Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lige købt nye briller m glidende overgang i Crosseyes, Århus. Rigtig godt koncept med at man køber en komplet brille inkl stel, så man ikke behøver at forholde sig til forskellige stelpriser. Der v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service fra første trin man tager ind i butikken. Og alt foregår med et smil selv om man tager lang tid om at bestemme sig. Og når man så skal afhente ens briller var de så søde at blive 15... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deres udvalg af brillestel er ikke det største og meget smalt. Det jeg kunne acceptere var uden næsepuder, det prøver jeg så nu! Glasset måtte ombyttes da læsefeltet sad forkert! Det blev løst men med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.
Norddigesvej 2 st. th., 8240, Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fantastisk betjening og søde personale, en rigtig god oplevelse. Er mega glad for mine briller, de bedste glas jeg har haft længe.
Susanne 🤗

Denne er til afdelingen i Århus 🌸
Et af Danmarks absolut bedste optikker og ikke mindst brille butik.
Servicen er bare helt i top også selvom du måske bare lige kommer for at få rettet dine briller. 🤓
Personalet er altid smilende og venlige og bonus er at de er spot-on når det gælder valg af briller, solbriller eller andet.
Tusind tak for jer.
🫶

Odpowiedź od CrossEyes
CrossEyes service med at man kan genbruge eget brillestel er virkelig god. Jeg fik nye glas til mine solbriller i butikken i Aarhus. Havde fået at vide det ville tage 10 dage før de var klar - de var allerede klar efter 2 dage 🙂
Alle andre brilleforhandlere var meget tøvende, da jeg kom med et stel der ikke var købt ved dem. Men ikke CrossEyes - de tog hånd om sagen af deres servicemindede personale👍

CrossEyes Aarhus
God og venlig stemning i butikken. God tid og forklaring under synsprøve.
God vejledning i valg af brillestel.
En kompetent butik hele vejen rundt.

Odpowiedź od CrossEyes
Synstesten blev håndteret professionelt og jeg føler jeg blev hørt om mine behov.
Dernæst en ærlig og konstruktiv vejledning i, hvilket stel der passede godt til mig.
Da jeg skulle hente mine briller, fik jeg et helt kit med pudseudstyr og etui, og en gennemgående omskoling i hvordan det virkede og hvordan jeg skulle bruge det. Assistenten rettede for sidste gang næsepuderne, så jeg kunne forlade butikken med et par nye, flotte og velsiddende briller.
Dette er resulteret i et par briller, som jeg næsten ikke kan lade være med at gå med, selvom jeg ikke er den svagest seende i min husstand.

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg er så tilfreds med købet af mine nye briller , dygtig optiker der tog synsprøven , og vejledningen med brillerne og hvad der passede til mig , og hans assistent i butikken rettede til da jeg hentede dem , sød og venlig betjening , det er 3 gang jeg køber briller hos croos eyes i Aalborg og kommer helt sikkert igen

Odpowiedź od CrossEyes
Kompetent og personlig betjening.
Altid venligt og imødekommende personale

Odpowiedź od CrossEyes
På ingen måder en rar oplevelse at være ved crosseyes i Odense.
Synstesten var forhastet og der var ikke tid til at svare på spørgsmål, og sælgeren er så dygtig (til at sælge) at man kommer hjem med et produkt man ikke har haft tid til at tænke over om overhovedet passer til en. Der er forskel på at være god til salg og til at have glade kunder der har lyst til at vende tilbage. Jeg blev påduttet at købe et stel. Jeg ville hellere have betalt for en synstest og så at der var og tid undervejs for testen var lang og det var ekstremt hårdt som en neurodivergent person at blive mast hurtigst muligt igennem, og da jeg efterspurgte en pause blev jeg ignoreret. Og at man så havde tid til at vælge et stel efterfølgende. Glassene er egentlig ok men processen og behandlingen var ikke særlig venlig.

Odpowiedź od CrossEyes
Meget venlig og kompetent personale, som også havde godt tid.
Meget rimelige priser

Cross eyes Lemvig.
Meget venlige og kompente medarbejdere. Hurtig levering.
Nye briller indenfor en uge og så til meget fornuftig pris. Kan varmt anbefales.
Vh John

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg kan ikke få armene ned over det venlige og dygtige personale i Lemvig.
Det har været en fornøjelse hver gang vi har været i butikken. I øvrigt forbavsende hurtig levering af briller.

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg har fået et par rigtig gode briller med progression, som jeg bruger hver dag. Jeg oplevede en fin købsproces med kompetent rådgivning og hurtig levering.

Odpowiedź od CrossEyes
Altid god service. Tålmodig, omsorgsfuld og professionel hjælp til at finde den rigtige brilleløsning. De fase priser gør det nemt at navigere i.
OBS - Jeg er kun kommet hos afdelingen på Frederiksberg.

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg så jeres briller første gang på messe i Års, hvor jeg fik lyst til at besøge jeres butik i Aalborg, jeg blev vejledt og fik taget synsprøve at en professionel og sød optikken, jeg er meget glad for mine nye briller med glidende overgang. 5 stjerner herfra knus fra Vinni

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg er utilfreds med den nye briller .
Jeg har klaget over brillerne i butikken flere gange, rammen var instrueret, men efter kort tid var rammen forkert igen. Irriterende, fordi jeg betalte en masse penge.

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg kom ned i butikken i Odense med et brillestel jeg har købt brugt fra 90’erne og spurgte om de kunne skifte glasset. De sagde med det samme ja og de var klar hurtigt. De var super professionelle og søde til at hjælpe mig. Jeg kan 100% anbefale dem!

Odpowiedź od CrossEyes
Det er fantastisk at handle i Lemvig, hos CrossEyes. De er så hjælpsomme og dygtige. ⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od CrossEyes
From when entering the store and being greeted by rude staff, it was not a good experience with CrossEyes.
I decided to email them a formal complaint as the Optician and Sales Assistant in store would not even listen to my concerns. But even sending an email to 'head office' I've still been ignored with no response as of yet.
Cheap frames, and super low quality lenses. I would avoid and go someplace else

Odpowiedź od CrossEyes
For første gang har jeg (efter anbefaling fra familiemedlem) købt briller hos CrossEyes i Lemvig, da jeg er flyttet til byen.
Det har været en supergod oplevelse...lige fra synsprøve...valg af stel og afhentning af 2 par færdige briller (brugsbrille og læsebrille)
Jeg giver min største anbefalig af butikken og vender MEGET GERNE tilbage "ved behov." :-)