Crystalli Recenzje 28

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Upřímně jsem měla obavy z objednávky…

Upřímně jsem měla obavy z objednávky šperků online, ale tohle dopadlo opravdu dobře. Náhrdelník sedí perfektně na klíční kosti a nezamotává se jako moje ostatní. Podpora mi dokonce odpověděla pozdě večer, což působilo uklidňujícím dojmem.

9 marca 2026

Dobrý den Karolina,

Děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vám náhrdelník skvěle sedí a že jste ocenila i naši rychlou večerní podporu. Těší nás, že jste měla s nákupem tak dobrou zkušenost.

Oceniono na 5 z 5

Pořídila jsem si prsten s onyxem a jo…

Pořídila jsem si prsten s onyxem a jo jsem z něj trochu posedlá. Moje ruce teď vypadají mnohem upraveněji lol.

14 marca 2026

Dobrý den Veronika,

Děkujeme za skvělou recenzi. Máme radost, že jste s prstenem s onyxem tak spokojená a že vám dělá radost i při každodenním nošení. Ať vám dlouho dělá parádu.

Oceniono na 5 z 5

Vzala jsem si náušnice Glimmer na…

Vzala jsem si náušnice Glimmer na víkendový výlet a nakonec jsem je měla oba dny bez přemýšlení. Hodí se fakt ke všemu, což se nestává často. Mají tak akorát třpytu, aby člověk vypadal upraveně, ale pořád to působí ležérně. Jeden z těch náhodných nákupů, co se fakt povedou.

18 lutego 2026

Dobrý den Nikola,

Děkujeme za Vaši krásnou recenzi. Jsme rádi, že Vám náušnice Glimmer dobře sedí a že je můžete snadno kombinovat s různými outfity. Těší nás, že jste s nákupem spokojená.

Oceniono na 5 z 5

Ten prsten s onyxem je teď asi můj…

Ten prsten s onyxem je teď asi můj nejoblíbenější kousek. Kámen má hlubokou sytou barvu a zlaté osazení působí čistě a hladce. I v líné dny díky němu moje ruce vypadají líp, což miluju. Nečekala jsem, že se mi bude líbit až takhle.

3 lutego 2026

Dobrý den Tereza,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jste s tímto kouskem tak spokojená a že se stal součástí Vašich každodenních outfitů. Je skvělé slyšet, že Vám přináší tak dobrý pocit při nošení.

Oceniono na 4 z 5

Minimalistický náhrdelník se stal mým…

Minimalistický náhrdelník se stal mým každodenním kouskem. Nosím ho do práce i k džínům o víkendu a nějak se hodí ke všemu. Je jednoduchý, ale ne nudný, jestli to dává smysl.

24 lutego 2026

Dobrý den Karolina,

Děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vám náhrdelník tak dobře zapadl do každodenního stylu a že ho můžete snadno kombinovat. Těší nás, že splnil Vaše očekávání a působí přesně tak, jak jste si přála.

Oceniono na 5 z 5

Ten prsten s černým onyxem… jsem…

Ten prsten s černým onyxem… jsem posedlá. Moje ruce najednou vypadají mnohem víc upraveně, než ve skutečnosti jsou lol.

20 lutego 2026

Dobrý den Petra,

Děkujeme za Vaši skvělou zprávu. Máme radost, že Vám prsten tak sedl a že Vám dělá radost při nošení. Je skvělé slyšet, že se stal tak oblíbenou součástí Vaší sbírky.

Oceniono na 3 z 5

Vzala jsem si minimalistický náhrdelník…

Vzala jsem si minimalistický náhrdelník od Crystalli s tím, že to bude jen obyčejný kousek na každý den, ale je vlastně hezčí, než jsem čekala. Vypadá jemně, ale nepůsobí křehce. Nosím ho do práce i o víkendu a hodí se úplně ke všemu. Nečekala jsem, že si ho tak oblíbím, ale stalo se lol.

3 marca 2026

Dobrý den Adéla,

Děkujeme za Vaši krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že Vás náhrdelník příjemně překvapil a že se stal tak univerzálním doplňkem ve Vašem šatníku. Těší nás, že Vám přináší radost při každodenním nošení.

Oceniono na 5 z 5

Koupila jsem si minimalistický…

Koupila jsem si minimalistický náhrdelník jen tak pro radost a jo… nelituju vůbec.

14 lutego 2026

Dobrý den Veronika,

Děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Máme radost, že Vám náhrdelník udělal radost a že jste s ním spokojená. Těší nás, že nákup splnil Vaše očekávání.

Oceniono na 5 z 5

Objednala jsem si náramek a…

Objednala jsem si náramek a minimalistický náhrdelník společně, protože jsem chtěla sladěný vzhled a fakt to vyšlo dobře. Oba kousky působí promyšleně, ne jako nějaká náhodná masovka. Hlavně náhrdelník působí jako něco, co si nechám roky. Aktualizace doručení nebyly moc časté, ale balíček dorazil v pořádku, takže si vlastně nemůžu stěžovat.

7 marca 2026

Dobrý den Kateina,

Děkujeme za Vaši podrobnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám oba kousky spolu dobře kombinují a že působí kvalitně a nadčasově. Těší nás také, že balíček dorazil bez problémů.

Oceniono na 5 z 5

Ty malé náušnice Glimmer jsou upřímně…

Ty malé náušnice Glimmer jsou upřímně soo roztomilé. Jen jemný třpyt, nic přehnaného, perfektní.

11 lutego 2026

Dobrý den Markéta,

Děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Máme radost, že Vám náušnice dělají radost a že přesně odpovídají Vašemu stylu. Těší nás, že jste spokojená.

Oceniono na 5 z 5

Nosím teď visací náušnice Glimmer…

Nosím teď visací náušnice Glimmer docela často a vždycky se díky nim cítím trochu víc upraveně bez nějaké snahy. Jsou strašně lehké, což je pro mě důležité, protože těžké náušnice mi fakt způsobují bolesti hlavy. Balení bylo jednoduché a čisté, nic navíc, což se mi líbilo. Celkově to působí tak nějak tiše elegantně.

16 lutego 2026

Dobrý den Karolina,

Děkujeme za Vaši krásnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vám náušnice vyhovují svou lehkostí a že Vám přinášejí pohodlí i při celodenním nošení. Těší nás také, že oceňujete čisté a jednoduché balení a celkový dojem z produktu.

Oceniono na 3 z 5

Náušnice Glimmer jsem si vzala s sebou…

Náušnice Glimmer jsem si vzala s sebou na víkendový výlet, protože se hodí skoro ke všemu. Vypadaly skvěle k šatům na večeři a další ráno fungovaly stejně dobře s jednoduchým svetrem. Mám ráda šperky nad kterými nemusím přemýšlet a tyhle jsou přesně takové. Rozhodně jeden z mých lepších impulzivních nákupů.

14 lutego 2026

Dobrý den Lucie,

Děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Máme radost, že Vám náušnice dobře posloužily při různých příležitostech a že se staly tak praktickým doplňkem na cesty. Těší nás, že jste s nimi spokojená.

Oceniono na 4 z 5

ty malé náušnice glimmer jsou soo…

ty malé náušnice glimmer jsou soo roztomilé. prostě si je ráno nasadím a najednou vypadám jako bych si dala víc záležet lol.

19 lutego 2026

Dobrý den Petra,

Děkujeme za Vaši milou zprávu. Jsme rádi, že Vám náušnice tak vyhovují a že Vám pomáhají cítit se upraveně i bez velké námahy. Těší nás, že jste spokojená.

Oceniono na 5 z 5

koupila jsem si minimalistický…

koupila jsem si minimalistický náhrdelník s tím že to bude jen další věc do šuplíku ale ne... nosím ho skoro každý den. vypadá jednoduše ale zároveň tak nějak elegantně jestli to dává smysl.

13 lutego 2026

Dobrý den Adéla,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že se náhrdelník stal součástí Vašeho každodenního stylu a že Vám vyhovuje svou jednoduchostí i elegancí. Těší nás, že Vás příjemně překvapil.

Oceniono na 5 z 5

Objednala jsem si náramek společně s…

Objednala jsem si náramek společně s minimalistickým náhrdelníkem, protože jsem chtěla něco jednoduchého na každodenní nošení. Oba šperky působí opravdu promyšleně a ne jako levná masová výroba. Náhrdelník sedí přesně na klíční kosti což miluju a zatím se ani jednou nezamotal. Aktualizace doručení byly trochu slabší, ale balíček dorazil v pořádku takže je to v pohodě.

18 lutego 2026

Dobrý den Lucie,

Děkujeme za Vaši podrobnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vám oba kousky dobře vyhovují při každodenním nošení a že oceňujete jejich zpracování i pohodlí. Těší nás také, že balíček dorazil v pořádku.

Oceniono na 5 z 5

upřímně jsem měla trochu obavy…

upřímně jsem měla trochu obavy objednávat šperky online, protože minule to byla katastrofa. Ale minimalistický náhrdelník mě opravdu překvapil vypadá elegantně a sedí přesně na klíční kosti. Taky mě překvapilo že zákaznická podpora odpověděla pozdě večer když jsem měla otázku.

27 lutego 2026

Dobrý den Veronika,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vás náhrdelník příjemně překvapil svým vzhledem i padnutím a že jste ocenila i naši rychlou reakci. Těší nás, že jste měla tentokrát dobrou zkušenost.

Oceniono na 5 z 5

Zlatý prsten s onyxem jsem koupila…

Zlatý prsten s onyxem jsem koupila hlavně proto že na fotkách vypadal elegantně. Ve skutečnosti vypadá upřímně mnohem dražší než kolik stál. Jsem s ním opravdu spokojená.

4 marca 2026

Dobrý den Klára,

Děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že prsten splnil Vaše očekávání a že Vám dělá radost při nošení. Těší nás Vaše spokojenost.

Oceniono na 4 z 5

Visací náušnice Glimmer jsem si vzala…

Visací náušnice Glimmer jsem si vzala na večeři s přáteli a nakonec jsem je nosila znovu i do práce o dva dny později. Mají jemný třpyt, díky kterému člověk vypadá upraveněji bez velké snahy. Spona byla poprvé trochu tuhá, ale po pár nošeních se uvolnila, takže žádný problém.

25 lutego 2026

Dobrý den Adéla,

Děkujeme za Vaši podrobnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vám náušnice dobře posloužily při různých příležitostech a že oceňujete jejich jemný vzhled i snadné nošení. Těší nás také, že se vše postupně přizpůsobilo a nyní jste spokojená.

Oceniono na 5 z 5

tyto náušnice glimmer jsou moje malé…

tyto náušnice glimmer jsou moje malé sebevědomí navíc. jsou lehké na uších a vůbec netahají což je pro mě velké plus protože těžké náušnice mi dávají bolesti hlavy. a navíc se jemně třpytí ale není to nic přehnaného.

2 marca 2026

Dobrý den Tereza,

Děkujeme za Vaši krásnou zprávu. Jsme moc rádi, že Vám náušnice vyhovují svou lehkostí a že je můžete pohodlně nosit po celý den. Těší nás také, že Vám přinášejí příjemný pocit při nošení.

Oceniono na 5 z 5

Prsten s černým onyxem je teď upřímně…

Prsten s černým onyxem je teď upřímně můj nejoblíbenější šperk. Moje ruce díky němu vypadají upraveněji i ve dnech kdy jsem úplně líná. Kámen má opravdu hlubokou barvu a zlaté osazení působí čistě a hladce.

20 lutego 2026

Dobrý den Lucie,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se tento kousek stal Vaším nejoblíbenějším a že Vám pomáhá cítit se upraveně i v běžných dnech. Těší nás také, že oceňujete vzhled kamene i celkové zpracování.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej