Oceniono na 1 z 5

Ordered for shipping to the UK with customs included then when order arrived they asked me to pay £90. Messaged customer service and they said they would pay it - a week later and still not done so re... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde fået en padeltaske i gave for et års tid siden, som ved almindeligt brug desværre var gået lidt i stykker. Jeg forsøgte at sende dem en mail og havde egentligt forventet at skulle ig... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg placerer en ordrer, og indenfor min returret opdager jeg, de kører en kampagne, der også ville gælde min ordre(ekstra produkter med i ordre). Jeg kontakter derfor kundeservice, for at finde en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele garderoben er på kort tid udskiftet med Padel tøj fra Cuera. Fantastisk tøj både til banen, men også udenfor. Behageligt materiale, fedt design og super god kvalitet. Tørre hurtigt - så... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Producent odzieży sportowej

Napisane przez firmę

Cuera® er et sports- og livsstils mærke med rødder i det spirende padel miljø. Cuera tilbyder moderne tøj og accessories til på og udenfor banen, og stræber efter at bringe en moderne etos til sporten og livsstilen omkring padel. Ved at finde balancen mellem holdbarhed og æstetik med inspiration fra sportens kultur og historie, tager Cueras kollektioner både design, komfort og ydeevne i betragtning.

2,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Super fedt design

Super fedt design, hvor funktionalitet også er tænkt ind.
Perfekt pasform, og dejlig “let” i en padelkamp 🎾💪🏻

25 lipca 2023

Hej Mads

Tak fordi du deler din oplevelse med os og Trustpilot. Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang din padel garderobe opdateres.

Ulrik Leth, Cuera

Oceniono na 5 z 5

Klart det pæneste og mest funktionelle…

Klart det pæneste og mest funktionelle padel tøj på marked. 5*****

21 lipca 2023

Hej Michael

Tak for din anmeldelse af vores brand. Vi sætter pris på dit bidrag og glæder os til at se dig igen i butikken så vel som på vores webshop.

God dag til dig.

Ulrik Leth, Cuera.

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og fedt design

God kvalitet, og fedt design. Sidder godt. Jeg er 196 og Alm. Bygning. XL passer perfekt, men har også en XXL Oncourt og offcourt t shirt til lidt mere loosefit. Levering skete efter 2 dage. Kan klart anbefales. Ingen problemer.

15 maja 2023

Varm anbefaling

Købte en t-shirt hos Cuera-butikken i Aarhus og er blevet kæmpe fan, behagelige betjening, lækkert stof og perfekt design til min padle garderobe

Det er ikke sidste gang jeg handler her - Kan varmt anbefale at besøge butikken og få en god oplevelse

12 lipca 2023

Hej

Hilsen Ulrik Leth

Oceniono na 5 z 5

Hele garderoben er på kort tid…

Hele garderoben er på kort tid udskiftet med Padel tøj fra Cuera.

Fantastisk tøj både til banen, men også udenfor.
Behageligt materiale, fedt design og super god kvalitet.
Tørre hurtigt - så kan med en hurtig vask være klar til dagen efter🎾

Det har været en helt igennem god oplevelse at handle med firmaet, stærk og sund kundeservice.

Kun de bedste anbefalinger herfra.

2 lipca 2023

Hej Kenneth

Hilsen Ulrik

Oceniono na 5 z 5

Super lækker og smart padel outfit til…

Super lækker og smart padel outfit til både spillet på banen såvel som udenfor. Høj kundeservice ved både købet såvel som efterfølgende.

13 kwietnia 2023

Hej Kim
Tak for din anmeldelse og positive feedback.

Kvalitets padeltøj

Smart padeltøj, som jeg slet ikke kan mærke jeg har på, når jeg spiller. True to size og holder form/størrelse efter vask Super god og hurtig kundeservice.

12 kwietnia 2023

Hej Mathilde

Vi sætters stor pris på din positive feedback og den vil blive delt med indkøb/design teamet.

Oceniono na 5 z 5

Excellent mærke, højt service niveau!

Jeg har købt en del tøj fra Cuera da jeg er vild med kvaliteten, deres moderne design og en utrolig god service som kommer med et godt brand.
Highly recommanded!

2 marca 2023

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og dine efterhånden mange online ordre. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen fysisk i butikken i Århus.

Super god leveringstid

Super god leveringstid, tog kun 2 til 3 dage med opdaterende mails.
Tøjet er bare fedt, også får man også det man betaler for kvalitets mæssigt.
Kan klart anbefales.

15 lutego 2023

Hej Willads

Tak for din anmeldelse. Vi er stolte over du spiller i Cuera, som en fremtidens mand indenfor dansk padel.

Rigtig god service

Flot service. Hurtig levering efter bestilling.
Lækre varer.

18 stycznia 2023

Hej Jesper

Tak for din positive anmeldelse samt gode feedback på vores leveringstider.

/Ulrik, Cuera

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej