Sikke en Service & levering. Bestilte online af 2 gange, og det pakkes og sendes nærmest med det samme. Modtog begge pakke dagen efter ordre. Det er hurtig levering 👍 Meget tilfreds. De kører ogs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Go service.
Bestilte en del til cyklen.
og efter afsendelse bestilte jeg en del mere.
Skrev til dem og de pakkede begge del i samme pakke og jeg sparede den ene fragt.
Det er go stil :)

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
God service, meget imødekommende og rar tone.
Klar anbefaling herfra

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Det er første gang jeg handler ved Dania Bikes, og absolut ikke den sidste! Hurtig ekspedition af ordre og ligeså hurtigt svar på mail.
Kan varmt anbefales👍

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Havde købt openear bone f1 og var kommet til at smide oplader ud med emballage ringede og spurgte om jeg kan få en løs lader dagen efter var det i posten tusind tak ikke sidste gang jeg har handlet her

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Meget fin service hos Dania. Stor venlighed og imødekommenhed, da jeg gerne ville tilføje et par ting til en ordre, som næsten var klar til afsendelse - man vil jo gerne spare lidt på “portoen” 😉
Første men ikke sidste gang jeg handler med de flinke folk i Søndejylland.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg kan kun give Dania Bikes de allerbedste anbefalinger. Jeg havde problemer med en defekt lygte som blev byttet uden det mindste besvær👍🏻😁

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg købte en hjelm hos Dania Bikes A/S som julegave til min søn. Der var desværre sendt en forkert størrelse, men da jeg ringede til dem, blev jeg mødt af hjælpsomhed fra første øjeblik.
Uden diskussion sørgede de for at sende en ny hjelm i den rigtige størrelse med det samme og lagde en returlabel ved, så det var nemt for mig at sende den anden retur. Hele processen var enkel, hurtig og meget professionel.
Det er sjældent, man oplever så god service – og det var ærligt talt helt uventet. En virksomhed, der virkelig tager ansvar og sætter kunden først. Stor anbefaling herfra!

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg bestilte en TPU slange og en momentnøglen.
Momentnøglen havde en defekt og Slangen ankom med forkert ventil længde.
Jeg skrev en mail, og under en time efter fik jeg en kvittering på at de rigtige varer var på vej.
Jeg har aldrig oplevet lignende service og det er ikke sidste gang jeg handler hos Dania Bikes.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
God behandling og nærvær. Der bliver lige gjort det ekstra for kunden som vi måske blot kunne kalde medmenneskelighed. Dejlig, direkte og nærværende kundeservice

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg foretog et online køb hos Dania Bikes den 22/12-25 efter at have set en racercykel, jeg var meget interesseret i. Jeg skrev en mail lørdag eftermiddag med nogle spørgsmål og spurgte samtidig, om cyklen kunne reserveres, indtil butikken åbnede mandag. Jeg fik meget hurtigt svar om, at det sagtens kunne lade sig gøre.
Om mandagen gennemgik vi mine spørgsmål telefonisk, og vi Facetimede, så jeg kunne se cyklen. Jeg havde desværre ikke mulighed for at møde op personligt, men Facetime viste sig at være et glimrende supplement til en ellers ren onlinehandel.
Jeg har aldrig tidligere købt en cykel online og foretrækker normalt et køb i butik, men hele forløbet var meget professionelt. Efter at have set min bikefit-rapport kunne de stå inde for, at størrelsen passede mig.
Jeg kan sagtens anbefale Dania Bikes til andre, der er på udkig efter en racercykel – også hvis man, som jeg, er nødt til at handle online.

Kundeservice....uovertruffen
Har aldrig oplevet en så god kundeservice og så hurtig håndtering af ordre bestilt på deres site....de bedste anbefalinger herfra

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Ringer til Dania Bikes da jeg for over 14 dage siden havde fået en ordrebekræftelse på mit køb af en cykelpumpe. Havde dog endnu ikke modtaget pakken.
Dania Bikes undskylder på vegne af GLS, da pakken skulle være afsendt. Uden tøven sender de en ny elektronisk cykelpumpe afsted til mig. Det er god service! Tak!

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Købte en Cannondale gravel bike hos Jimmy. Fint tilbud. Skrev frem og tilbage indtil alt var på plads. Ingen problemer ved modtagelse ca. 1 uge efter bestilling. Alt var monteret perfekt. Meget tilfreds.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
God, forståelig og grundig vejledning👍 Aldrig vist så meget om en sadel som efter besøget hos Dania Bikes. 😊

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Har i dag modtaget min cykelhjelm, men den var beskadiget. Jeg ringer til butikken og får kontakt med det samme og fortæller om mit problem. I løbet af ingen tid bliver der sendt en ny afsted. Sublim kundeservice. Stor anbefaling herfra ☺️👏

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Opdatering på jeres svar.
Stop jer selv. Jeg har på ingen måde fejlmonteret støttefoden eller spændt den for hårdt. Jeg ved ude mærket godt at man aldrig må spænde ting for hårdt kval mit nuværende arbejde. I forsøger at fralægge jeres ansvar og beskylder kunder for at det er egen skyld. Bare stop. Som jeg sagde jeg ønskede ikke yderlig at betale for endnu en støttefod og fremover vil jeg bestille reservedele og den nye MTB et andet sted….
Magen til ringe kundeservice. Levering fejler bestemt intet, fantastisk hurtig.
Men man melder en reklamation ind på knækket vare efter en uges brug, så er det så langt ude.
Det er åbenbart kundens skyld og ikke tale om en mulig defekt varer.
Nu har jeg arbejdet indenfor butik og reklamationsafd. i 18 år så kender alt til regler osv.
Nu cykel bliver bestemt ikke købt her. Havde desværre eller fundet en.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.