Når man ved hvad man gerne vil købe så er det godt nok iorden 👍🏻 Jeg har aldrig haft behov for kundeservice så det kan jeg ikke sige noget om, men varerne kommer ud af døren så hurtigt og jeg har al... Zobacz więcej
HAR ALTID FÅET EN GOD OG FAIR BEHANDLING, IKKE DEN ABSOLUT BILIGSTE, OG ALENE AF DEN GRUND IKKE 5 STJERNER
Fremragende! Fredag eftermiddag kl 16:40 taber jeg min Mod som knækker. Jeg bestiller straks en ny hos Damphuen. Denne ordre er afgivet kl 16:58. Kl 17:01 modtager jeg et billede af følgeseddel og... Zobacz więcej
Super dårlig behandling. Man kan nærmest ikke få telefonisk kontakt og når man endelig får kontakt ville hun ikke oplyse sit navn.....super suspekt. Hjemmesiden er meget misvisende og viser tilbeh... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Damphuen har siden 2012 gået målrettet efter at være den uomtvisteligt bedste e-cigaret forhandler i landet, og vi har derfor altid sørget for at have et kæmpestort udvalg af produkter, som f.eks e-cig startkits til nybegyndere, mods til de garvede dampere og et meget bredt udvalg af e-juice smagsvarianter. alt fra jordbær, lakrids til tobak og menthol, samt husets egne specialiteter som Vampyr, Nuke, Red Eye og Ry4 for at nævne nogle få. Alle E-væske varianter kan købes i 8 forskellige nikotin styrker, så du kan være sikker på at netop DIT personlige behov bliver dækket. Damphuen består af medarbejder med mange års damp-erfaring på bagen, og hvor flere har været med helt fra starten da e-cigaretter for alvor kom til Danmark, og har alle en dyb passion for damp som tydeligt kan mærkes hos vores kunder. Som en bonus fremstiller Damphuen mange YouTube videoer med blandt andet guides for nybegynderen, produkt fremvisninger, live events samt alt mulig sjov og ballade, som alle kan ses enten på damphuen.dk, eller på vores youtube kanal med samme navn. Vi ser meget frem til at behandle din ordre hos os, og tag endeligt kontakt hvis du skulle være i tvivl om det mindste. Vi kan med statsgaranti hjælpe dig :) Mange damphilsener fra DampHuen.dk
Rugvænget 19A, 1tv, 2630, Taastrup, Dania
- kontakt@damphuen.dk
- damphuen.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Eminent kundeservice!
Eminent kundeservice!
Jeg har desværre haft nogle meget uheldige oplevelser med en anden virksomhed.
Jeg kontaktede derfor Damphuen via mail, og kom i kontakt med Simon. Han er simpelthen fuldstændig fantastisk! Han guidede mig igennem det hele, og forklarede også, så jeg bedre kunne forstå det. Jeg fik virkelig hjælp til ALT! Mega trygt at handle der, og pakken blev leveret i morges, bestilte i går.
Armen de lever jo op til både omdømme…
Armen de lever jo op til både omdømme og ry. Fantastisk kunde oplevelse atter en gang. Jeg mangler dog en mini slik pose i begge Mike pakker. Ej fantastisk oplevelse som altid. Men hvor kunne det dog være rart at de kunne kombinere fragten så man ikke skulle betale 2 gange for fragt🙏❤️
God og hurtig service!
Damphuen har virkelig god service!
Selvom jeg bestilte op til helligdag og weekend, har der været hurtig levering. Jeg blev særligt glad for at opleve, at der sendes et billede af, af ordren er blevet pakket, og man informeres, så man kan følge med. Gennemsigtighed og effektivt er megafedt! Jeg bestiller helt klart fra Damphuen igen.
Ordre pakket og afsendt på 4 minutter
Ordre pakket og afsendt på 4 minutter, det må være en rekord. Og med billede tilsendt på mail af ordren under pakning som dokumentation. Det er helt nye højder for god service.
Noget af det bedste jeg nogensinde har…
Noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet derfor 5 stjerner. De tager og bruger deres tid bare for at tage et billede af ens ordre. Som på ingen måde er nødvendigt men det er stadig meget godt at se. Og der var meget hurtig levering på varen selvom den lå på fjernlager
Fantastisk kundeservice.
Kundeservice over det sædvanlige.
Jeg kom til at “dobbeltordrer” pga MobilePay som ikke virkede til at være gået igennem.
Blev efterfølgende ringet op, om det nu kunne passe…..
Jeg kan kun give 5 stjerner herfra, og med et stort ønske om at I vil fortsætte den gode linje.
Jeg glemte helt at sige tak i telefonen, men det råder jeg bod på nu. TAK
Fantastisk kundeservice
Man får en formidabel hjælp fra Simon på alle de spørgsmål man har ifm et køb. Jeg skulle have en ny e-cig og blev guidet til en type der matchede mine krav. Tusind tak for hjælpen.
damphuen mener at en vape kun skal holde et halvt år
jeg har i flere år handlet med damphuen og har altid valgt at købe vape udstyr der også sselvom prisen af og til har været en smule højere det har jeg gjort fordi jeg altid har haft en god oplevelse med deres gode kundeservice
men nu her hvor jeg har købt 2 drag s og auto suget er gået i stykker på begge 2 så ringer jeg og hører hvad man kan gøre og så for jeg at vide at man er heldig vis en vape skulle holde et år
rigtig øv oplevelse og kommer ikke til. at handle hos damphuen længere
ville heller ikke anbefale nogen at gøre det da de langt fra er billigst og nu heller ikke vil give den gode service længere
Firma med prof service
Har handlet med damphuen 2 gange og begge gange en overraskende god og hurtig service. Bestilte eftermiddag og varen lå i postkassen om morgenen dagen efter . De tager også billeder af den bestilte vare og vedlægger ordrebekræftelsen så man er med i hele processen . Handler bestemt med dem igen.
Bestilte for første gang i går…god service.
Bestilte for første gang i går den16/1,og fik det næste dag om morgenen, nemt og dejlig service. Er fuldt ud tilfreds.
Købte et produkt på deres hjemmeside…
Købte et produkt på deres hjemmeside hvor du lovede at sende samme dag hvis men bestilte inden kl 17. Men det var ikke tilfældet. Hvis man ikke får afsendt til tiden kan man da mindst give kunden besked herom.
Sindsygt hurtig levering!!
Bestilte d.4/1-23 kl.16:35 modtog d.5/1-23 kl.11!! Det er sku det man kan kalde for hurtig levering!!
Super dårlig behandling.
Super dårlig behandling.
Man kan nærmest ikke få telefonisk kontakt og når man endelig får kontakt ville hun ikke oplyse sit navn.....super suspekt. Hjemmesiden er meget misvisende og viser tilbehør som jeg købte med, men som slet ikke passer og IKKE duer som tilbehør.
Under al kritik.....de skal ingen stjerner have.
Dårlig behandling og misvisende hjemmeside.
Jeg handler ikke mere d'er.
Super god service og hurtig levering
Har brugt dem rigtig meget. Altid hurtig levering. Super god service. Også ved problemer med defekte varer. God dialog og hurtig ombytning. Anbefales. 👍
Mega fedt de sender et billede af ens…
Mega fedt de sender et billede af ens order inden de sender hatten af for det
Dårligste service jeg længe har oplevet
Det hele startede med at jeg bestilte juice og lidt andre ting hos dem den 6 september lidt inden jeg skulle på ferie og alligevel i god tid så jeg kunne nå at få noget inden jeg skulle på ferie, den 13 september er der stadig ikke kommet noget og jeg går ind på siden for at se status på min ordre og kan se den er blevet annullere, skriver til dem hvorfor den bare er blevet annulleret uden at oplyse mig om det? Deres svar lyder - Det ser ud til, at den er annulleret, fordi at du har haft bestilt Menthol væsker som vi ikke har på lager, og som vores leverandør heller ikke har.
Jeg beklager mange gange at du ikke har fået besked om dette :/
De Bedste Hilsner / Best Regards
Sarah
pænt trals må jeg sige når man står og skal på ferie og ikke kan nå og få fat på andet :(
Efter ferien går jeg igen på ny ind og laver en ordre, der står på siden at de ikke har alle på lager men kan sendes inden for 4-5 dage da der skal flere hjem fra deres leverandør, fair nok det kan jeg godt vente på, da der denne her gang heller ikke dukker noget op går jeg igen ind og kigger på min ordre - Gæt engang - status ANNULLERET - Igen uden så meget som at give den mindste besked :)
Dybt useriøst ikke engang holde deres kunder orienteret og bare sletter ordre efter for godt befindende. kan seriøst ikke anbefale dem mere, har ellers været en trofast kunde gennem 3 1/2 år
Jeg bestilte en Smok Species og da jeg…
Jeg bestilte en Smok Species og da jeg fik den virkede den ikke.. jeg ringede og fik besked på at sende retur, det gjorde jeg og samme dag de modtog den fik jeg sendt en ny retur. Fantastisk service og rigtig god oplevelse at de tog det alvorligt og seriøst fra start! Kæmpe skud ud til damphuen herfra! ✌🏻
Fantastisk service af Kimberly
Amatør-damper, som jeg er, ville for første gang bestille ingredienser til selvblanding, men bestilte det forkerte tidligere i dag. 70/30 vgp i stedet for 30/70, som jeg plejer at dampe. En telefonsamtale med Kimberly hjalp mig. Pakken var ikke sendt endnu, og splitsekunder senere havde hun hjulpet mig. Det blev ændret til 50/50, som er det, jeg har brug for. Fantastisk sød behandling. Ville gerne give mindst 6 stjerner. Mange tak.
Super god service og hurtig levering 😀
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.