Csgo-skins.com

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Na początku strona wydawała się podejrzana ale po dłuższym używaniu strona wygląda w 99% LEGIT. Skiny wypłaca, przy wpłacaniu środków na stronie też żadnych błędów nie wy haczyłem jedyne co to strona... Zobacz więcej

dzięki daily case i cs 2 case można sie dorobić darmowych skinów niestety żeby móc wymieniać i wypłacać skiny trzeba wpłacić 8.40 zł ale ta kwota jak nie przy otwieraniu low case-ów zwróci sie z czase... Zobacz więcej

Wypłaty skinów działają dość sprawnie na stronie. Natomiast polecam głównie robić solowe openingi, ponieważ boty niezależnie od trybu i tak zdymają. Dasz standard to masz 5 underów pod rząd, dasz und... Zobacz więcej

Dobra strona o wiele lepsza niż konkurencja szybka pomoc techniczna, bez botów zaśmiecających stone. No I jeżeli na skina jest te 2% to jets on do trafienia. Wiadomo że raz się wygrywa raz przegryw... Zobacz więcej

Złamanie zasad

Wypłaty na czas fajne bonusy dość…

Wypłaty na czas fajne bonusy dość często jedyny minus to brak upgradera

23 listopada 2025

Dzięki wielkie za opinię! 🙌
Co do brakującego Upgradera - zespół pracuje nad jego przywróceniem w bezpiecznej i stabilnej wersji. Gdy tylko będzie gotowy, na pewno poinformujemy o tym na stronie i Discordzie 💛
Dzięki za feedback i za to, że jesteś z nami! 💥

otrzymałem skina od twórcy za uzywanie…

otrzymałem skina od twórcy za uzywanie jego kodu super

12 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Super! 😄 Cieszymy się, że udało Ci się zdobyć skina od twórcy za użycie jego kodu - takie bonusy zawsze cieszą najbardziej! 🎉

Strona hazardowa łamiąca prawo

Strona hazardowa łamiąca prawo. Nie chcą mi wypłacić skinów dlatego, że ich cena podrożała co czyni to hazardem w którym nie losuje się skinów tylko określoną wartość. Ta strona powinna być zakazana w Polsce. Złożę odpowiednie zawiadomienie do służb. Jeżeli nie odblokują mi wymiany

11 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Rozumiemy Twoje rozgoryczenie i szanujemy prawo do wyrażenia opinii. Chcielibyśmy jednak spokojnie wyjaśnić, że nasza strona nie jest serwisem hazardowym - działamy w oparciu o system losowania wirtualnych przedmiotów, w którym każdy użytkownik przed otwarciem skrzynki widzi pełną listę możliwych skinów oraz ich szanse w systemie Provably Fair.

Jeśli chodzi o wypłaty – żaden przedmiot nie jest usuwany ani blokowany celowo. Po ostatniej aktualizacji CS2 pojawił się problem z dużymi różnicami między cenami Steam a wartościami w systemach dostawców. Od początku istnienia strony ceny w ekwipunku mają stały charakter – są przypisane w momencie wygranej i nie reagują na zmiany rynku. Ten mechanizm został wprowadzony, aby chronić użytkowników przed manipulacjami i nadużyciami cenowymi.

Po aktualizacji CS2 różnice cen stały się wyjątkowo duże, dlatego niektóre skiny – szczególnie Covert (czerwone) – mogą być tymczasowo niedostępne do wypłaty. Wszystkie pozostają jednak bezpieczne na koncie użytkownika.

Warto też wiedzieć, że jeśli ceny tych przedmiotów nie wrócą do wcześniejszego poziomu, mogą nigdy nie być ponownie możliwe do wypłaty. W takiej sytuacji można skorzystać z Exchangera, który działa w oparciu o aktualne ceny rynkowe i pozwala wymienić swoje przedmioty na inne dostępne skiny o równoważnej wartości.

Zespół pracuje nad rozwiązaniem problemu i poprawą synchronizacji z rynkiem, dlatego prosimy o cierpliwość. Wszystkie przedmioty pozostają przypisane do Twojego konta i są bezpieczne.

SCAM

scam na doładowaniu balansu skinami np chcesz dać skina o realnej wartości 500zł to oni oferują ci za nie go +/- 200zł, a jak chcesz wypłacić skina to musisz dać np 50zł a realnie on jest wart jakieś mniej niż 20zł, więc jak dla mnie ta stronka to jeden wielki scam, do tego łatwo można uzależnić się od hazardu, w cs2 lub w prawdziwym kasynie łatwiej więcej wygrać niż tu.

11 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Rozumiem Twoje obawy i frustrację. Chcielibyśmy wyjaśnić kilka rzeczy w oparciu o zasady działania strony:

Na naszej platformie ceny skinów w ekwipunku są ustalane w momencie wygranej i pozostają „stałe”, niezależnie od rynku. To oznacza, że przy wpłacie lub wypłacie mogą występować różnice między wartością rynkową a wartością przypisaną przez system. Celem tego mechanizmu jest ochrona użytkowników i stabilność platformy, a nie oszustwo.

Jeżeli użytkownik nie chce korzystać z takich kursów czy zasad, może skorzystać z Exchangera, gdzie skiny można wymienić na inne dostępne przedmioty po aktualnych cenach rynkowych. Dzięki temu nie tracisz wygranych całkowicie, tylko masz alternatywną możliwość realizacji wartości skinów.

Warto też pamiętać, że platforma jest zaprojektowana jako strona do zabawy ze skinami, a nie jako inwestycja czy kasyno. Zawsze zalecamy korzystać z niej odpowiedzialnie i nie wpłacać więcej, niż można przeznaczyć na rozrywkę.

Stronka była fajna ale od pewnego…

Stronka była fajna ale od pewnego momentu obserwuje tendencje zjazdowe w dół za doładowanie które kupiłem skrzynkę o wartości 210 zł z drop rate 20% overall na USP Caiman (16 % factory new ) trafiłem shitty skina z 2% drop rate ( za 24 zł) patrze dzisiaj a już drop rate zmieniony . Jest to działanie na szkodę kupujących i ewidentny scam

10 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za Twoją opinię. Szanse w skrzynkach zmieniają się automatycznie, ponieważ ceny skinów na rynku aktualizują się codziennie. I działa to tak:
Jeśli jakiś skin tanieje — jego procent szans rośnie.
Jeśli drożeje — szansa automatycznie maleje.

To nie jest działanie „na szkodę kupujących”, tylko mechanizm, który utrzymuje stałą wartość skrzynki, niezależnie od ruchów rynkowych. Gdyby tego nie było, skrzynki w pewnych momentach byłyby warte więcej niż kosztują, a w innych - mniej.

Rozumiemy frustrację, kiedy trafisz tańszy skin mimo obecnego wysokiego procentu w tabeli - ale zapewniamy, że cały system jest w pełni automatyczny i opiera się na bieżących, realnych zmianach cen, a nie ręcznej manipulacji.

Dziękujemy za feedback - takie komentarze pomagają nam być bardziej przejrzystymi i lepiej tłumaczyć te procesy.

Scam they take your money and not give…

Scam they take your money and not give it to you on webside

7 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

We’re really sorry that you feel this way, but we can assure you that CSGO-SKINS has never taken users’ funds or blocked withdrawals intentionally.

All deposits are processed instantly through secure payment providers, and every skin or balance added to your account is tracked transparently. If you didn’t receive your balance or item, please contact our support team with your transaction ID - they’ll verify it directly with the provider and resolve it as soon as possible.

We take reports like this very seriously, and every case is reviewed individually. Your money and items are always safe - please reach out so we can help you quickly 💬

fajna stronka oddaje pozdrawiam,

fajna stronka oddaje pozdrawiam,

4 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony i że strona spełnia oczekiwania. Trzymamy kciuki za jeszcze więcej udanych otwarć! 🔥

ja jestem do przodu ale są tacy co…

ja jestem do przodu ale są tacy co potracili majątki ale polecam stronkę

3 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia ze stroną. Zawsze przypominamy jednak, że otwieranie skrzynek to forma zabawy - czasem się zyskuje, czasem traci. Najważniejsze, by podchodzić do tego z rozsądkiem i dystansem. Dzięki za polecenie i powodzenia przy kolejnych otwarciach! 🍀

CSGO skins

CSGO skins, my first cs unboxing side. Nostalgic, first USP Orion from 0,50$ case :)

1 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

That’s awesome! 😄 Nothing beats the nostalgia of those first unboxings - especially pulling a USP-S Orion, that’s a great memory! Thanks for sharing your story with us, and we’re glad CSGO-SKINS was part of it 🔥

Firma odmawia wypłaty skinów

Firma odmawia wypłaty skinów, twierdząc, że są „niedostępne dla mnie” z powodu zmiany wartości rynkowej. Problem w tym, że regulamin nie zawiera żadnego zapisu, który pozwalałby na blokadę wypłaty przypisanego przedmiotu z powodu różnicy ceny. Nie ma też żadnych gwarancji co do terminu wypłaty — support pisze, że może to potrwać „2 dni, 2 tygodnie, a może rok”.

To oznacza, że przypisane przedmioty są zablokowane bez podstawy prawnej i bez możliwości odzyskania. Platforma zachęca do wymiany, co oznacza stratę wartości, użytkownik traci, a firma zyskuje.

28 października 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Rozumiemy Twoje rozczarowanie i w pełni szanujemy Twoje prawo do wyrażenia opinii. Sytuacja, o której piszesz, jest rzeczywiście trudna i wiemy, że budzi frustrację wśród wielu użytkowników - dlatego chcemy wyjaśnić ją jak najdokładniej.

Aktualne ograniczenia dotyczące wypłat nie wynikają z celowych działań ani z prób zatrzymania przedmiotów użytkowników. Problem jest konsekwencją aktualizacji CS2, po której doszło do dużych rozbieżności między cenami rynkowymi Steam a wartościami zapisanymi w systemach dostawców. Od początku działania strony wartość przedmiotów w ekwipunku pozostaje stała od momentu wygrania, co ma chronić użytkowników i samą platformę przed manipulacjami rynkowymi i gwałtownymi spadkami wartości.

Zgadza się, że regulamin nie opisuje tej sytuacji w tak szczegółowy sposób - wcześniej nie zdarzały się tak duże wahania cen, które wymusiłyby dodatkowe zabezpieczenia.
Niemniej, od zawsze zawiera on zapisy mówiące, że:
- „Ceny skinów mogą zmieniać się w czasie”,
- „Nie gwarantujemy stabilności ani przyszłej wartości jakiegokolwiek przedmiotu”,
- „Nie możemy zagwarantować dostępności wszystkich przedmiotów w każdej chwili.”

W praktyce oznacza to, że w przypadku ekstremalnych zmian rynkowych niektóre skiny mogą być tymczasowo niedostępne do wypłaty, a decyzja o ich odblokowaniu zależy od przywrócenia równowagi między stałą wartością w ekwipunku a obecną ceną rynkową.
Nie oznacza to jednak, że przedmioty zostały utracone - pozostają one bezpieczne i przypisane do konta użytkownika. Obecnie nie ma możliwości ich wypłaty, a jeśli ich cena nie wróci do poprzedniego poziomu, jedyną opcją będzie skorzystanie z exchangera, aby wymienić je na inne dostępne przedmioty.

W pełni rozumiemy, że takie rozwiązanie nie jest satysfakcjonujące. Twoja opinia zostanie przekazana dalej - każda uwaga pomaga nam przyspieszyć prace nad rozwiązaniem problemu.

Wygrałem ale nic nie otrzymałem

Wygrałem kilka skinów na csgo-skins.com, które od dłuższego czasu znajdują się w moim ekwipunku. Niestety, nie mogę ich wypłacić – support poinformował mnie, że przedmiot jest „niedostępny do wypłaty” i że mogę jedynie poczekać, aż znów się pojawi, skorzystać z exchangera lub sprzedać go za saldo.

Rozumiem zasady platformy, ale to oznacza, że faktycznie nie mam możliwości otrzymania wygranej w takiej formie, w jakiej ją zdobyłem. Pisałem już kilka razy zarówno na czacie, jak i mailowo, ale nie otrzymałem żadnej konkretnej pomocy ani terminu rozwiązania.

Dobrą opcją jest również zwrot za skrzynki które tego dnia otworzyłem żeby uzyskać te skiny.

Proszę o indywidualne sprawdzenie mojego przypadku – chciałbym po prostu otrzymać swoje wygrane skiny lub ich równowartość.
AceByChance

23 października 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za wiadomość i szczegółowe wyjaśnienie sytuacji. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i całkowicie zgadzamy się, że brak możliwości wypłaty może być frustrujący - szczególnie w przypadku przedmiotów, które znajdują się w ekwipunku od dłuższego czasu.

Obecne ograniczenia nie wynikają z celowych działań, lecz z konfliktu techniczno-rynkowego po ostatniej aktualizacji CS2, która spowodowała znaczne rozbieżności między cenami rynkowymi a systemami dostawców. Wartości skinów w ekwipunku na stronie są stałe od momentu wygrania - system ten istniał jeszcze przed aktualizacją i został wprowadzony w celu ochrony użytkowników przed manipulacjami cenami.

Zgodnie z naszym regulaminem:
„Nie gwarantujemy stabilności ani przyszłej wartości żadnego skina w skrzynkach lub w exchangerze.”
„Ceny skinów mogą zmieniać się w czasie.”
„Nie możemy zagwarantować dostępności wszystkich przedmiotów w każdej chwili.”

To oznacza, że w przypadku gwałtownych zmian rynkowych niektóre przedmioty mogą być tymczasowo niedostępne do wypłaty. Wszystkie Twoje skiny pozostają bezpieczne i przypisane do konta, jednak obecnie nie można ich wypłacić. Mogą też nigdy nie stać się ponownie dostępne do wypłaty, jeśli ich cena nie powróci do poprzedniego poziomu. W takiej sytuacji jedyną opcją będzie skorzystanie z exchangera, by wymienić je na inne dostępne skiny.

Prośbę o indywidualne sprawdzenie Twojego przypadku może przeprowadzić wyłącznie dział wsparcia. Zachęcamy, byś ponownie skontaktował się z supportem, wskazując konkretne ID przedmiotów, których dotyczy problem.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie w tej trudnej sytuacji.

Mam skiny które miałem przed update

Mam skiny które miałem przed update - np mac 10 neon rider 55 zł, w exchangerze juz 250-300 zł wiec nie chca wypłacic. Co najlepsze wymieniam wszystkie moje czerwone skiny (600 zł warte) na steamie pewnie z 2000 zł. Chce wymienic je na jakas kose, sprawdzam kosa 600 zł okej, wchodze na steam a tam 360 zł :)) - prowizja realna wartosc z 300 zł. Wiec tak wymieniam skiny za niby "600" na kose tez "600" która jest warta 300 zł. na prawde wszystkim radze unikac tej scamerskiej strony

28 października 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za szczegółowy komentarz - naprawdę rozumiemy Twoją frustrację i chcemy wszystko wyjaśnić jak najbardziej rzeczowo.

Ceny w ekwipunku na stronie nie są aktualizowane po zmianach rynkowych, co oznacza, że wartość Twoich skinów pozostaje taka, jaka była w momencie ich wygrania lub otrzymania. To rozwiązanie obowiązuje od dawna i zostało wprowadzone po to, by chronić zarówno użytkowników, jak i platformę przed manipulacjami cenami rynkowymi. Dzięki temu, jeśli cena skina spadnie, nie tracisz wartości - ale jeśli wzrośnie, jego cena na stronie również się nie zmienia.

Rozumiemy, że w praktyce może to prowadzić do sytuacji, w której wartość w exchangerze i w ekwipunku się różni, zwłaszcza po dużych zmianach rynkowych, jak te po ostatniej aktualizacji CS2. Właśnie z tego powodu niektóre przedmioty, w tym skiny jakości Covert (czerwone), mogą być tymczasowo niedostępne do wypłaty.

Jeśli chodzi o wymiany - wszystkie ceny w exchangerze są ustalane według stałego, wewnętrznego systemu wyceny, który nie opiera się bezpośrednio na bieżących wartościach Steam, lecz na stabilnych danych rynkowych z momentu, gdy system został zsynchronizowany. To zapobiega sytuacjom, w których gracze mogliby tracić lub zyskiwać nieproporcjonalnie w wyniku chwilowych wahań rynku.

Twoje skiny nie zostały utracone ani zablokowane, są nadal przypisane do Twojego konta. Można poczekać, aż rynek się ustabilizuje, lub - jeśli wolisz - skorzystać z exchangera, gdy tylko ceny będą bardziej wyrównane.

Wiemy, że obecna sytuacja jest trudna i budzi emocje, ale zapewniamy, że nie ma mowy o scamie ani o celowym działaniu przeciw użytkownikom. Nasz zespół stale pracuje nad poprawą systemu i komunikacji, by takie sytuacje w przyszłości były jaśniej wyjaśnione.

Was3r

Super strona :)

25 października 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony! 🙌🏻

Niestety

Niestety, moje doświadczenie z obsługą klienta było bardzo złe. Support zablokował moje konto, zamiast przyznać się do własnego błędu i wyjaśnić sytuację.

Dodatkowo, system Provably Fair w tej grze nie działa tak, jak powinien. Nonce używany do generowania wyników różni się od tego, który jest pokazany do weryfikacji. W praktyce nie można zweryfikować uczciwości wyników.

Nie polecam tego serwisu, dopóki nie poprawią zarówno obsługi klienta, jak i przejrzystości systemu gier.

21 października 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Z przykrością słyszymy, że Twoje doświadczenie z obsługą klienta nie spełniło oczekiwań - zależy nam, aby każda sprawa była rozpatrywana rzetelnie i z pełnym wyjaśnieniem sytuacji. W związku z tym prosimy o doprecyzowanie, o jaki konkretny błąd chodziło w przypadku blokady konta, abyśmy mogli dokładnie zweryfikować sprawę i udzielić pełnej odpowiedzi 💬

Odnosząc się do kwestii Provably Fair, chcielibyśmy podkreślić, że Nonce nie różni się od tego, który jest prezentowany w procesie weryfikacji. Warto jednak zaznaczyć, że Nonce zwiększa się z każdym otwarciem skrzynki - jest to celowy element systemu, który gwarantuje jego nieprzewidywalność oraz pełną losowość wyników.

Zapewniamy, że cały system działa prawidłowo i zgodnie z zasadami przejrzystości oraz uczciwości. Dziękujemy za konstruktywną opinię - traktujemy takie uwagi bardzo poważnie, ponieważ pomagają nam stale podnosić jakość usług i standard obsługi.

i think its for now the best site to…

i think its for now the best site to open cases

1 lipca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Thanks a lot for your feedback! 🙌 We’re really happy to hear you think it’s the best site to open cases right now 🔥 Hope your next openings bring even more amazing skins and good luck your way! ❤️

luks gra dobrze daje duzo nowych…

luks gra dobrze daje duzo nowych skrzynek polecam {:

17 października 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dzięki wielkie za opinię! Super, że gra Ci się podoba i że doceniasz nowe skrzynki! ✨ Niech kolejne otwarcia przyniosą jeszcze więcej fajnych skinów! 😎

Nigdy nie widzialem bardziej chciwej strony

Nigdy nie widzialem bardziej chciwej strony, boty wygrywaja kazda bitwe, a jak wygra gracz to jest zazwyczaj na minus albo kilka groszy na plus. Gdy bot wygra, mnozy x2,x3,x4 itd. Nie wiem jaka jest szansa przegrac 20 bitew z rzedu, ale na moim koncie to norma. Kazda bitwa powyzej 100zl konczy sie porazka. Ten caly system potwierdzania uczciwosci to scam, nigdy nie bylo i nie bedzie czegos takiego, zawsze bitwa jest ustawiona tak, zebys dostal w pizde. Ani grosza wiecej dla tej bandy

edit: strona nieustannie udowadnia, ze provably fair to bujda. z ciekawosci znowu troche wplacilem, zagralem 6 bitew 1v1 kazda za okolo 800 zl, wszystkie przegralem, a bot oczywiscie na proficie 5x za kazdym razem. Statystycznie powinienem wygrac 3, ale no coz.
utrzymuje moje slowa napisane powyzej. nic sie nie zmienilo, karuzela scamu dalej sie kreci.

17 października 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiemy, że sytuacja może być frustrująca, szczególnie gdy seria porażek sprawia wrażenie, że system działa niesprawiedliwie. Chcielibyśmy jednak zapewnić, że system Provably Fair funkcjonuje prawidłowo i gwarantuje pełną przejrzystość każdego wyniku. Szansa na przegranie 20 bitew z rzędu jest bardzo niska, nawet w starciu z kilkoma przeciwnikami, ale nie jest niemożliwa - niestety takie sytuacje zdarzają się z czystego przypadku i nie wynikają z żadnych manipulacji po stronie systemu.

Warto też podkreślić, że boty nie są obowiązkowe - można grać wyłącznie z innymi użytkownikami, jeśli ktoś woli całkowicie unikać rozgrywek z automatycznymi przeciwnikami.
Doceniamy, że podzieliłeś się swoją opinią - każda uwaga jest dla nas cenna i pomaga nam lepiej tłumaczyć, jak działa system oraz w jaki sposób dbamy o uczciwość i transparentność platformy.