Meget uprofessionelle og ingen kundeservice. Slet ikke til at komme i kontakt med. Hæver bare penge uden der er en aftale. Modtager stadigvæk spam fra dem.
Reakcja na opinię
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Reakcja na opinię
Really good set up with attentive trainers and lots of classes on offer. Much cheaper than CrossFit in London. Things work really smoothly if you can be fairly independent (i.e. use the app, sign... Zobacz więcej
Aldrig oplevet noget så fedt som crossfit. Træningsformen er virkelig fed og udfordrende. Den fede træning er belagt med en teamspirit og community som gør hele forskellen. Alle er venlige og hj... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virksomheden er umulig at komme i kontakt med. De har ikke svaret på mine gentagende henvendelser. Jeg overvejer kraftigt, at kontakte Forbrugerrådet, da jeg kan se, at jeg langt fra er den eneste, so... Zobacz więcej
Griffenfeldsgade 7, baghuset, 2200, Copenhagen, Dania
Really great training! I feel super great after that. Quite tough but it works! The coaches are also patient!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Det er den fedeste træningsform jeg har prøvet i lang tid. Som gammel håndboldspiller med slidte knæ er det en perfekt måde at blive presset max, når nu man ikke kan løbe mere.
Instruktørerne gennemgår øvelserne hver gang og hvis man er i tvivl kan man altid spørge.
Super fedt!

Jeg blev snydt.
Jeg har set reklame om crossFit i Brønshøj og har tilmeldt mig, men har ikke mulighed på app at vælge den i Brønshøj. I dag kom til Brønshøj afdeling, men den er ikke åbent. Jeg ønsker ikke være medlem og beder om at annullere min medlemskab. Ingen svar på mailen eller facebook
Bondefangeri af værste skuffe.. stod 1 måned opsigelse som de ikke holder!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Jeg er endnu en af dem som har vundet 2 måneders “gratis” træning. Opdager tilfældigt at der nu er trukket 469 kr. på min konto og begynder at undre mig. Læser efterfølgende alle mine mails igennem fra CFC og ser til min store ærgrelse, langt nede i den ene mail, at jeg har bundet mig til 3 måneders medlemskab med at aktivere min “gratis” medlemskab.
Jeg ved det er mit eget ansvar at læse alt igennem, men synes godt man kunne gøre mere opmærksom på det!
Værsågod til CFC for at nappe mine surt opsparede 1400 kr de næste 3 måneder!
Lad være med at aktivere jeres præmie, hvis i ikke vil føle jer bondefanget!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Crossfit Copenhagen har ikke været andet end gode oplevelser! Fede træninger, dygtige og opmærksomme trænere, som har fokus på ens udvikling og ikke mindst kan huske en allerede efter ens første træning. Jeg har altid gået derfra med et smil på læben. Jeg er super glad for jeg har mødt en masse søde mennesker der er villige til at hjælpe en med diverse ting, selvom de måske selv er igang med deres egen træning!
Kan ikke andet end at anbefale Crossfit Copenhagen til en hver der ønsker hård og effektiv træning, med en masse søde og fagligt stærke mennesker.

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Kanon fedt koncept der giver gode resultater hvis man arbejder hårdt!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Fede faciliteter, søde mennesker, dygtige instruktører og hold på alle tider af dagen (+åbent gym, hvis du er til det).
Det er en kende dyrt, men det er value for money :)
Instruktørerne tager højde for alle: Hvis du ikke har prøvet det før, er du golden; hvis du er semi-stærk, er du golden; hvis du er hammer-vild, er du golden... kort sagt - du er golden, no matter what! :)
Kan kun give dem de bedste anbefalinger!!!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Forfærdelig oplevelse, man kan ingengang ringe ind til virksomheden! Jeg skriver til dem og forklarer at jeg gerne vil melde mig ud, da jeg havde brækket min fod, hvorfor jeg sjovt nok ikke kunne gøre brug af min "gratis" måned i CFC. Jeg får så at vide at trods min hurtige udmelding skal jeg betale for 2 måneder. Hold da helt op for joke. Kan jeg slet ikke anbefale.

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Jeg har gået hos crossfit Copenhagen i et lille års tid og har været rigtig glad for træningen! Havde et lille problem med kundeservice, men det er heldigvis løst nu. De var behjælpelige, da jeg fik forklaret min situation ordentligt. Så god stil. Tak herfra!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Blev også grebet af det gode tilbud om 2 mdr gratis træning som viser sig at være med en bindingsperiode på 3mdr, hvor det kostet 469kr.
Det står langt nede i deres handelsbetingelser og oplyses ikke i konkurrencen eller på tilmeldingen. Der oplyses kun om udmelding kan ske efter løbende måned + 1 måned uden henvisning til bindingsperioden.
Efter tilmelding blev jeg opmærksom på betingelserne og har valgt at ville bruge min fortrydelsesret. Efter jeg har sendt mails har jeg stadig ikke modtaget svar fra dem selvom de i betingelserne skriver man har 14dages fortrydelsesret. Min tilmelding skulle også først træde i kræft d. 2sept så kan ikke se hvorfor det kan være så svært for dem at skrive at de har annulleret mit medlemskab.
Det telefonnummer der er opgivet på virk.dk virker hellere ikke så man har gjort det meget besværligt at komme i kontakt med dem.
Kan derfor på ingen måder anbefale deres tilbud eller deres kundeservice. Resten kan jeg intet sige noget om, da jeg på igen måder på noget tidspunkt sætter min fod i deres træningsbokse..

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Jeg har kun gået der i 2 uger, men jeg er allerede MEGET glad for det! Trænerne er enormt dygtige og meget hjælpsomme, så jeg virkelig føler jeg får noget ud af det og lærer noget nyt. Atmosfæren i boxen er helt i top og jeg kan bestemt ikke klage over kundeservicen.
Jeg glæder mig til meget mere crossfit! :-)

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Excellent WOD and Mobility workout classes!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Jeg var så “heldig” at vinde 2 måneders gratis prøve træning, som jo så viser sig ikke at være gratis overhovedet !!
Prøvede det 1 gang og det var ikke rigtig noget for mig, så derfor har jeg ikke brugt det siden..
Jeg skriver til CFC for at sikre mig at jeg ikke skal betale for et medlemsskab, som jeg ikke har bedt om da jeg havde vundet det GRATIS, men får af vide at der er måneden ud + en måned ! Det vil sige på trods af jeg var ude i god tid kommer jeg nu til at betale for hele september måned !
Skriver til dem/jer: “
Synes det er bondefangeri, havde jeg vidst at det ikke var gratis som i ellers skriver, men at jeg ender med at skal betale for en måned, havde jeg aldrig taget hul på, det synes jeg virkelig er frækt! Har meldt mig ud nu og ærger mig rigtig meget over at det kommer til at koste mig penge, det her “gratis” prøvetræning”
Hvor Kassandra fra CFC svare mig:
“Tak for dit svar.
Jeg sørger for, at du bliver opkrævet det absolut billigste medlemskab i perioden i september, hvorefter du er udmeldt.
Rigtig god dag.”
Det var da virkelig en “god” service !! Ej hvor er jeg indebrændt, synes det er at tage r ø v e n på folk !!
Lad vær med at deltag i deres konkurrencer, medmindre du er indstillet på, at det kommer til at koste dig penge !!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Great gym, great workout and good coaches. I think the location is a bit on the small side when the classes are full.

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Crossfit Copenhagen er et skønt træningssted, folk er søde, tålmodige og kloge.

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Superfin oplevelse ...meget venlig og professionel medarbejdere! Oplevede at der var trukket for meget på min konto...gjorde opmærksom på dette.....hurtig og positiv tilbagemelding ...ingen problemer!

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Jeg har kun været mødt af gode og dygtige undervisere, samt venlige medlemmer i de forskellige bokse.
En fed træningsform med plads til alle!
Helt klart anbefalelsesværdigt. Prøv det, det er aldrig for sent :)

Odpowiedź od CrossFit Copenhagen
Super centre! Gode instruktører og gode hold. Der er altid en god og motiverende stemning.
Flere hold på Amager (Kastrup eller Dragør) eller syd for København er eftertragtet.