Lille Univers Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Napisane przez firmę

Lille Univers, born in September 2023, the store is a one-stop shopping experience for stylish mothers, offering curated, wholesome, and organic products. Featuring over 20+ premium brands, predominantly from Denmark, Lille Univers provides a diverse range of children's clothing, toys, pacifiers, and playtime essentials, all free of chemical residues. The store's mission is to offer sustainable and budget-friendly clothing, ensuring children look and feel their best every day. With a commitment to quality, aesthetics, and sustainability, Lille Univers is the ultimate destination for Nordic children's fashion, available in-store Ordrupvej 62A, 2920 Charlottenlund, online with Next Day Delivery in Denmark and Free delivery on orders over DKK 399.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Useriøse

Jeg købte en hue hos dem d. 16/12-25. Jeg modtager en ordrebekræftelse og siden har jeg intet hørt fra dem.
Ordren er inde på SHOP, men er gået totalt i stå.
Jeg har ringet til dem jeg ved ikke hvor mange gange på de to numre jeg kan finde - intet svar.
Deres e-mailadresse er ugyldig og man kan ikke skrive til den.
Det her er helt grotesk. Dybt uprofessionelt.
Pengene har de sjovt nok trukket!

16 grudnia 2025

is his scam website?

I purchased few things, and money transaction went through but didnt get any confirmaion email .
Also nothing is delivered yet.

I tired to contact to the shop but no answer.

25 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Handler ikke hos jer igen

Hejsa
Jeg skrev til jer en del gange og ringet til jeres telefon. Der var hverken svar på mails eller pr telefon. Heldigvis returneret i mine penge - tiltrods for i ikke ville svare på mine mails eller jeres telefon.

2 czerwca 2025

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg købte to pakker Liewood tallerkner til afhentning i Charlottenlund, men havde ikke lige fået planlagt, hvornår jeg kunne hente dem. Og hvad sker der så? Jeg får en mail fra den sødeste sælger, som helt uopfordret skriver, at hun alligevel skal ud i min retning – og at hun gerne vil tage dem med til mig 🤩 Seriøst, det er service i verdensklasse! Man bliver så glad, når man møder mennesker, der går det ekstra skridt for at hjælpe. Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra – både for produkt og især for den helt usædvanligt gode kundeservice. Ville give 6 ud af 5 stjerner, hvis jeg kunne ☺️

14 kwietnia 2025

God service

Emballagen var rigtig flot, og servicen var også i top. Dog ville det være dejligt med et bredere udvalg af produkter.

24 września 2024

Absurd dårlig

Absurd dårlig håndtering af returnering. Det er 2 måneder siden jeg har sendt retur og efter utallige mails har jeg stadig ikke modtaget mine penge.

14 marca 2024
Logo Lille Univers

Odpowiedź od Lille Univers

Det er meget beklageligt, at du har haft denne oplevelse. Din ordre blev placeret den 14. marts og returneret den 3. april. Desværre gav du os ikke nogen meddelelse om returnering, hvilket førte til, at din returpakke først blev modtaget på pakkeshop den 17. april. Vi behandlede refusionen den 18. april, og pengene blev trukket fra vores konto den 18. april. Det er uforståeligt, at du stadig ikke har modtaget refusionen. Jeg har allerede givet dig al dokumentation for banktransaktioner, jeg kan ikke gøre mere. Jeg beklager meget for dette og sætter pris på dine forslag.

Glad og tilfreds 👍

Er vild med priserne, den hurtige levering og elsker de leggings jeg har købt, de levede fuldt ud op til forventningerne, så jeg er glad og tilfreds og handler der gerne igen 😍

16 kwietnia 2024

Highly recommended

Highly recommended! Shipping was incredibly fast from Denmark to New Zealand. Well wrapped and everything was exactly as described. Will definitely shop again!

12 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej