Sikke en Service & levering. Bestilte online af 2 gange, og det pakkes og sendes nærmest med det samme. Modtog begge pakke dagen efter ordre. Det er hurtig levering 👍 Meget tilfreds. De kører ogs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Købt en par cykelsko fra denne butik netbutik d. 14. december 2024 (ordre nummer 55623).... nedsat fra 1.000,00 til 499,00.
Det er de dårligste sko, Astra Consolatio Racersko, jeg nogensinde har haft.
Sålen på skoen er nu så blød, at jeg i går har valgt at kassere skoen, yderste lag af stoffet skaller af, låsen er slidt og generelt er skoen ikke god - fortryder jeg ikke sendte retur.
Jeg kan derfor kun råde til, at "man" ikke køber sko her, men går til en anerkendt leverandør og køber cykelsko der. Kommer ikke til, at benytte denne mere.
Svar:
Jeg har på FB flere gange ytret mig omkring skoen, mine opslag blev fjernet, ikke af mig….
I undrer jer over jeg reagerer efter 8 mdr., jeg undrer mig over i har så dårlig en sko i jeres sortiment
Skoen var blød i sålen fra start og undrer mig den nu er ligeså blød som en gummisko. Alt i alt en sko jeg ALDRIG ville give kr. 1.000,00 for, kr. 500,00 er også lidt i overkanten, men blev klogere.
Tak for råd om køb af sko hos jer en anden gang….

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Modtog 2 sadler dagen efter bestilling, den ene havde desværre en flænge, oprettede reklamation med det samme, og inden for en time var det bekræftet at der er en ny på vej.
Rigtig god stil/service.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Købte en sadel fra dem. Hurtig levering. Produktet absolut helt efter forventningerne. Tip top. Det var som at få en ny cykel.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg jar fået en gel saddel fra Dania bike, jeg havde problemer med at få den til st sidde rigtigt.
Jeg skrev mail til dem og de blev besvsret med det samme.
Der var stor tålmodighed med alle mine spørgsmål. Dejlig betjening
Fantastisk service over telefon endda udenfor åbningstid, kan kun anbefale Dania bikes☀️☀️☀️☀️☀️

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Kan ikke forestille mig en bedre service. Blev ringet op 2 minutter efter jeg lagde mit ordre (en lørdag aften omkring kl 17.30), da cyklen desværre var udsolgt. Fik tilbudt en dyrere cykel til samme pris i stedet for. Altid hurtig svar på mine sms ‘ er om det var aften eller kl. 5.30 om morgenen.
Kan kun give min varmeste anbefaling
Fantastisk service. Ringede kl 9 ang en cykel jeg have set på nettet. Jeg skulle bare komme, så vil den stå klar til mig samme dag. ( vi snakker lørdag ) jeg nåede at få en besked inden ankomst , at cyklen var klar. Vi køre gerne fra Horsens til Rødekro en anden gang. 5 store stjerner herfra . Peter fra Horsens
God service og meget hurtig levering
Kan varmt anbefale Dania Bikes

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Mega god service, skrev lidt med dem på mail, og købte et par spinnings sko senere. Fik dem dagen efter, kan bestemt anbefale siden

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Havde bestilt en cykelcomputer der ikke lige var det jeg havde brug for, returnerede den samme dag, næste dag var beløbet tilbage på kontoen, smuk forretnings moral, handler der gerne igen en anden gang 😀

Tak for støtten og support ved DM Duatlon 2025 i Rødekro 👌
I er altid med på at finde løsninger, også i sidste øjeblik 💪
Rødekro Tri & Motion

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Havde et spørgsmål ang. størrelse på cykelsko og fik hurtigt svar pr.mail. De passede perfekt ved modtagelse.
God service og hurtig levering.
🤗Janne

Danmarks bedste kundeservice.
Jeg har ikke ord for den service jeg har fået hos dania bikes, jeg bliver simpelthen ringet op i forbindelse med min bestilling, den gode medarbejder skulle lige sikre sig at jeg nu havde bestilt rigtigt, han anbefalede jeg skulle vælge nogle andre klamper til skoene, da de andre ikke vil passe, jeg har aldrig oplevet så god en service før, det er 5 store stjerner herfra, kan kun anbefale at handle hos jer

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Det fedt de sender en video med cyklen og fortæller lidt om den og forsendelse, så ved man da at der er nogle hjemme i butikken😊😄

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Havde brug for vejledning i Cykelsko. Dania bike responderede tilbage på mail med det samme, selvom det var en lørdag. Jeg har nu fået fat i et par fantastiske cykelsko!😀

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
God service og hurtig svar på spørgsmål ved køb af cykelpedaler 😊

Kanon service!!
Benyttede mig af et godt tilbud men pakken forsvandt undervejs. Post-Nord var ikke til megen hjælp, men Dania Bikes sendte med det samme en ny uden beregning👍🏻👍🏻👍🏻

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med daniabikes.com! Jeg købte en Trek Marlin 5 MTB, og det var virkelig nemt og hurtigt. Jeg bestilte cyklen en eftermiddag, og allerede 24 timer senere blev den leveret direkte til døren. Cyklen var 100% samlet og leveret i en forsvarlig pakning, så jeg kunne komme ud og køre med det samme. Jeg er utrolig tilfreds med både produkt og service, og jeg kan klart anbefale daniabikes.com til andre, der søger en god og effektiv cykelshoppingoplevelse.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
En lille smutter ved forsendelsen fikset i løbet af 10 minutter. Det er i den situation fårene skilles fra bukkene! 5*

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.