Når man ved hvad man gerne vil købe så er det godt nok iorden 👍🏻 Jeg har aldrig haft behov for kundeservice så det kan jeg ikke sige noget om, men varerne kommer ud af døren så hurtigt og jeg har al... Zobacz więcej
HAR ALTID FÅET EN GOD OG FAIR BEHANDLING, IKKE DEN ABSOLUT BILIGSTE, OG ALENE AF DEN GRUND IKKE 5 STJERNER
Fremragende! Fredag eftermiddag kl 16:40 taber jeg min Mod som knækker. Jeg bestiller straks en ny hos Damphuen. Denne ordre er afgivet kl 16:58. Kl 17:01 modtager jeg et billede af følgeseddel og... Zobacz więcej
Super dårlig behandling. Man kan nærmest ikke få telefonisk kontakt og når man endelig får kontakt ville hun ikke oplyse sit navn.....super suspekt. Hjemmesiden er meget misvisende og viser tilbeh... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Damphuen har siden 2012 gået målrettet efter at være den uomtvisteligt bedste e-cigaret forhandler i landet, og vi har derfor altid sørget for at have et kæmpestort udvalg af produkter, som f.eks e-cig startkits til nybegyndere, mods til de garvede dampere og et meget bredt udvalg af e-juice smagsvarianter. alt fra jordbær, lakrids til tobak og menthol, samt husets egne specialiteter som Vampyr, Nuke, Red Eye og Ry4 for at nævne nogle få. Alle E-væske varianter kan købes i 8 forskellige nikotin styrker, så du kan være sikker på at netop DIT personlige behov bliver dækket. Damphuen består af medarbejder med mange års damp-erfaring på bagen, og hvor flere har været med helt fra starten da e-cigaretter for alvor kom til Danmark, og har alle en dyb passion for damp som tydeligt kan mærkes hos vores kunder. Som en bonus fremstiller Damphuen mange YouTube videoer med blandt andet guides for nybegynderen, produkt fremvisninger, live events samt alt mulig sjov og ballade, som alle kan ses enten på damphuen.dk, eller på vores youtube kanal med samme navn. Vi ser meget frem til at behandle din ordre hos os, og tag endeligt kontakt hvis du skulle være i tvivl om det mindste. Vi kan med statsgaranti hjælpe dig :) Mange damphilsener fra DampHuen.dk
Rugvænget 19A, 1tv, 2630, Taastrup, Dania
- kontakt@damphuen.dk
- damphuen.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Super service ved reklamation
Oplevede desværre at min Joyetech eGo AIO ikke ville dampe. Efter jeg sendte den retur til Damphuen, gik der ikke længe før jeg fik en besked om at de har sendt en ny til mig. De sendte den d. 14.9 med billeder og det hele, og jeg har lige modtaget besked om at den er klar til afhentning. Det er super service 👍
Bestilte inden kl 17 men ingen levering dagen efter
Bestilte inden kl 17. Pakken blev gjort klar til afhentning men først afhentet af fragtselskabet dagen efter. Jeg kunne ikke finde noget i betingelserne om hvilke fragtfirmaer der afhenter kl 17 så jeg gik ud fra at det var dem alle. Det er sket flere gange når jeg har bestilt hos dem.
Har aldrig oplevet der blir taget et…
Har aldrig oplevet der blir taget et billede af ens ordre for at forsikre om at den er pakket og klar til afsendelse. Gav et smil på læben haha. Seks stjerner
Jeg blev mødt af den skønneste…
Jeg blev mødt af den skønneste ekspedient der guidede mig så fint igennem hvad jeg skulle købe, i må rose jeres søde kvindelige ekspedient og sætte ekstra pris på hende! Det har hun virkelig fortjent.
Mvh en meget tilfreds kunde.
Hurtig levering og super god service.
Fast, affordable - what else do you want from a webshop?
