet mig til at skifte mit oliefyr ud med en Bosch jordvarmepumpe med vertikal boring. Jeg ville gerne have en samlet pakke, hvor et enkelt firma garanterede for en totalløsning. Men mit problem var, at kun Weishaupt tilsyneladende tilbød en samlet pakke med varmepumpe og vertikal boring, og jeg var ikke interesseret i en Weishaupt varmepumpe. Under min research kom jeg i kontakt med Hans Holmstrøm fra Dansk Energi Center og forklarede mit ønske om en samlet pakke med Bosch varmepumpe og boring leveret og garanteret af ét firma. Han lovede at kigge på sagen og komme med en tilbagemelding. Efter at han havde besigtiget vores hus sammen med Jan Varup fra Varup Termiske Boringer, fik jeg et samlet tilbud på fjernelse af oliefyr, sløjfning af nedgravet olietank, indhentning af boretilladelse, boring til 225 meters dybde og installation af en Bosch 7001i LWM jordvarmepumpe. Jeg accepterede tilbuddet, da det forekom rimeligt, og da Dansk Energi Center beviseligt har mange års erfaring inden for varmepumper. Et evt. lavere tilbud fra et firma uden specialviden om jordvarmepumper og erfaring i samarbejde med borefirmaer var uden interesse, og jeg indhentede derfor ikke andre tilbud.
Installationen blev afsluttet den 3. september 2021. Det hele er forløbet uden nævneværdige problemer, og den meget lydsvage Bosch varmepumpe (selv uden aktiveret silent funktion) kører indtil videre som den skal. Dansk Energi Center er sammen med Varup Termiske Boringer en behagelig samarbejdspartner med dygtige og engagerede medarbejdere.
Til muligt interesserede kan jeg oplyse, at brinetemperatur ind fra boringen er 11-12 grader. Den udgående temperatur er 8-9 grader. Begge temperaturer vil sikkert falde lidt, når fyringssæsonen rigtig går i gang. Ikke fordi boringen påvirkes af årstiderne, men fordi den afkølede returbrine gradvis vil afkøle boringen.

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Dansk Energi Center A/S har skiftet vores oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fantastisk arbejde af 2 friske montører. Der var gjort pænt rent efter udskiftningen. Firmaet kan anbefales.

Vores oplevelse med Dansk Energi Center
I 2019 tog vi en beslutning at nu var tiden moden til at vi skulle investere i et sommerhus, som kunne blive vores fristed de næste mange år.
Vi fandt en dejlig fritidsgrund på Marielyst og i starten af 2020 købte vi grunden. Her skulle vores nye Skanlux sommerhus opføres.
Jeg begyndte at søge på nettet efter mulighederne for opvarmning af huset, da vi vidste at det skulle benyttes hele året.
Jeg faldt over Dansk Energi Center og kiggede interesserede på deres web. Der var mange gode oplysninger, så jeg valgte at tage kontakt for at få flere informationer omkring jordvarmeanlæg til sommerhuset.
Jeg lavede en aftale med Hans hos Dansk Energi Center og vi mødes i Haslev til en kop kaffe, som blev til et par kopper i løbet af de par timer jeg var der.
Hans gennemgik principperne i jordvarmeanlægget og viste mig de forskellige muligheder af anlæg, som ville kunne dække vores behov.
Vi sluttede ved “Ferrari modellen” som Hans udtrykte det – Et Vølund F1255.
Hans fik oplysningerne om vores projekt og udarbejde et tilbud til os, som vi modtog på mail…
Desværre viste det sig at Dansk Energi center ikke kunne levere vores nye jordvarmeanlæg, da Skanlux allerede havde en VVS–underleverandør, som de samarbejde med.
Men den gode oplevelse jeg havde haft hos Dansk Energi Center gjorde, at jeg var klædt godt på til at træffe valget af varmekilden til vores nye sommerhus. Valget er faldet på et Vølund S1255. Et anlæg som fuldt ud lever op til vores forventninger.
Vi havde lidt udfordringer med lyd fra kompressoren omkring 50-55 HZ, når anlægget skulle lave varmt vand.
Vi valgte, at bruge Dansk Energi Center til at lave det 1. års service af anlægget, da jeg havde lidt dårlig samvittighed over de ikke kunne få lov til at levere anlægget.
Jeg har efterfølgende været i telefonisk kontakt med Anders fra Dansk Energi Center, som via telefonen har guidet mig igennem indstillingerne af anlægget (og der er mange) så det nu kører og vi har ikke længere støjgenerne, når anlægget skal lave varmt vand. Nu skal vi bare have det til at køre økonomisk optimalt.
En mand, som bare brænder for sit arbejde og på forståeligt dansk kunne tale mig igennem de forskellige indstillingsmuligheder af jordvarmeanlægget. Super fin service.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Energi center, hvis du skal skifte varmekilde i din bolig/sommerhus. Det er folk, som ved hvad de taler om og har givet os en super fin service, selvom de ikke fik lov til at sælge os selve anlægget.
Helle og Peter Bernholm
Pimpernelvej 44
4873 Væggerløse

Odpowiedź od Dansk Energi Center A/S
Vi er rigtigt tilfredse med Dansk Energi Center som vi kontaktede første gang da vores gamle varmeanlæg var stået af. De var lynhurtige til at få fixet det gamle anlæg så vi havde varme og varmt vand og gav os samtidigt et godt tilbud på en ny varmepumpe som vi er rigtigt glade for.