4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte vare hos dem kl

Jeg bestilte vare hos dem kl. 11.35 og 11.48 var de afsendt, det er nemt og hurtigt at bestille vare hos dem. Det fungere bare.

2 marca 2026

Hej Lotte

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at du oplevede både hurtig ekspedition og en nem bestillingsproces.

Vi forsøger altid at sende ordrer afsted så hurtigt som muligt, så det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback - og tak for din ordre! 😃

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god dag til dig ☀️

Perfekt ventetid 👌

Perfekt ventetid 👌

18 grudnia 2024

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse og din ros! Vi er virkelig glade for at høre, at ventetiden levede op til dine forventninger 🙌

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart 😃

Rigtig god jul
🎄

Perfekt service.

Perfekt service.
Bestilte Torsdag eftermiddag. Varen ankom søndag morgen.
Vi handles ved.
Hilsen René

10 listopada 2024

Hej René,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! 🤩

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at
leveringen levede op til dine forventninger 😃

Vi ser frem til at handle med dig igen 🌟

Rigtig god dag til dig!

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en fantastisk behandling af Josefine

Jeg fik en fantastisk behandling af Josefine nede i butikken i Silkeborg, Josefine er urolig servicemindet og meget fokuseret på den enkelte kundes behov, fks så ville hun ikke sælge mig en e-cigaret der ikke opfyldte mine behov, hun var ærlig og vi fandt præcis den e-smøg jeg havde brug for, jeg vil anbefale enhver der er på markedet efter en ny e-smøg og tage et smut forbi damp24 i Silkeborg ☺️

4 października 2024

Hej Jeff,

Sikke en fin anmeldelse - Tusind tak for den 🤩

Vi går meget op i at tilbyde ærlig og personlig rådgivning, så det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet og er tilfreds med dit køb.

Mange tak, fordi du handler hos os – det er vi meget glade for!

Rigtig god fornøjelse med din nye e-cigaret! 😃

Damp24 -Josefine

Byens bedste!

Skarpt sortiment, skarpt personale og så er slikskålen altid fyldt 👌🏼

13 czerwca 2024

Hej Mark

Juhuuu! Tusind tak for din anmeldelse🤩

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores sortiment og personale.

Og vi er selvfølgelig glade for, at du ligesom os synes godt om slikskålen 🍬😋

Din feedback betyder meget for os. Vi ses snart igen!

Damp24 // Josefine

Hurtig levering. Nem overskuelig hjemmeside 👍🏽

12 lutego 2024

Hej Elsebeth 😃

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for, at du synes vores webshop er overskuelig og at din pakke blev leveret hurtigt 📦

Rigtig god dag til dig ☀️

Venlig hilsen fra
Damp24 Teamet

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg efterhånden købt mange…

Nu har jeg efterhånden købt mange E-cigaretter og væske hos Damp24 og jeg må indrømme at jeg altid har fået en god service fra det venlige personale. Der er altid professional hjælpe skulle jeg stå med at problem ang. min e-cigaret og de er altid søde til at hjælp.

Kæmpe anbefaling her fra!

12 lutego 2024

Hej Thomas

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne fine anmeldelse 🤩 🤩

Det er super skønt at høre, at du er glad for at handle hos os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag 👋

Venlig hilsen fra
Damp24 Teamet

Oceniono na 1 z 5

Ringede for få råd om køb af en eller anden ecigarret, som opfyldt mit behov. Den venlige ekspedient anbefale at købe en Vupoo. Desværre er væske beholder i kulsort plastik og umuligt at påfylde.

Venlig betjening af kvindelig medarbejder.
Råd var ikke godt nok ang. køb af en Vupoo.
Angående internet køb, har firmaet deres egen fortolkning af købeloven. Det betyder at man ved køb ikke får tilsendt info, men selv skal søge denne info på deres hjemmeside.

20 października 2023

Odpowiedź od Damp24

Hej Allan (skrevet d. 31.10.2023)

Tusind tak for din gode anmeldelse og konstruktive feedback ⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er vi super glade for.

Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste og give en god service og rådgivning.

Jeg kan forstå på min kollega, at I fandt en ny løsning sammen 🙌

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så er du er altid velkommen til at kontakte os.

Ha' en rigtig god dag 🍂😃

Damp24

Josefine
---------------------------------------------------------------------------------------
Hej Allan (skrevet d. 13.02.2024)

Hvordan kan det være, at du har valgt at ændre din anmeldelse efter 3 måneder?

Vi havde i samarbejde med dig fundet en løsning tilbage i november 2023.

Vi tog produktet retur og du har modtaget nye batterier efter dit eget ønske. Dengang gav du selv udtryk for på mail, at du så sagen som afsluttet.

Vi forstår derfor ikke denne ændring i din anmeldelse, eftersom vi allerede havde fundet en løsning med dig og imødekommet dine ønsker.

Når du køber et produkt hos os får du tilsendt en ordrebekræftelse, hvori du også finder et link til vores salgs og leveringsbetingelser. Derudover kan du også finde disse betingelser på vores webshop, hvis at man har slettet mailen. Vi printer ikke betingelserne og sender fysisk, da vi ikke ser det som miljøvenligt.

Vi håber, at du vil genoverveje din ændring i din anmeldelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål.

God dag 😊

Damp24

Josefine

Damp24 = kvalitet

Damp24 er en seriøs forretning, hvor man er sikker på at få gode produkter, som er af god kvalitet.
Derudover er der dygtige medarbejdere, som har forstand på tingene, og som er rigtigt gode til at forklare, hvordan udsyret virker i er forståeligt sprog. Lærke som er den, der er der mest, er fantastisk! Dygtig og behagelig at handle med.

4 października 2022

Hej Per

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du har handlet i vores Damp24 butik i Silkeborg i mange år.

Rare kunder som dig gør det skønt at gå på arbejde.

Rigtig god dag. Vi ses ! 😁

Oceniono na 5 z 5

Damp24 Silkeborg har byens bedste…

Damp24 Silkeborg har byens bedste udvalg af snus, samt en masse fantastisk grej til E-cigaretter

8 września 2022

Hej Nikolai

Tusind tak for din gode anmeldelse 🤩

Vi er meget glade for, at du kan lide vores butik i Silkeborg.

Ha' en god weekend 👋

Damp24 - Mathilde

Dårlig service

Jeg var nede i deres butik for at købe en ny damper, og jeg siger til ham at det skal være med sug og ikke direkte i lungerne da jeg ikke kan tåle det. Og han siger selv at han kender mig da jeg har købt flere gange ved ham, og forsikre mig om at det er en med sug. Da jeg kommer hjem finder jeg ud af det ikke er med sug kun til direkte i lungerne. Derfor går jeg ned til ham igen og fortæller ham at det er direkte i lungerne. Der svarer han så tilbage at han havde sagt til mig det var direkte i lungerne, jeg forklarer ham at han selv havde sagt han kendte mig og at det var med sug. Han var ikke enig og ville derfor ikke tage den retur. Så jeg sagde han bare kunne beholde den da jeg alligevel ikke kan bruge den til noget. Selvom han har mit nummer har han ikke ringet og jeg har ikke fået mine penge eller en ny damper jeg kan bruge.

16 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg var nede og købe væske hvor jeg…

Jeg var nede og købe væske hvor jeg skulle have en 70vg/30pg base da jeg så kommer hjem og får puttet alt i min beholder er basen 50/50 så jeg kan ingen gang dampe min væske mega dårligt da jeg sagde at det skulle være en 70/30 base jeg skulle have og oven i har hun givet en helt forkert coil så min damper er helt ubrugelig

30 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

I disse Corona tider ville jeg bestille…

I disse Corona tider ville jeg bestille væske på nettet, men måtte sande at prisen var 25% højere, ved køb af 5x10ml, end i butikkerne.
Ved køb af 5 stk. er prisen 20Kr. i butikkerne, men 25Kr. på nettet + fragt.
Ved telefonisk kontakt blev det oplyst, at sådan var det bare!
Mvh. Per

17 marca 2020

super ringe

Min kæreste var inde og købe R-KISS fra smoke
Super fed damper unden tvivl MEN brænder knappen kig i stykker 2 måneder. Hun går ned med en og fortæller hvad der er sket hun får en ny med det sammen det var fint nok.
2 måneder efter går den i stykker igen samme knap hun køre ned med den med det samme og nu ville de ikke gøre noget som helst overhovedet. Det er simpelthen for ringe det kan ikke passe at den så dyr damper går i stykker så hurtig og der så ikke bliver gjord noget ved det . Det skal lige siges at den ikke er tabt eller på anden måde mishandlet. Afdelingen i Horsens
Vi lægger ihvertfald ikke penge der mere..

17 lipca 2019
Oceniono na 3 z 5

Udmærket, men ikke godt nok

De er fine nok, dog mest et sted for begyndere m.h.t. udvalg af væske, mods, tanke og specialt hvis du er mere til RDA/RTA udstyr. Hvad der dog trækker ned for mit vedkommende, er det faktum, at det tager dem 5 hverdage at levere et par aroma'er til Horsens fra Århus. Samlignet tog det kun 2 hverdage for en shop i Tyskland at levere til Horsens, hvor det hele samtidig kan købes billigere og med langt større udvalg. Hvis man kun har transport at kongurere med, burde man priotere dette lidt mere.

14 marca 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej