Crystalli Recenzje 33

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

A hétköznapi dzsekit csak kipróbálásból rendeltem, de végül megszerettem. Az ujjak hossza pont jó, a cipzár pedig simán működik. Egy hűvös esti sétán viseltem és kellemesen melegen tartott.

Oceniono na 3 z 5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Az övet az utolsó pillanatban adtam…

Az övet az utolsó pillanatban adtam hozzá a rendeléshez. A felülete letisztult és nem túl fényes. Hajlításkor is tartja a formáját így nem tűnik olcsónak.

7 marca 2026

Héllo Tamás,

Örülünk, hogy elégedett az öv minőségével és megjelenésével. Jó hallani, hogy még használat közben is megőrzi a formáját. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

A kapucnis pulóver laza hatású

A kapucnis pulóver laza hatású, de mégis tartása van. Az anyaga vastagabb, mint gondoltam, és kényelmes.

27 lutego 2026

Héllo Péter,

Örülünk, hogy a pulóver kényelmes és a minősége is megfelel az elvárásainak. Jó hallani, hogy az anyaga és a fazonja is bevált. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

Megvettem a midiruhát egy kisebb…

Megvettem a midiruhát egy kisebb vacsorára, és nem vártam tőle sokat. Amikor megérkezett a csomag, minden szépen össze volt hajtva és az anyaga puha volt. Nagyon jól állt rajtam és nem volt átlátszó, amit külön értékeltem. Tényleg jól éreztem magam benne, ami nálam nem mindig történik meg.

4 marca 2026

Héllo Zsófi,

Nagyon örülünk, hogy a ruha ilyen jó benyomást tett és jól érezte magát benne. Külön öröm hallani, hogy a minőség és a kényelem is megfelelt az elvárásainak. Köszönjük a részletes visszajelzést.

Oceniono na 4 z 5

A hétköznapi dzsekit csak kipróbálásból…

11 lutego 2026

Héllo Dávid,

Örülünk, hogy a dzseki végül pozitív meglepetést okozott és jól bevált a mindennapokban. Jó hallani, hogy kényelmes és megfelelően melegen tart. Köszönjük a visszajelzést.

A férfi karkötő minimalista

A férfi karkötő minimalista, és pont ez tetszik benne. Nem hivalkodó, mégis ad egy pluszt

16 stycznia 2026

Héllo Balint,

Örülünk, hogy a karkötő letisztult stílusa elnyerte a tetszését. Jó hallani, hogy visszafogott, mégis hozzáad az összképhez. Köszönjük a visszajelzést.

Amikor megérkezett a csomag

Amikor megérkezett a csomag, feltűnt, milyen szépen volt minden összehajtva. A blúz szabása letisztult, és hosszú nap után is szellős érzetet ad. A méretezéstől tartottam, de pontos lett, így nem volt visszaküldési macera. Olyan darab, amit könnyen lehet elegánsan vagy lazábban is hordani. Pont erre volt szüksége a gardróbomnak

31 stycznia 2026

Héllo Eszter,

Nagyon örülünk, hogy a blúz ennyire bevált és megfelelt az elvárásainak. Jó hallani, hogy a méret is pontos lett és többféleképpen is viselhető. Köszönjük a részletes visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

Leginkabb az oversize blezer miatt…

Leginkabb az oversize blezer miatt voltam kivancsi, nem tudtam, nem lesz e tul nagy rajtam. Meglepo modon tartast ad anelkul, hogy dobozszeru lenne. A belese sima, nem gyurodik mozgas kozben. Mar hordtam farmerrel es elegans nadraggal is, mindkettovel mukodott. Nem szamitottam ra, hogy ennyire sokoldalu lesz

20 lutego 2026

Héllo Reka,

Örülünk, hogy a blézer sokoldalúnak bizonyult és jól áll Önnek. Jó hallani, hogy kényelmes viselet, és többféle stílushoz is jól illik. Köszönjük a visszajelzést.

A kötött felső egyszerű

A kötött felső egyszerű, mégis valahogy jobban mutat benne a sima farmerem. Kényelmes és nem tapad furcsán

14 lutego 2026

Héllo Emma,

Örülünk, hogy a felső jól illik a mindennapi szettjeihez és kényelmes viselet. Jó hallani, hogy természetesen mutat és nem zavaró viselni. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

Azért rendeltem meg a midiruhát

Azért rendeltem meg a midiruhát, mert utolsó pillanatos megoldás kellett, és reménykedtem a legjobbakban. Végül már a csomagból kivéve is jól állt, még vasalnom sem kellett. Az anyaga puha, de nem vékony, amit külön értékelek, mert nem szeretem az átlátszó ruhákat. Egy vacsorára vettem fel, és úgy éreztem, hogy csinos vagyok anélkül, hogy túl sokat próbálkoztam volna. őszintén ez nálam ritkán fordul elő.

7 stycznia 2026

Héllo Hanna,

Örülünk, hogy a ruha ilyen jól bevált, és már első viseléskor is elégedett volt vele. Jó hallani, hogy kényelmes, jól áll, és önbizalmat adott. Köszönjük a részletes visszajelzést.

A nyaklánc visszafogott

A nyaklánc visszafogott, és pont ezért szeretem. Laposan fekszik, nem csavarodik el napközben. Rétegeztem egy másik lánccal is, és úgy is arányos maradt. Néha tényleg a kevesebb több. ez most is igaz

8 stycznia 2026

Héllo Lili,

Örülünk, hogy a nyaklánc visszafogott stílusa elnyerte a tetszését, és jól működik rétegezve is. Jó hallani, hogy kényelmes viselet és stabilan a helyén marad. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

A szabott nadrágot munkára vettem

A szabott nadrágot munkára vettem, eddig bevált. A varrás igényes, nem tűnik elkapkodottnak. Egész nap ültem benne megbeszéléseken, és nem veszítette el a formáját. Sportcipővel és elegáns cipővel is működik. nem panaszkodom

18 lutego 2026

Héllo Bence,

Örülünk, hogy a nadrág megfelelt a munkához és jól tartja a formáját a nap folyamán. Jó hallani, hogy többféle stílushoz is könnyen párosítható. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 4 z 5

Az alap póló pozitív meglepetés volt

Az alap póló pozitív meglepetés volt. Puha, és a fazonja sem túl szűk sem túl bő

15 stycznia 2026

Héllo Gergő,

Örülünk, hogy a póló kellemes meglepetést okozott, és elégedett a fazonnal és az anyaggal. Jó hallani, hogy kényelmes viselet. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

Nem vártam sokat a kötott pulóvertől…

Nem vártam sokat a kötott pulóvertől ezen az áron, de jól tartja magát. Az anyag kiegyensúlyozott, nem túl vastag és nem túl vékony. Egyszer kimostam, és megőrizte a formáját, ami számomra fontos volt. Könnyen beilleszkedik a heti forgásba. egyszerű és megbízható pont így szeretem

14 lutego 2026

Héllo Balazs,

Örülünk, hogy a pulóver bevált és jól illeszkedik a mindennapi használathoz. Jó hallani, hogy a minőség és a tartósság is megfelel az elvárásainak. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

Nem is terveztem bőrövet venni

Nem is terveztem bőrövet venni, csak a fizetésnél tettem hozzá. Jó döntés volt, mert a felülete letisztult, nem túl fényes. Tartja a formáját, nem érződik olcsónak hajlításkor sem. Apró részlet, de sokat dob az összképen. megérte

3 lutego 2026

Héllo Levente,

Örülünk, hogy a termék végül ilyen jó kiegészítés lett az öltözékéhez. Jó hallani, hogy a minősége és a megjelenése is elnyerte a tetszését. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

A nyári szettet egy rövid utazás előtt…

A nyári szettet egy rövid utazás előtt vettem, és megkönnyítette a pakolást. Az anyag könnyű, nem tapad a bőrre. Városnézéshez és vacsorához is felvettem, csak a cipőt cseréltem le. A csomag kibontásakor sem volt furcsa szaga, amit rögtön észrevettem. Egyszerű, és pont ezt akartam

19 stycznia 2026

Héllo Hanna,

Örülünk, hogy a szett megkönnyítette az utazást, és több alkalomra is jól tudta használni. Jó hallani, hogy az anyaga kényelmes és megfelelt az elvárásainak. Köszönjük a visszajelzést.

Nem gondoltam

Nem gondoltam, hogy megtartom a rövid kardigánt, de mégis így lett. Szépen ül a vállon, és nem csúszkál ötpercenként

24 stycznia 2026

Héllo Katinka,

Örülünk, hogy a kardigán végül bevált és kényelmes viselet lett. Jó hallani, hogy jól illeszkedik és stabilan a helyén marad. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 3 z 5

A hétköznapi dzsekit inkább…

A hétköznapi dzsekit inkább kíváncsiságból rendeltem. Amikor felpróbáltam, azonnal passzolt a ruhatáramhoz. Az ujjak hossza pont jó, a cipzár simán fut. Este is felvettem, és kellemesen melegen tartott anélkül, hogy túlmelegedtem volna. Nem kellett sokat gondolkodni rajta

27 grudnia 2025

Héllo Attila,

Örülünk, hogy a dzseki azonnal jól illeszkedett a ruhatárába, és kényelmes viselet lett. Jó hallani, hogy megfelelően melegen tart anélkül, hogy túl meleg lenne. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

Az ügyfélszolgálat valódi emberként…

Az ügyfélszolgálat valódi emberként válaszolt, nem automata üzenettel. Emiatt szívesebben rendelek innen újra

1 lutego 2026

Héllo Dóra,

Örülünk, hogy elégedett volt az ügyfélszolgálatunkkal, és személyes segítséget kapott. Számunkra fontos, hogy mindig elérhetőek és segítőkészek legyünk. Köszönjük a bizalmát, és várjuk vissza!

Általában kerülöm a gyűrűket

Általában kerülöm a gyűrűket, mert mindenbe beleakadnak, de ez sima és visszafogott. Egész nap gépelek, és el is felejtettem, hogy rajtam van. Ez önmagában nagy plusz

5 lutego 2026

Héllo Réka,

Örülünk, hogy a gyűrű kényelmes viseletnek bizonyult és nem zavarja a mindennapi tevékenységeit. Jó hallani, hogy észrevétlenül is jól működik. Köszönjük a visszajelzést.

Oceniono na 5 z 5

A pulóvert ügyintézéshez vettem fel

A pulóvert ügyintézéshez vettem fel, és végül egész nap rajtam maradt. Kényelmes anélkül, hogy slampos lenne.

14 stycznia 2026

Héllo Bence,

Örülünk, hogy a pulóver egész nap kényelmes viselet volt, és közben rendezett megjelenést biztosított. Jó hallani, hogy bevált a mindennapokban. Köszönjük a visszajelzést.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej