Vi fik leveret nogle forkerte coils. Vi ønskede dual coils, og fik single. Nøjagtig samme pakke, blot med andre numre i stregkoden.. Efter en kort snak med Damperen, blev de rigtige sendt. Vi k... Zobacz więcej
Damperen
Super kundeservice! Havde problemer med min damper, men var så dum at have smidt kvitteringen ud. Regnede med enten at skulle betale mig fra reparation eller en helt ny. Jeg havde dog æsken med, s... Zobacz więcej
2 ordrer gennemført damperen.dk indtil videre, bestemt ikke de sidste - god behandling, hurtig ekspedering og dejlig service - skarpe priser på noget af sortimentet, noget dyrere på en hel del andet.... Zobacz więcej
Jeg er startet som damper for ca 2 md siden og har kvittet smøgerne 100 % efter 35 år Syntes Franskmanden og Lasse skal have et kæmpe tak for deres super gode hjælp og vejledning. Jeg har prøvet... Zobacz więcej
Kan klart anbefales.
Jeg har handlet hos Damperen en del gange, og jeg kan kun anbefale shoppen. Godt udvalg af Pink Spot essenser, og rigtig god kundeservice. Jeg modtager altid mine varer inden for ganske få dage.
Exceptionel
Hjælpsom, god og hurtig service og gode produkter:-) Min familie, mine venner og jeg er meget glade!
Fantastisk
Meget mere er der ikke at sige. God levering, hurtigt og smertefrit. Betaling via paypal.