CURLI Recenzje 561

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Informasjon om produkt stemmer. Har aldri før opplevd så effektiv hår-retting. Og jeg er veldig utålmodig og gidder ikke å dele for nøye inn- og fikk rettet det tykke krøllete håret mitt på ultrakort... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brukt AeroFlow ca.6mnd nå, og er veldig fornøyd! Jeg har prøvd mange forskjellige hårfønere som frisør(13år i faget). Vil si denne er den beste jeg har brukt. Den er lett i vekt, og effektiv.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do włosów

Napisane przez firmę

CURLI er et norsk selskap som har spesialisert seg på hårpleie, velvære og skjønnhetsprodukter. Vår visjon er å transformere din skjønnhetsrutine og gi deg en opplevelse av luksuriøs velvære. CURLI leverer en av markedets kraftigste hårfønere: CURLI AeroFlow og har som mål å gjøre det enklere og raskere enn noen gang å tørke og style håret. CURLI - Look good, feel good!

Dane kontaktowe

Bra produkt

Bra produkt . Kvikk leveranse👍🏼

15 lutego 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Anette! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd både med produktet og den raske leveringen.

Oceniono na 5 z 5

Dette blev årets julegave til min…

Dette blev årets julegave til min krøllete dattera som har brukt år o dager på o holde resten av familien ventendes trippende på kø utenfor do, da de gamle hårfønerne ikke gjorde jobben sin! Men med denne fantastiske føner, kunne jeg blåse bort alt gavepapir på julaften på 5 m håll o fikk mer tid til o spise grøten o hygge oss ! Seriøst, dattera gir meg en takkeklem flere ganger i uken , o jeg kan varmt rekomenere denne til alle så har hår på hodet, eller en hage i bakgården med masse trær som må holdes ren !

7 marca 2026

Tusen takk for en fantastisk og morsom tilbakemelding, Rickard! 😄
Så gøy å høre at føneren ble en så vellykket julegave – og at den både sparer tid på badet og kan blåse bort gavepapir på julaften! Vi setter stor pris på anbefalingen din.

Oceniono na 5 z 5

curli anti, selv om jeg var uheldig

Veldig fornøyd med Curli anti selv om jeg var uheldig med den første jeg fikk, da det var feil på strømledning. Men for en utrolig god service jeg fikk. Kort fortalt jeg fikk den utlevert på en tirsdag uke 9, prøvde den først torsdag, sendte inn reklamasjon samme dag og fikk svar om å sende den i retur. Pga ferie fikk jeg først sendt den inn mandag og allerede tirsdag fikk jeg levert ny. Imponerende hvor effektivt dette var og ny vare sto til forventningene. SÅ KJEMPE FORNØYD MED KUNDESERVICEN DERE GIR!

5 marca 2026

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, Tine! 💛
Selv om det var uheldig med den første, er vi veldig glade for å høre at du opplevde god og rask hjelp fra kundeservice og at den nye fungerer som den skal. Det betyr mye for oss!

Oceniono na 5 z 5

Kjapp levering og bra produkt

Kjapp levering, kjøpte en aeroflow hårføner. I tillegg kom den med ulike deler å sette på. Har hatt den i et år nå, og bruker den ofte, den er helt fantastisk.

7 marca 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Maren! 😊
Så kjekt å høre at du fortsatt er så fornøyd etter et år med bruk. Det setter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Veldig fornøyd med mitt kjøp av Curli…

Veldig fornøyd med mitt kjøp av Curli aeroflow føneren. De har ofte tilbud og god kundeservice om det skulle være noe. Lett å ta med seg og er veldig kraftig for sin størrelse.

6 października 2025

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Malene! 😊
Så fint å høre at du er fornøyd med AeroFlow og opplever den som både kraftig og enkel å ta med seg.

Oceniono na 5 z 5

Beste hårføneren jeg har hatt

Beste hårføneren jeg har hatt. Kjøpte en AeroFlow Pro for to år siden, og den er verd hver eneste krone. Liker at jeg kan variere varme og intensitet på luften som det passer meg, og at den er enkel å rense både med den automatiske filterrensen og at du kan ta av filteret og tørke av støvet inni, da varer føneren lenger.

6 marca 2026

Odpowiedź od CURLI

Tusen takk for en så flott tilbakemelding! 😊
Så hyggelig å høre at du fortsatt er så fornøyd med AeroFlow Pro etter to år. Godt vedlikehold som du beskriver er også med på å forlenge levetiden, så det er supert!

Jeg kjøpte en rettetang

Jeg kjøpte en rettetang, den sluttet svært fort å virke- men jeg fikk strax sendt en ny som jeg er veldig fornøyd med, og ikke minst god service!

14 stycznia 2026

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Veronika! 😊
Så bra å høre at vi fikk sendt deg en ny raskt, og at du er fornøyd med både rettetangen og servicen. Det setter vi stor pris på!

Ønsker deg en strålende dag videre!

Oceniono na 5 z 5

Enkel bestilling og rask levering

Enkel bestilling og rask levering. God kvalitet i følge min kone. Kjøpte CURLI Aerflow og enkel tilbehørspakke.

11 lutego 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Jonas! 😊
Så hyggelig å høre at både bestillingen, leveringen og produktet sto til forventningene. Håper kona di får mye glede av AeroFlow!

Ønsker deg en strålende dag videre!

Rask levering

Rask levering. Veldig bra produkt

28 lutego 2026

Odpowiedź od CURLI

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd både med leveringen og produktet.

Superfornøyd med rettetanga

Superfornøyd med rettetanga! Enkel å bruke og lager fine krøller.

Tusen takk for fin tilbakemelding, Hege! 😊
Så kjekt å høre at du er superfornøyd med rettetangen og at den lager fine krøller.

ELSK på den føneren

Kjøpte hårføner og ELSKER den! Fant den via best i test og anbefaler den på det varmeste! Super enkel både i vekt og i håndtering, samt masse gøy tilbehør som man kan feste enkelt da det er magnet! Personlig elsker jeg krøllene jeg kan lage med den!

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, Linn Mari! 💛
Så gøy å høre at du elsker føneren og at du får brukt tilbehøret til å lage fine krøller. Det setter vi stor pris på!

Ett godt produkt, anbefales 👌

Veldig fornøyd, ett godt produkt , bruker den hver dag

Tusen takk for tilbakemeldingen, Gry Anette! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd og at du får god bruk for produktet i hverdagen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er veldig fornøyd med denne…

Jeg er veldig fornøyd med denne hårføneren! Den tørker håret raskt uten å gjøre det frizzy eller slitt. Den er lett å holde, har flere varme- og hastighetsinnstillinger, og lager ikke altfor mye støy. Etter bruk føles håret mykt og glansfullt. Anbefales til alle som ønsker en effektiv og skånsom hårføner.

3 marca 2026

Odpowiedź od CURLI

Tusen takk for en så flott og grundig tilbakemelding, Suzana 💛

Det er utrolig hyggelig å høre at du opplever at føneren både tørker raskt og samtidig er skånsom mot håret. At håret føles mykt og glansfullt etter bruk er akkurat det vi ønsker å oppnå ✨

Takk for at du anbefaler oss videre – det setter vi stor pris på!

Veldig fornøyd!!

Den er lett i vekt, og effektiv. Stor fordel at den har forskjellige innstillinger for varme/kulde og styrken på fønen, stort pluss med de forskjellige stylingdelene.

Tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding, Solveig 💛

Ekstra stort for oss å høre dette fra en frisør med 13 års erfaring! Det betyr virkelig mye. Så gøy at du opplever AeroFlow som den beste du har brukt og at både vekt, effekt og innstillinger leverer som de skal 😊

Tusen takk for at du deler erfaringen din!

Oceniono na 5 z 5

Jeg ELSKER produktene til CURLI ❤️ Og…

Jeg ELSKER produktene til CURLI ❤️ Og nettsiden er kjempe lett å forstå. Det er også gode betalingsmuligheter og super service 🥰❤️

Åh, for en herlig anmeldelse, Helene Sofie ❤️

Det betyr utrolig mye at du elsker produktene våre – og at du også opplever nettsiden, betalingsløsningene og servicen som gode 🥰

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive dette!

Flott rettetang

Curli rettetangen er av god kvalitet, veldig fornøyd med den. Rask levering, god kundeservice.

Tusen takk for tilbakemeldingen, Csilla 💛

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rettetangen og opplever både rask levering og god kundeservice. Det setter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Tørker fort og er fantastisk å bruke…

Tørker fort og er fantastisk å bruke til å style håret ordentlig med 😍

5 stycznia 2026

Så gøy å høre, Hannah 😍

Fantastisk at den både tørker raskt og fungerer så bra til styling – akkurat slik vi ønsker at den skal oppleves!

Tusen takk for at du deler.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej