Informasjon om produkt stemmer. Har aldri før opplevd så effektiv hår-retting. Og jeg er veldig utålmodig og gidder ikke å dele for nøye inn- og fikk rettet det tykke krøllete håret mitt på ultrakort... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har brukt AeroFlow ca.6mnd nå, og er veldig fornøyd! Jeg har prøvd mange forskjellige hårfønere som frisør(13år i faget). Vil si denne er den beste jeg har brukt. Den er lett i vekt, og effektiv.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beste hårføneren jeg har hatt. Kjøpte en AeroFlow Pro for to år siden, og den er verd hver eneste krone. Liker at jeg kan variere varme og intensitet på luften som det passer meg, og at den er enkel å... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig fornøyd med Curli anti selv om jeg var uheldig med den første jeg fikk, da det var feil på strømledning. Men for en utrolig god service jeg fikk. Kort fortalt jeg fikk den utlevert på en tirsda... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
CURLI er et norsk selskap som har spesialisert seg på hårpleie, velvære og skjønnhetsprodukter. Vår visjon er å transformere din skjønnhetsrutine og gi deg en opplevelse av luksuriøs velvære. CURLI leverer en av markedets kraftigste hårfønere: CURLI AeroFlow og har som mål å gjøre det enklere og raskere enn noen gang å tørke og style håret. CURLI - Look good, feel good!
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Norwegia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg har krøllete hår og den er den beste jeg brukt for min type hår. Veldig lett å bruke, beste resultat

Odpowiedź od CURLI
Jeg er kjempe fornøyd👍Har alltid trodd at det ikke hadde så mye å si hvilken hårføner du brukte . Ble sjokkert på forskjellen på de to andre jeg har. Dette er noe helt annet. Den beste hårføneren jeg har prøvd.Annbefales👏

Odpowiedź od CURLI
Curli Rettetang er skikkelig god å bruke, etter mange år med en gammel så gledet jeg meg til å få denne i posten. Jeg er superfornøyd. Kjekt å kunne stille inn temperatur selv. Kjøpte den på tilbud før jul og den kom frem i tide 😊

Odpowiedź od CURLI
Veldig fornøyd med hårføneren. Passe str. og tørker håret fort.

Odpowiedź od CURLI
Jeg bestilte hos dere, etter bestillingen får jeg beskjed om at den var ute av lager. Jeg måtte vente 1 eller 2 uker på rettetangen, men med det sagt må jeg si at ventetiden var verdt det. Jeg fikk en døds bra rettetang hjem som jeg ikke hadde byttet ut med noe annet.
Hadde det stått på siden at dere var tom ville jeg gitt 5 stjerner. Jeg fikk beskjed om det på mail etter jeg hadde betalt. Men igjen, hadde jeg fått beskjed før, hadde jeg kanskje gått for en annen. 4 stjerner for opplevelsen, 5 for digg rettetang 🫶🏼🫶🏼🫶🏼✨

Odpowiedź od CURLI
Levert som forventet. Kvalitet ser god ut. Solid bordstativ forklarer den høye prisen.

Odpowiedź od CURLI
Bestilte denne rett før jul, og selv midt i jule-rushet ble den utrolig raskt levert! Har hatt en "vanlig" hårføner i alle år, men denne var noe helt annet. Overraskende stille og effektiv. Fungerer utrolig bra på mitt krøllete hår, og siden den er så stille, så er det ikke lengre noen problem å føne håret tidlig på morgenen mens resten av huset sover. Den ble fort kald etter bruk, og kan derfor raskt pakkes bort i den praktiske oppbevaringsposen som fulgte med. Utrolig fornøyd med kjøpet!

Odpowiedź od CURLI
Var en veldig flott opplevelse, samt levert produkt evde opp til forventningenne som det ble annonsert med :))

Odpowiedź od CURLI
Rask og effektiv ekspedering, god informasjon underveis!

Odpowiedź od CURLI
Fornøyd med produktet. Bruker stort sett krølle-verktøyet. Til mitt bruk er 8 verktøy for mange og tatt unødig plass.

Super kundeservice!
Bestilte 30.12.25 levert 05.01.26.
De var behjelpelig fra start til slutt. Føler CURLI er oppriktige og opptatt av å produsere og markedsføre gode hårprodukter samtidig som de har kunden 100% i fokus. Digger kortreist rettetang i cloud nine ligaen❤️

Odpowiedź od CURLI
Veldig fornøyd! Enkelt å stille inn temperatur og styrke etter behov, lett å bruke. Stort pluss at føneren veier lite og at filteret er lett å rense.

Odpowiedź od CURLI
Jeg kjøpte Curli hårfønner og er veldig førnoyd.

Odpowiedź od CURLI
Oversiktlig og fin nettside. Lett å bestille, velge betalingsmåte og leveransemetode.
Hårstyleren er også like bra som forventet.

Odpowiedź od CURLI
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.