Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lige købt nye briller m glidende overgang i Crosseyes, Århus. Rigtig godt koncept med at man køber en komplet brille inkl stel, så man ikke behøver at forholde sig til forskellige stelpriser. Der v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service fra første trin man tager ind i butikken. Og alt foregår med et smil selv om man tager lang tid om at bestemme sig. Og når man så skal afhente ens briller var de så søde at blive 15... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deres udvalg af brillestel er ikke det største og meget smalt. Det jeg kunne acceptere var uden næsepuder, det prøver jeg så nu! Glasset måtte ombyttes da læsefeltet sad forkert! Det blev løst men med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.
Norddigesvej 2 st. th., 8240, Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg kan 10/10 anbefale crosseyes på godthåbsvej.
Det er simpelthen de flinkeste kvinder i den butik. Vanvittig god service lige fra synsprøve til valg af brillen, og afhentning.
Jeg er meget glad for mine briller, som nu er mit tredje par fra crosseyes. Jeg kommer ikke til at købe briller andre steder.

CrossEyes i Aalborg.
En super oplevelse, hvor beslutningen om nye briller tog sin tid.
Der var lidt problemer med de rigtige glas/læsefeldt, men dette blev løst på bedste vis. Så er rigtigt glad for mine nye briller.
Service helt i top 🙂

Odpowiedź od CrossEyes
Kompetente folk i Silkeborg med god humor. Overskuelig Prispolitik. Briller med masser af stil.

CrossEyes Odense.
Som altid levere de det de lover, en lille uge så var mine nye briller klar!!!
Og deee perfekte.
Og så ved de hvem man er og hvor man kommer fra, man er ikke blot et nummer 😊
Kan klart anbefales…

Odpowiedź od CrossEyes
Hej “brillevenner”, ja sådan betragter jeg Jer.
Det er dårlig stil at spare på :Frisør, sko og briller.
Det er her I kommer til Jeres ret.
Jeg er i årevis kommet til Jer, når det handlede om briller.
Jeg er tilfreds, mere er der ikke at sige om det.
Fortsat “god vind”
MKH Inger Christiansen🤓😎🥸

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg er særligt glad og tilfreds med min nye brille som Miriam fandt. Stellet er superlet, og der var stort set ingen tilvænning til de nye glas.
Min solbrille blev også rigtig flot.
Fantastisk service *****

Odpowiedź od CrossEyes
Rigtig god og venlig betjening
Service helt i top

Odpowiedź od CrossEyes
Rigtig god service at man kan komme med eget stel. Den glidende overgang i brillerne fungere i øvrigt rigtigt godt.

Odpowiedź od CrossEyes
Super venligt og professionelt personale. Meget grundig synstest med god information og svar på mine spørgsmål.
Helt igennem positiv oplevelse.

Odpowiedź od CrossEyes
Grundig undersøgelse og synstest. Glassene har jeg ikke helt vænnet mig til 😊

Odpowiedź od CrossEyes
Super behandling og utrolig god service.

Odpowiedź od CrossEyes
Dejlig velkomst. Personalet er venligt. Grundig synstest. Ikke mindst god service ved udlevering af de nye briller.

Odpowiedź od CrossEyes
Rigtig fin tilpasning af briller, så intet trykker. Har ikke oplevet tilsvarende hos andre

Odpowiedź od CrossEyes
Super fine briller som altid, god kundeservice og en god pris

Odpowiedź od CrossEyes
Fin service og god vejledning.
Kan varmt anbefale denne brillebutik i Odense.

Odpowiedź od CrossEyes
Første gang jeg har købt briller ved CrossEyes (Århus) - alt forløb fint. God vejledning og god service.

Odpowiedź od CrossEyes
Super service hos CrossEyes Kongensgade Esbjerg.
Har fået briller.

Odpowiedź od CrossEyes
Har haft et ret uheldigt forløb i Viborg afdelingen. 3 synsprøver, og alligevel fik jeg et par briller, jeg ikke kunne bruge. Fik så udleveret et sæt linser, jeg skulle prøve, for at tjekke styrken. Senere endnu et sæt linser, som jeg også skulle prøve aht at finde den rigtige styrke. Skulle prøve mig frem, og skifte imellem begge sæt, og derefter kunne man så fastslå den rigtige styrke til både linser og de nye briller (som var ubrugelige). Imens jeg går og tester, kommer der pludselig en mail en aften, om at Viborg butikken lukker næste dag. Ikke et ord fra butikken om at vi skulle nå at finde en afklaring, så jeg kendte min linsestyrke, og fik de rigtige glas i brillen. Totalt spild af tid! Jeg kan nu starte forfra hos en anden optiker.