CrossEyes Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lige købt nye briller m glidende overgang i Crosseyes, Århus. Rigtig godt koncept med at man køber en komplet brille inkl stel, så man ikke behøver at forholde sig til forskellige stelpriser. Der v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service fra første trin man tager ind i butikken. Og alt foregår med et smil selv om man tager lang tid om at bestemme sig. Og når man så skal afhente ens briller var de så søde at blive 15... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Deres udvalg af brillestel er ikke det største og meget smalt. Det jeg kunne acceptere var uden næsepuder, det prøver jeg så nu! Glasset måtte ombyttes da læsefeltet sad forkert! Det blev løst men med... Zobacz więcej

1. Optyk
  2. Dostawca soczewek kontaktowych
  3. Hurtownia okularów
  4. Optometrysta
  5. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Napisane przez firmę

Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

474 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

10/10 til Crosseyes på Godthåbsvej

Jeg kan 10/10 anbefale crosseyes på godthåbsvej.

Det er simpelthen de flinkeste kvinder i den butik. Vanvittig god service lige fra synsprøve til valg af brillen, og afhentning.

Jeg er meget glad for mine briller, som nu er mit tredje par fra crosseyes. Jeg kommer ikke til at købe briller andre steder.

31 sierpnia 2024

Hej Frida
Det er fantastisk at høre at du er vild med Crosseyes. Du er altid velkommen hos pigerne på Frederiksberg. Ved de står klar til at hjælpe og servicere alle dine briller når du har brug for det.
Tak for anerkendelsen

CrossEyes i Aalborg

CrossEyes i Aalborg.
En super oplevelse, hvor beslutningen om nye briller tog sin tid.
Der var lidt problemer med de rigtige glas/læsefeldt, men dette blev løst på bedste vis. Så er rigtigt glad for mine nye briller.
Service helt i top 🙂

3 października 2024

Hej Torben

Tillykke med dine nye briller. Godt at høre i kom godt i mål med dine nye briller til trods for lidt start vanskeligheder. Du er altid velkommen i butikken, hvis der er det mindste. Tak for tilliden.

Kompetente.

Kompetente folk i Silkeborg med god humor. Overskuelig Prispolitik. Briller med masser af stil.

12 września 2024

Hej Jan

Vi sætter stor pris på de pæne ord. Gennemskuelige priser, flotte briller serveret med lidt humor kan noget😀. Tak for tilliden. Vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Som altid levere de det de lover

CrossEyes Odense.
Som altid levere de det de lover, en lille uge så var mine nye briller klar!!!
Og deee perfekte.
Og så ved de hvem man er og hvor man kommer fra, man er ikke blot et nummer 😊
Kan klart anbefales…

14 września 2024

Hej Jimmy

Det er bare så godt at høre at du er glad for de nye briller. Husk du er altid velkommen, når der måske skal justeres eller tilrettes på brillen og det er ganske gratis.

Venligst Crosseyes

Hej “brillevenner”

Hej “brillevenner”, ja sådan betragter jeg Jer.
Det er dårlig stil at spare på :Frisør, sko og briller.
Det er her I kommer til Jeres ret.
Jeg er i årevis kommet til Jer, når det handlede om briller.
Jeg er tilfreds, mere er der ikke at sige om det.
Fortsat “god vind”
MKH Inger Christiansen🤓😎🥸

1 października 2024

Kære Inger

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Dejligt du er glad for dine briller fra Crosseyes, det er vi super glade for at høre

Ha' en rigtig dejlig dag.

Bedste hilsner

Flotte briller

Jeg er særligt glad og tilfreds med min nye brille som Miriam fandt. Stellet er superlet, og der var stort set ingen tilvænning til de nye glas.
Min solbrille blev også rigtig flot.
Fantastisk service *****

3 sierpnia 2024

Hej Berit
Tak for anmeldelsen og de pæne ord. Det er godt at høre du har fået en god vejledning i vores butik på Frederiksberg og endte ud med den helt rigtige brille og solbrille. Vi glæder os til at se dig igen.

Rigtig god og venlig betjening

Rigtig god og venlig betjening
Service helt i top

15 sierpnia 2024

Hej Inger

Tak for ordene. Vi bestræber os hver dag på at give dig og alle andre kunder en god oplevelse i vores butikker. Vi glæder os allerede til at se dig igen.

Super skønne briller

Super skønne briller. Og rigtig god service.

10 sierpnia 2024

Hej Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service at man kan komme med…

Rigtig god service at man kan komme med eget stel. Den glidende overgang i brillerne fungere i øvrigt rigtigt godt.

23 sierpnia 2024

Hej Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye glas - og at du har genbrugt dit eget stel :-)

Oceniono na 5 z 5

Super venligt og professionelt…

Super venligt og professionelt personale. Meget grundig synstest med god information og svar på mine spørgsmål.
Helt igennem positiv oplevelse.

5 sierpnia 2024

Hej Kirsten

Det er dejligt at høre du har haft en god og professionel oplevelse hos Crosseyes. Vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 4 z 5

Grundig undersøgelse og synstest

Grundig undersøgelse og synstest. Glassene har jeg ikke helt vænnet mig til 😊

20 sierpnia 2024

Hej Jesper,
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det kan tage lidt tid at vænne sig til nye glas. Hvis du fortsat oplever problemer, er du meget velkommen til at besøge butikken. Måske skal brillerne blot rettes lidt til, det kan gøre en stor forskel for tilvænningen :)

Oceniono na 5 z 5

Super behandling og utrolig god service.

Super behandling og utrolig god service.

19 sierpnia 2024

Hej Carsten,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået en god behandling og service :)

Top optikker butik.

Dejlig velkomst. Personalet er venligt. Grundig synstest. Ikke mindst god service ved udlevering af de nye briller.

12 lipca 2024

Odpowiedź od CrossEyes

Tak for de rosende ord, vi glæder os allerede til at se dig igen.
vh Crosseyes

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin tilpasning af briller

Rigtig fin tilpasning af briller, så intet trykker. Har ikke oplevet tilsvarende hos andre

10 lipca 2024

Hej Hanne

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse med din brille tilpasning. Vores personale er uddannet i at udmåle, tilpasse og tilrette briller og kontaktlinser. Godt at høre det skinner igennem på din oplevelse. Tak for din pæne anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Super fine briller som altid

Super fine briller som altid, god kundeservice og en god pris

3 czerwca 2024

Hej Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber, du bliver glad for dine nye briller :)

Oceniono na 5 z 5

Fin service og god vejledning.

Fin service og god vejledning.
Kan varmt anbefale denne brillebutik i Odense.

9 lipca 2024

Hej Jesper,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse :)

Fuld tilfredshed

Første gang jeg har købt briller ved CrossEyes (Århus) - alt forløb fint. God vejledning og god service.

30 maja 2024

Hej Ninna,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft et godt forløb :)

Oceniono na 1 z 5

Viborg

Har haft et ret uheldigt forløb i Viborg afdelingen. 3 synsprøver, og alligevel fik jeg et par briller, jeg ikke kunne bruge. Fik så udleveret et sæt linser, jeg skulle prøve, for at tjekke styrken. Senere endnu et sæt linser, som jeg også skulle prøve aht at finde den rigtige styrke. Skulle prøve mig frem, og skifte imellem begge sæt, og derefter kunne man så fastslå den rigtige styrke til både linser og de nye briller (som var ubrugelige). Imens jeg går og tester, kommer der pludselig en mail en aften, om at Viborg butikken lukker næste dag. Ikke et ord fra butikken om at vi skulle nå at finde en afklaring, så jeg kendte min linsestyrke, og fik de rigtige glas i brillen. Totalt spild af tid! Jeg kan nu starte forfra hos en anden optiker.

1 maja 2024

Hej Lene
Vi beklager meget at forløbet for dig ikke har været optimalt hos Crosseyes Viborg. Det er bestemt ikke den opfattelse vores kunder skal gå med efter et besøg i en af vores butikker. Viborg afdelingen er rigtig nok blevet sammenlagt med en anden af vores omkring liggende butikker, hvilket ikke gør denne specifikke situation nemmere. Du vil naturligvis blive kontaktet af Crosseyes hovedkontor for en god løsning for dig.

Venligst Crosseyes

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej