Na początku strona wydawała się podejrzana ale po dłuższym używaniu strona wygląda w 99% LEGIT. Skiny wypłaca, przy wpłacaniu środków na stronie też żadnych błędów nie wy haczyłem jedyne co to strona... Zobacz więcej
Wypłaty skinów działają dość sprawnie na stronie. Natomiast polecam głównie robić solowe openingi, ponieważ boty niezależnie od trybu i tak zdymają. Dasz standard to masz 5 underów pod rząd, dasz und... Zobacz więcej
Dobra strona o wiele lepsza niż konkurencja szybka pomoc techniczna, bez botów zaśmiecających stone. No I jeżeli na skina jest te 2% to jets on do trafienia. Wiadomo że raz się wygrywa raz przegryw... Zobacz więcej
ja z polski ale stronka dowalona z 3zł zrobiłem 120zł, trochę adrenalinki i jest cacy pozdro

na okolo 130 bitew wygralem tylko 10 xdd to raz
dwa na skrzynkach nie da sie wygrac nic lepszego nic gorszy fiolet. Strona po prostu trzepie na was kase nic mi nigdy nie oddalo jak mialem 30 zl i zagralem bitwy po 4,20 to tylko raz sie odkulem na te znowu 30 zl nigdy nic wiecej strona to po prostu scam i latwo stracic pieniadze nie polecam

Odpowiedź od Csgo-skins.com
Moim przypadku zostałem 2 krotnie oszukany na bonus z aktywowanych kuponów przy wpłacie łacznie zostałem oszukany na jakieś 100 zł bonusu . Do tej pory strona wydawała mi się super niestety po tych dwóch sytułacjach straciła w moich oczach .

Odpowiedź od Csgo-skins.com
Fajna strona, dużo naprawdę ładnych skurek prawie za darmo, wpłaciłem 10 złotych dwa dni temu i dostałem M4A4 za 3 koła. NAJLEPSZA STRONA EVER

Odpowiedź od Csgo-skins.com
Najlepsza stronka tego typu i bardzo miła pomoc techniczna , polecam

Odpowiedź od Csgo-skins.com
Wspaniale się robi bitwy, satysfakcja z wygranej bitwy super, a ostatnio gdy już zwątpiłem w szczęście wygrałem kosę, jestem bardzo zadowolony i szczęśliwy.

Odpowiedź od Csgo-skins.com
Ogólnie kiedyś to była spoko stronka. Teraz... po update CS2 ewidentnie ustawili boty na 80% winna...nie polecam chyba że chcecie przejebać swoje pieniądze... pewnie zaraz dostanę odpowiedź że provably fair i inne pierdolenie... ale to już było nie raz udowodnione że nie ma nic wspólnego z czystą grą ..

Odpowiedź od Csgo-skins.com
super platforma kod pisicela oddaje

Odpowiedź od Csgo-skins.com
zabrała mi całe moje pieniądze polecam!!!

Odpowiedź od Csgo-skins.com
dzięki daily case i cs 2 case można sie dorobić darmowych skinów niestety żeby móc wymieniać i wypłacać skiny trzeba wpłacić 8.40 zł ale ta kwota jak nie przy otwieraniu low case-ów zwróci sie z czasem przez otwieranie daily case i cs2 case. POLECAM

Odpowiedź od Csgo-skins.com
Bardzo dobra strona, najlepsza jeśli chodzi o caseopenery, skrzynki oddają, a na dodatek za bitwy dostaje się punkty, za które pózniej można kupować skiny.

Odpowiedź od Csgo-skins.com
CSGO-SKINS zabrał mi ponad 100 ZŁ w pacecard i nie chce oddać więc daje taką opinie żę CSGO-SKINS to scam
Pozdrawiam