Oceniono na 5 z 5

Simpelthen top klasse online shop. Bestilte Fredag morgen, fik bekræftelse på varen var pakket og sendt allerede 1,5 time efter bestilling. Og jeg modtog pakken Lørdag omkring middag. Endda med en eks... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min foretrukken damp "pusher". Ja han er selvfølgelig ikke pusher i almindelig forstå nu lige humoren bag :) Kunne ikke finde på at være Martin utro. Alle andre damp butikker kan godt pakke sam... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en damper til min mand, 24 timer efter brug gad den ikke længere at fungere - intet problem, hurtig label for at sende retur og en ny blev sendt afsted samme dag varen var modtaget hos dampex... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har gennem længere tid handler hos dampexperten, med stor glæde. Han er meget imødekommende og venlig, hjælper altid med spørgsmål om produkterne, og ved meget om dem. Han genkender kunder, selv... Zobacz więcej

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

God løsning af benspænd for mig selv, af mig selv :)

Meget positiv oplevelse af et købsforløb: Var kommet til at bestille med levering til GLSudleveringssted men ønskede det leveret på min privatadresse. Skrev en mail sent om aftenen til damexperten og fik meget hurtigt svar om at de ville annullere ordren og at jeg kunne lave en ny bestilling. Fuldstændigt uproblematisk og varen blev afsendt tidligt næste dag, og modtaget den følgende.
Rigtig god købsoplevelse på trods af min egen bommert!

15 stycznia 2021

Top karakter

Endnu engang en super og fantastisk samt hurtig service fra dampexperten , jeg er super tilfreds med endnu en ordre , kan kun anbefale dampexperten hvis du ønsker hurtigt og professionelt service

5 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service, udvalg og skarpe prise

Jeg har handlet hos Dampexperten i over et år nu, og jeg kan kun sige gode ting om butikken. Altid skarpe priser, fantastisk service og godt udvalg af både væsker men også el-cigaretter. Da jeg så flyttede til København fra Horsens valgte jeg at bestille direkte fra Dampexperten, hvor ejeren tilbød mig en god pris på 40 væsker. Ordren blev sendt samme dag og modtaget dagen efter bestilling. Jeg fik sågar merchandise med som en lille gave, som kun er et tegn på en forretning der ville sine kunder godt. Så selvom jeg bor 3 minutter væk fra en e-butik, er jeg stadig loyal til min gode gamle damp-pusher, som går op i sit fag og går op i sine kunder.

2 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds og god service!

Meget tilfreds og god service!
Altid billige priser og enormt god service, min pakke blev hurtigt sendt afsted og jeg fik en besked om råd mht modning af en aroma jeg havde købt. Det synes jeg er god service, I er altid min go to når jeg skal kigge på ting til min damper! Tak tak tak 🙏🏼

30 września 2020

Altid ON point

Altid ON point. Bestiller altid herfra og de har virkelig gjort det godt hver eneste gang. Intet negativt herfra. Det skulle da lige være at butikken ikke ligger i Nordsjælland. 😂

Kan varmt anbefales. 💪🏻👍🏻

12 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Fik en forkert tank men sælger har virkeligt været imødekommen om det. Så kun ros herfra

4/2-20
Retter det til 5 stjerne da shoppen har vist enorm god kundeservice oven på dette. Vil til hver en tid handle her igen.

31 stycznia 2020
Logo www.dampexperten.dk

Odpowiedź od www.dampexperten.dk

Hej Michael
vi kunne nu aldrig finde på at sende et anden eller et billigere produkt end det bestilte, du har heller ikke kontaktet os og jeg kan ikke umiddelbart finde dig i systemet kun med et fornavn, så hvis du har fået leveret noget forkert, så venligst kontakt os på info@dampexperten.dk fejl kan ske, men skal vi rette op på det bliver du nød til lige at skrive til os.
mvh Martin

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej