Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lige købt nye briller m glidende overgang i Crosseyes, Århus. Rigtig godt koncept med at man køber en komplet brille inkl stel, så man ikke behøver at forholde sig til forskellige stelpriser. Der v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service fra første trin man tager ind i butikken. Og alt foregår med et smil selv om man tager lang tid om at bestemme sig. Og når man så skal afhente ens briller var de så søde at blive 15... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deres udvalg af brillestel er ikke det største og meget smalt. Det jeg kunne acceptere var uden næsepuder, det prøver jeg så nu! Glasset måtte ombyttes da læsefeltet sad forkert! Det blev løst men med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.
Norddigesvej 2 st. th., 8240, Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
CrossEyes sælger superfine briller til priser, der er til at betale. Både stel og glas er af virkelig høj kvalitet.
Ellen er den bedste optiker, jeg endu har mødt. Hun er grundig og dygtig, kan virkelig få brillerne til at sidde, så man ikke bemærker, at man har dem på. Hun er stille og rolig, passer super godt til mig.

Odpowiedź od CrossEyes
Har købt både en brille og en solbrille hos Crosseyes i Aarhus. Så langt så godt. Men ingen af brillerne ( glasene) er 100% optimale. Jeg har været så dum at købe i en Crosseyes butik langt fra min bopæl, så har over 200 km, hver gang jeg besøger butikken.
Der var super stemning da jeg fir lavet synsprøve og valgte brillerne, men må desværre sige at når jeg forsøger at få hjælp til ændringer, er det en meeeeeget køling behandling jeg får.
Det ene brillestel kan jeg simpelthen slet ikke bruge ( blir virkelig svimmel og dårlig ) og solbriller bruges i korte perioder under kørsel. Har trods alt brugt over 8000 kr på købet.

Odpowiedź od CrossEyes
Fantastisk service i Cross eye på Frb. De fik en specialopgave og løste det superflot!

Odpowiedź od CrossEyes
Der er fuld tilfredshed herfra intet at klage over.
Sød betjening og vigtigst af alt briller fungerer perfekt.
5 store stjerner.

Odpowiedź od CrossEyes
CrossEyes har rimelige priser og et meget højt serviceniveau i butikken i Lemvig. Jeg synes at dette par briller fra CrosEyes er det bedste jeg har haft i de ca. 35 år jeg har brugt briller fra mange forskellige leverandører.

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg har for nogle dage siden modtaget mine nye briller og de svarer hundrede procent til mine forventninger. Så jeg er rigtig glad for mine nye briller
Mvh John

Odpowiedź od CrossEyes
Fik super service fra personnel lige fra begyndelsen. Excellent og høj qualite produkter. Gode priser og tilbud på mange forskellige briller og briller undersøgelse. Dygtigt og efficient mennesker som tage hensyn til dine specialt ønsker. Hurtigt aflevering af briller og alle produkter. Nemt hjemmeside navigation. Nemt betalingen options. Tusind tak til dejlige mennesker med super service. 🌻🌻🌻🌻🌻

Hej
Jeg har været så heldig at kigge ind i CrossEyes butik på Frederiksberg og møde nogle kompetente og venlige personale. Fik købt tre par briller som passer mig fantastisk.
Kan varm anbefalde
Lenka

Odpowiedź od CrossEyes
Rigtig god service. Ingen pres om køb af en speciel brille.
Også god service efter køb.

Odpowiedź od CrossEyes
Sød, forstående og tålmodig atmosfære og betjening i butikken.
Fine briller, som jeg er meget glad for, og en fordelagtig pris.

Odpowiedź od CrossEyes
Super oplevelse hele vejen! fra syns test til valg af brille.
Levering til tiden og en smule før faktisk
Så en glad kunde her

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg har været en meget tilfreds kunde i butikken i Esbjerg gennem flere år med pænt mange brillekøb.
Altid dejligt at komme ind butikken med det sødeste personale. Dygtige, ærlige og professionelle. Har jeg følt det som.
Altid i smittende godt humør og farverigt outfit. Skønt. Ros for det.
Men i dag var alting anderledes…
Mit besøg i dag var en rigtig dårlig oplevelse. På flere måder. De briller, jeg havde prøvet, da jeg var i butikken for at bestille tid, kunne medarbejderen ikke finde. Han ledte længe. Virkede usikker og uerfaren. Jeg måtte selv hjælpe til. Han havde vist ikke fået skrevet de rigtige numre op. Det ene stel fandt vi aldrig. Søde Linda kom til undsætning med et stel, der lignede (alt imens hun med sædvanlig godt humør betjente andre kunder), så det hjalp lidt på situationen.
Under selve synsprøven var det temmelig ubehageligt, at jeg meget tydeligt kunne høre en ansat og en overordnet (formoder jeg) have en yderst privat og fortrolig samtale.
Jeg har det dårligt med, at jeg ikke i situationen gav udtryk for, hvor upassende det var. Jeg prøvede at lade være med at lytte, men væggene mellem undersøgelsesrummene er papirstynde og det var umuligt at undgå. Jeg fortryder, at jeg ikke gjorde noget i situationen. Det var ikke i orden.
Resultatet af synsprøven var, at mit syn var blevet dårligere. Så det ville give god mening med nye briller. Da jeg spurgte konkret til testen og vi fik snakket lidt, viste det sig, at det hele var forkert. Det var forkerte papirer, han sad med. Et print af en gammel synsprøve. Sikke noget rod. Mit syn var ikke væsentlig ændret siden sidste synsprøve, viste det sig. Altså ingen grund til nye briller…!
Nå okay.
Det var da lige en vigtig detalje.
På det her tidspunkt er jeg så led og ked af hele situationen, at jeg overvejer at rejse mig og gå.
Medarbejderen, der sidder overfor mig, er sød og venlig, men har tilsyneladende ikke styr på noget som helst.
Og så en anden medarbejder, der sidder i et rum ved siden af og har en samtale, som ikke burde kunne høres af andre. Det er en ret mærkelig og ubehagelig situation. Sker det her virkelig?
Og hele optakten med brillestellet, der ikke kan fremskaffes.
Det hele er ret forvirrende.
OG da jeg så beslutter at “nøjes” med at købe et par solbriller, kan han ikke finde det glas, jeg gerne vil se sammen med brillen. Dét var dråben.
Jeg var virkelig træt af det hele, da jeg forlod butikken. Hvilket jeg også gav udtryk for.
Det eneste positive at sige om mit besøg i dag: Jeg fik en god kop kaffe, da jeg kom, mens jeg ventede på min aftale.
Og jeg håber, at jeg bliver glad for mine nye solbriller. Lige nu har jeg det sådan, at det bliver mit sidste køb i CrossEyes.

Odpowiedź od CrossEyes
Jeg fik CrossEyes anbefalet af en medarbejder hos en øjenlæge. Jeg skulle ha' nogle nye briller efter gråstær operationer på begge øjne lige før jul 2025. Jeg var plaget af dobbeltsyn. Hos CrossEyes blev jeg behandlet venligt og høfligt af en ung mand, der virkede meget kompetent - han gav sig god til til at undersøge mine øjne. Jeg fik mine nye briller (til en ganske rimelig pris) og har været meget glad for dem!

Odpowiedź od CrossEyes
Venlig betjening og fin pris på min nye brille. Men desværre dårlig rådgivning ved valg af stellet.
Jeg kunne ikke bruge brillen, da stellet generede på flere punkter (dårligt plads til høreapparater, tunge på næsen, dårligt synsfelt m.m.).
Man kan sige, at det var mit eget dårlige valg. Men da jeg kom tilbage og fortalte om mine problemer med brillerne, fik jeg at vide, at de også var for små til mig. Det kunne have været nyttig viden FØR jeg købte dem.
Jeg fik en god pris på en ny brille - men har stadigvæk betalt for meget alt i alt.
Ærgerligt at jeg først på bagkant fik deres ærlige mening.

Super tilfreds med mine nye Briller 👓 og super god services 🤩🥳

Odpowiedź od CrossEyes
Har netop fået leveret mine nye briller - supert forløb fra start til aflevering - meget tilfreds !! Benyttede forretningen i Odense.