Informasjon om produkt stemmer. Har aldri før opplevd så effektiv hår-retting. Og jeg er veldig utålmodig og gidder ikke å dele for nøye inn- og fikk rettet det tykke krøllete håret mitt på ultrakort... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har brukt AeroFlow ca.6mnd nå, og er veldig fornøyd! Jeg har prøvd mange forskjellige hårfønere som frisør(13år i faget). Vil si denne er den beste jeg har brukt. Den er lett i vekt, og effektiv.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
CURLI er et norsk selskap som har spesialisert seg på hårpleie, velvære og skjønnhetsprodukter. Vår visjon er å transformere din skjønnhetsrutine og gi deg en opplevelse av luksuriøs velvære. CURLI leverer en av markedets kraftigste hårfønere: CURLI AeroFlow og har som mål å gjøre det enklere og raskere enn noen gang å tørke og style håret. CURLI - Look good, feel good!
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Norwegia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dette blev årets julegave til min krøllete dattera som har brukt år o dager på o holde resten av familien ventendes trippende på kø utenfor do, da de gamle hårfønerne ikke gjorde jobben sin! Men med denne fantastiske føner, kunne jeg blåse bort alt gavepapir på julaften på 5 m håll o fikk mer tid til o spise grøten o hygge oss ! Seriøst, dattera gir meg en takkeklem flere ganger i uken , o jeg kan varmt rekomenere denne til alle så har hår på hodet, eller en hage i bakgården med masse trær som må holdes ren !

Odpowiedź od CURLI
Veldig fornøyd med Curli anti selv om jeg var uheldig med den første jeg fikk, da det var feil på strømledning. Men for en utrolig god service jeg fikk. Kort fortalt jeg fikk den utlevert på en tirsdag uke 9, prøvde den først torsdag, sendte inn reklamasjon samme dag og fikk svar om å sende den i retur. Pga ferie fikk jeg først sendt den inn mandag og allerede tirsdag fikk jeg levert ny. Imponerende hvor effektivt dette var og ny vare sto til forventningene. SÅ KJEMPE FORNØYD MED KUNDESERVICEN DERE GIR!

Odpowiedź od CURLI
Kjapp levering, kjøpte en aeroflow hårføner. I tillegg kom den med ulike deler å sette på. Har hatt den i et år nå, og bruker den ofte, den er helt fantastisk.

Odpowiedź od CURLI
Veldig fornøyd med mitt kjøp av Curli aeroflow føneren. De har ofte tilbud og god kundeservice om det skulle være noe. Lett å ta med seg og er veldig kraftig for sin størrelse.

Odpowiedź od CURLI
Beste hårføneren jeg har hatt. Kjøpte en AeroFlow Pro for to år siden, og den er verd hver eneste krone. Liker at jeg kan variere varme og intensitet på luften som det passer meg, og at den er enkel å rense både med den automatiske filterrensen og at du kan ta av filteret og tørke av støvet inni, da varer føneren lenger.

Odpowiedź od CURLI
Jeg kjøpte en rettetang, den sluttet svært fort å virke- men jeg fikk strax sendt en ny som jeg er veldig fornøyd med, og ikke minst god service!

Odpowiedź od CURLI
Enkel bestilling og rask levering. God kvalitet i følge min kone. Kjøpte CURLI Aerflow og enkel tilbehørspakke.

Odpowiedź od CURLI
Superfornøyd med rettetanga! Enkel å bruke og lager fine krøller.

Odpowiedź od CURLI
Kjøpte hårføner og ELSKER den! Fant den via best i test og anbefaler den på det varmeste! Super enkel både i vekt og i håndtering, samt masse gøy tilbehør som man kan feste enkelt da det er magnet! Personlig elsker jeg krøllene jeg kan lage med den!

Odpowiedź od CURLI
Veldig fornøyd, ett godt produkt , bruker den hver dag

Odpowiedź od CURLI
Jeg er veldig fornøyd med denne hårføneren! Den tørker håret raskt uten å gjøre det frizzy eller slitt. Den er lett å holde, har flere varme- og hastighetsinnstillinger, og lager ikke altfor mye støy. Etter bruk føles håret mykt og glansfullt. Anbefales til alle som ønsker en effektiv og skånsom hårføner.

Odpowiedź od CURLI
Den er lett i vekt, og effektiv. Stor fordel at den har forskjellige innstillinger for varme/kulde og styrken på fønen, stort pluss med de forskjellige stylingdelene.

Odpowiedź od CURLI
Jeg ELSKER produktene til CURLI ❤️ Og nettsiden er kjempe lett å forstå. Det er også gode betalingsmuligheter og super service 🥰❤️

Odpowiedź od CURLI
Curli rettetangen er av god kvalitet, veldig fornøyd med den. Rask levering, god kundeservice.

Odpowiedź od CURLI
Tørker fort og er fantastisk å bruke til å style håret ordentlig med 😍

Odpowiedź od CURLI
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.