Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lige købt nye briller m glidende overgang i Crosseyes, Århus. Rigtig godt koncept med at man køber en komplet brille inkl stel, så man ikke behøver at forholde sig til forskellige stelpriser. Der v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service fra første trin man tager ind i butikken. Og alt foregår med et smil selv om man tager lang tid om at bestemme sig. Og når man så skal afhente ens briller var de så søde at blive 15... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deres udvalg af brillestel er ikke det største og meget smalt. Det jeg kunne acceptere var uden næsepuder, det prøver jeg så nu! Glasset måtte ombyttes da læsefeltet sad forkert! Det blev løst men med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.
Norddigesvej 2 st. th., 8240, Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Professionel omhu, supergodt resultat og fremragende syn med tre (ja, 3!) forskellige par briller. Jeg har brugt briller 50 år; butikken i Aarhus er virkelig én af mine allerbedste optiker-oplevelser, og personalet er meget imødekommende. Jeg valgte at få de nye glas sat i mine egne "gamle stel" - intet problem. Den samlede pris blev lavere, end jeg havde forventet!

Odpowiedź od CrossEyes
Rigtig god betjening og service,
God pris
Hurtig produktion

Odpowiedź od CrossEyes
Mit første besøg hos CrossEyes var en meget positiv oplevelse. Medarbejderne var yderst venlige og kompetente. På baggrund af mine krav til nye briller, blev der hurtigt fundet et stel, som jeg kunne bruge. Der var tid til også at foretage en meget omhyggelig synsprøve. Efter ca. 10 dage fik jeg sms om, at mine briller var klar til afhentning. Efter tilpasning kunne jeg forlade forretningen med netop den brille, som jeg længe havde ønsket mig. Tak for det. Og det er ikke sidste gang, at jeg køber briller hos CrossEyes!

Odpowiedź od CrossEyes
Super-professionel synsprøve. Resultatet er 2 par perfekte briller til en meget god pris.

Odpowiedź od CrossEyes
Meget professionel tilgang, god hjælp til brillevalg

Odpowiedź od CrossEyes
Virkelig god hjælp og gode tid hos personalet. Smilende, venlige, professionelle og kaffe på kanden. Kom der fra med to par briller som jeg er virkelig glad for.
Har haft briller i 10 år og de her er de absolut bedste.

Odpowiedź od CrossEyes
De var rigtige gode til at hjælpe mig og fortælle mig hvad der var galt og gode til at sige hvad for et brille der passer til mig

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg fik en ærlig og uvildig undersøgelse og det sætter jeg pris på.

Odpowiedź od CrossEyes
Havde længe været i behov for nye briller, men havde svært ved at finde noget jeg kunne lide uden at det blev voldsomt dyrt. Bestilte mine nye briller på en forårskampagne og fik et par lækre briller med flydende overgang. Selvom mange havde sagt at jeg formentlig skulle bruge tid på at vænne mig til at have overgang i glassene, har det overhovedet ikke været et problem. Jeg er meget tilfreds med både service, stel, glas og prisen.

Odpowiedź od CrossEyes
søde og hjælpsomme damer der ydede en god kunde vejledning, slut resultat kan jeg ikke udtale mig om, da jeg ikke har fået mine nye briller endnu , men jeg glæder mig.

Odpowiedź od CrossEyes
Alt spillede bare, fra betjening til brillen.
Ikke et Cross at sætte nogen steder.

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg har de sidste tre gange fået mine briller ved CrossEyes, og det har jeg været meget tilfreds med, de er søde og flinke, meget hjælpsomme og har nogle priser der har gjort at jeg har købt 3 par hver gang.
Og da jeg havde en reklamation, fik jeg nye briller uden diskussion!

Odpowiedź od CrossEyes
Super professionel optiker- søde ansatte og en virkelig god oplevelse.
Tilligemed en meget fint udsalgs rabat. Meget tilfreds med hele forløbet

Odpowiedź od CrossEyes
Venlig, kompetent og troværdig service fra personalet i Aarhus. Og så er der en lang række stilsikre brillestel at vælge imellem. Kan kun varmt anbefales.

Odpowiedź od CrossEyes
indtil videre det bedste sted at handle briller..hurtigt og nemt syntest, prof. og hurtig levering..og billigt. smilende og hyggelige medarbejdere..;) tak for brillerne og kaffen..<3

Odpowiedź od CrossEyes
De er dygtige, søde og grundige og er altid klar til at finde den bedste løsning. Og så er det bare super gode briller