Csgo-skins.com

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Na początku strona wydawała się podejrzana ale po dłuższym używaniu strona wygląda w 99% LEGIT. Skiny wypłaca, przy wpłacaniu środków na stronie też żadnych błędów nie wy haczyłem jedyne co to strona... Zobacz więcej

Wypłaty skinów działają dość sprawnie na stronie. Natomiast polecam głównie robić solowe openingi, ponieważ boty niezależnie od trybu i tak zdymają. Dasz standard to masz 5 underów pod rząd, dasz und... Zobacz więcej

Dobra strona o wiele lepsza niż konkurencja szybka pomoc techniczna, bez botów zaśmiecających stone. No I jeżeli na skina jest te 2% to jets on do trafienia. Wiadomo że raz się wygrywa raz przegryw... Zobacz więcej

Złamanie zasad

na okolo 130 bitew wygralem tylko 10…

na okolo 130 bitew wygralem tylko 10 xdd to raz
dwa na skrzynkach nie da sie wygrac nic lepszego nic gorszy fiolet. Strona po prostu trzepie na was kase nic mi nigdy nie oddalo jak mialem 30 zl i zagralem bitwy po 4,20 to tylko raz sie odkulem na te znowu 30 zl nigdy nic wiecej strona to po prostu scam i latwo stracic pieniadze nie polecam

1 stycznia 2026

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za Twoją opinię i postaramy się wyjaśnić pewne kwestie:

Jeśli chodzi o bitwy - nie ma tu żadnych „ustawionych” wyników. Bitwy działają na provably fair, z takimi samymi zasadami dla wszystkich. Długie serie przegranych, nawet typu 10 wygranych na 130 bitew, są statystycznie możliwe, choć bardzo frustrujące. To nie oznacza manipulacji, tylko pecha i losowość przy stałych szansach.

W kwestii skrzynek - przed każdym otwarciem dokładnie widać, co może wypaść i z jakim procentem. Jeśli najlepsze itemy mają bardzo niską szansę, to większość otwarć naturalnie kończy się tańszymi przedmiotami - to matematyka prawdopodobieństwa - skrzynki nie gwarantują zysku. Strona nie obiecuje, że „oddaje” pieniądze ani że da się zawsze wyjść na plus. To forma rozrywki oparta na jawnych zasadach, a nie system stałego zarabiania.

Jeżeli masz wątpliwości co do konkretnych bitew lub skrzynek, jedynym miejscem, gdzie da się to realnie sprawdzić (ID bitew, seedy provably fair), jest support na stronie - tutaj nie mamy dostępu do takich danych.

Moim przypadku zostałem 2 krotnie…

Moim przypadku zostałem 2 krotnie oszukany na bonus z aktywowanych kuponów przy wpłacie łacznie zostałem oszukany na jakieś 100 zł bonusu . Do tej pory strona wydawała mi się super niestety po tych dwóch sytułacjach straciła w moich oczach .

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za podzielenie się opinią - rozumiemy rozczarowanie i warto to spokojnie wyjaśnić.

Chcemy podkreślić, że bonus z kuponów przy wpłacie jest wyłącznie dodatkiem, a nie głównym powodem ani gwarantowaną częścią wpłaty. Bonus nie zastępuje wpłaty i nie jest jej równoważnikiem - to opcjonalny ekstra element.

Jeśli masz wrażenie, że w Twoim przypadku bonus nie został naliczony prawidłowo albo warunki były niejasne, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z supportem na stronie. Zespół sprawdzi historię kuponów i wpłat na Twoim koncie i wyjaśni dokładnie, co się wydarzyło w obu sytuacjach.

Szkoda, że te doświadczenia wpłynęły na Twoją ocenę - zależy nam na przejrzystości. Zachęcamy do kontaktu z supportem, aby sprawę rzetelnie zweryfikować i rozwiać wątpliwości.

Fajna strona

Fajna strona, dużo naprawdę ładnych skurek prawie za darmo, wpłaciłem 10 złotych dwa dni temu i dostałem M4A4 za 3 koła. NAJLEPSZA STRONA EVER

27 grudnia 2025

Dzięki za opinię! ✨
Fajnie słyszeć, że strona Ci się podoba i że udało się zgarnąć naprawdę ładne skiny. To właśnie one są miłym dodatkiem dla regularnych użytkowników. Życzymy kolejnych udanych otwarć! ❤️

dzik@132

jest mwga fajna i zajebista do cs go 2

27 listopada 2025

Dzięki za opinię! Udanych otwarć! ❤️

GIT jest git polecam

GIT bardyo polecam daje

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dzięki za opinię! 😄 Super, że polecasz i że u Ciebie daje - krótko i na temat! Życzymy kolejnych udanych otwarć! 🎁

Najlepsza stronka tego typu i bardzo…

Najlepsza stronka tego typu i bardzo miła pomoc techniczna , polecam

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💙
Bardzo się cieszymy, że uważasz nas za najlepszą stronę tego typu i że pomoc techniczna spełniła Twoje oczekiwania. Dzięki za polecenie i życzymy wielu udanych otwarć! 🚀

Wspaniale się robi bitwy

Wspaniale się robi bitwy, satysfakcja z wygranej bitwy super, a ostatnio gdy już zwątpiłem w szczęście wygrałem kosę, jestem bardzo zadowolony i szczęśliwy.

10 grudnia 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 😄

Mega cieszy nas, że bitwy dają Ci tyle satysfakcji, a wygrana naprawdę potrafi podkręcić emocje - no i kosa w momencie zwątpienia to już prawdziwy plot twist! 🗡️✨

Życzymy kolejnych świetnych bitew i udanych otwarć! 🚀

Ogólnie kiedyś to była spoko stronka

Ogólnie kiedyś to była spoko stronka. Teraz... po update CS2 ewidentnie ustawili boty na 80% winna...nie polecam chyba że chcecie przejebać swoje pieniądze... pewnie zaraz dostanę odpowiedź że provably fair i inne pierdolenie... ale to już było nie raz udowodnione że nie ma nic wspólnego z czystą grą ..

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za Twoją opinię. Chcemy jednak jasno podkreślić, że mechanizm losowania na stronie nie został w żaden sposób zmieniony. Nie zostały wprowadzone żadne boty, algorytmy manipulujące wynikami ani systemy wpływające na szanse użytkowników. Wszystko działa dokładnie tak samo jak przed aktualizacją.

Warto również odnieść się do kwestii provably fair, o której wspomniałeś. To nie jest hasło marketingowe, lecz kryptograficzny mechanizm umożliwiający pełną weryfikację każdego wyniku.

Otwierając skrzynkę, wynik jest:
- generowany z góry przy użyciu Twojego seed’a i serwerowego hash’a,
- zapisywany w sposób uniemożliwiający późniejszą modyfikację, a następnie możliwy do samodzielnego sprawdzenia przez użytkownika.

Dzięki temu można zweryfikować, że wynik nie został zmieniony, dopasowany ani zmanipulowany - i to pozostaje niezmienne niezależnie od aktualizacji CS2 czy sytuacji rynkowej.

Jeżeli masz konkretne przykłady otwarć, które budzą Twoje wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z supportem. Zespół może sprawdzić szczegóły każdego otwarcia i pokazać dokładnie, jak został wygenerowany wynik zgodnie z provably fair.

super platforma kod pisicela oddaje

super platforma kod pisicela oddaje

8 grudnia 2025

Dziękujemy za opinię! 😄🔥
Super słyszeć, że platforma działa świetnie i że kod pisicela dobrze Ci oddaje. Cieszymy się, że korzystanie ze strony sprawia Ci frajdę.
Życzymy wielu udanych otwarć i jeszcze lepszych dropów! 🚀

zabrała mi całe moje pieniądze…

zabrała mi całe moje pieniądze polecam!!!

6 grudnia 2025

Dziękujemy za opinię - brzmi jak mocna dawka sarkazmu 😅

Przede wszystkim: platforma nie zabiera nikomu pieniędzy.
Każde otwarcie skrzynki daje przedmiot zgodny z jej zawartością i szansami - które są publiczne i takie same dla wszystkich. Nie ma tu żadnych ukrytych mechanizmów „zabierania” środków czy manipulowania wynikami.

Jeśli coś faktycznie wyglądało podejrzanie - np. płatność nie została naliczona prawidłowo, przedmiot się nie pojawił albo saldo wydaje się niepoprawne - to nie jest normalna sytuacja i warto od razu napisać do wsparcia, które sprawdzi historię konta i wyjaśni, co się stało. A jeśli to była żartobliwa forma polecenia… to dzięki za polecenie! 🔥

Można dorobić się skinów praktycznie za darmo

dzięki daily case i cs 2 case można sie dorobić darmowych skinów niestety żeby móc wymieniać i wypłacać skiny trzeba wpłacić 8.40 zł ale ta kwota jak nie przy otwieraniu low case-ów zwróci sie z czasem przez otwieranie daily case i cs2 case. POLECAM

6 grudnia 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😄

Super, że doceniasz darmowe skrzynki - faktycznie da się z nich wyciągnąć sporo darmowych skinów, jeśli otwiera się je regularnie.
Masz też rację co do wpłaty 8,40 zł (ok. $2) - to jednorazowa opłata aktywacyjna, która odblokowuje możliwość wymiany i wypłat. Została wprowadzona jako zabezpieczenie przed botami, które masowo zakładały konta i nadużywały darmowych skrzynek. Bardzo dziękujemy za polecam - takie opinie naprawdę motywują! 🙌
Życzymy wielu świetnych otwarć! 🚀

Bardzo dobra strona ze skinami

Bardzo dobra strona, najlepsza jeśli chodzi o caseopenery, skrzynki oddają, a na dodatek za bitwy dostaje się punkty, za które pózniej można kupować skiny.

30 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za tak świetną opinię! 💙
Mega miło czytać, że uważasz nas za najlepszą stronę - takie słowa zawsze dodają energii całemu zespołowi!
Super, że skrzynki dobrze Ci oddają i że system bitew + punkty przypadł Ci do gustu. To właśnie dzięki tym punktom można później zgarnąć dodatkowe skiny, więc fajnie, że korzystasz z tego w pełni 🎯

Jeśli będziesz mieć jakiekolwiek sugestie albo pomysły na ulepszenia, śmiało pisz - zawsze jesteśmy otwarci na feedback. Życzymy wielu udanych otwarć! 💫

CSGO-SKINS zabrał mi ponad 100 ZŁ w…

CSGO-SKINS zabrał mi ponad 100 ZŁ w pacecard i nie chce oddać więc daje taką opinie żę CSGO-SKINS to scam

Pozdrawiam

24 listopada 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za Twoją opinię! 🙌 Choć brzmi to bardzo poważnie, chcemy Cię uspokoić - CSGO-SKINS niczego nie zabiera i nie jest scamem, a tego typu sytuacje najczęściej wynikają z drobnych nieporozumień. Postaramy się to wyjaśnić jak najprościej.

Z doświadczenia wiemy, że w podobnych przypadkach zazwyczaj chodzi o jedną z dwóch sytuacji:

🔹 1. Kod PSC został wpisany na naszej stronie i użytkownik myśli, że „zniknął” - po wpisaniu kodu Paysafecard środki po prostu zamieniają się na saldo na stronie - nic nie przepada.

🔹 2. Kod został kupiony na Kinguin, ale nie został jeszcze aktywowany na CSGO-SKINS.
Część osób myśli, że zakup gift carda automatycznie dodaje saldo, a tak naprawdę trzeba go jeszcze wpisać w odpowiednim miejscu na stronie, aby środki pojawiły się na koncie.

Aby rozwiązać sprawę w kilka minut, najlepiej skontaktować się z naszym supportem - sprawdzimy dokładnie kod, płatność i wszystko wyjaśnimy.

Jesteśmy pewni, że uda się to szybko ogarnąć, pozdrawiamy i czekamy na kontakt! 👋