Ordered on Friday late at night. Packaged and shipped Saturday morning and delivered the same night. Order was in my mailbox by Sunday morning when I woke up.
They sent a picture of the order on the packing table, something I've never seen before and a great way to keep customers informed of their order status.
Initially ordered with them because they don't exclusively use GLS for shipping like most other webshops, as GLS sucks. Was very pleasantly surprised.
Super fast service and exactly as I ordered, definitely can recommend.
Lyn hurtig levering og den bedste kunde…
Lyn hurtig levering og den bedste kunde service jeg har set online
Super hurtig levering
Super hurtig levering og med billede af det bestilte når det er klargjort til afsendelse. Jeg handler ikke andre steder… jeg er super tilfreds
Super god og hurtig service
Jeg har handlet flere gange ved Damphuen, og jeg er ikke alene tilfreds med prisen, men også hvor hurtigt det bliver sendt.
Jeg smiler lidt hver gang jeg får et billede de tager af ordren, hvilket jeg synes er fedt, da jeg kan se hvad de har fundet frem, så allerede inden forsendelsen kan man se om der eventuelt skulle mangle noget.
Damphuen kan helt klart anbefales til dem der vil have den nemme vaping oplevelse (som min bedre halvdel foretrækker) hvor du finder en række forskellige atomizers til forskellige tanke, men også dem der gerne vil gå mere i dybden med deres coils (som mig selv) og køre ad DIY vejen.
Du kan finde vat, tråd, premade coils, og en række andre tilbehørs produkter som kan bruge ved selvblanding af e-juice, og konstruktion af egne coils.
Kan varmt anbefales
Bestilte en drag x med to batterier. fik en gratis batterikasse med. God service hurtigt fragt. Kan varmt anbefale.
Tror nok Simon fik sig en ordentlig…
Tror nok Simon fik sig en ordentlig griner i dag, for hold nu op hvor jeg skulle prøve, at forstå, hvordan jeg blander væsker. Tror det blev 4 gange vi skulle gennemgå procedurerne, før tiøren, som faldt i enører, inden jeg fattede hvad jeg skulle gøre, med alle de flasker jeg havde modtaget. Stor ros ***** 5 stjerner her fra.
Meget hurtig levering!
Har handlet her flere gange og de skuffer aldrig! Simpelthen så hurtig levering! Og kun en gang har jeg haft en reklamation og der byttede de produktet med det samme. Det er simpelthen så perfekt en måde at drive en virksomhed på.
Lækker service og hurtig levering…
Lækker service og hurtig levering elsker det!
Fantastiks service.
Fantastiks service.. har handlet flere gange på web shoppen funger super, fine beskrivelser af de forskellige mods væsker osv .. helt sikkert ikke sidste gang!
Top klasse service
Top klasse service. Simon nede i butikken er en maskine. Han yder den bedste service
Super god service !
Skide god hjemmeside!
Skide god hjemmeside!
Virkelig fed kundeservice, med god humor! Tingene kommer altid hurtigt og den ene gang fragt selskabet mistede min pakke, sendte Damphuen en ny afsted med det samme, uden omkostninger.
Jeg bad engang om en tegning i kommentarfeltet, og fik en tegning af en ko der dampede 😎 Super fed humor!
Kan varmt anbefale dem
Kompetent vejledning
Kompetent vejledning, fedt udvalg og varen dagen efter! Hvad mere kan man forlange!
Der er altid hurtig levering, men denne gang gik der kun 2 minutter fra bestilling til jeg fik en mail med et billede af den pakkede ordre
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse mit mod gik desværre i stykker efter 14 dages brug sende det ind og der bliv send et nyt til mig uden nogen problemer det tog under en uger, handler tid hos dem og aldrig haft nogen problemer, er der en fejl bliver den rette hurtigt og professionelt for fejl sker alle steder men de tager det alvorligt og yder en rigtig god kundeservice hvor man virkelig følger sig godt behandlet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.