CrossEyes Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Man følte sig virkelig velkommen og tryg fra første øjeblik; Fantastisk professionel. super kompetent , grundig synsprøve , reel rådgivning af optiker, samt empatisk betjening på Frederiksb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lige købt nye briller m glidende overgang i Crosseyes, Århus. Rigtig godt koncept med at man køber en komplet brille inkl stel, så man ikke behøver at forholde sig til forskellige stelpriser. Der v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service fra første trin man tager ind i butikken. Og alt foregår med et smil selv om man tager lang tid om at bestemme sig. Og når man så skal afhente ens briller var de så søde at blive 15... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Deres udvalg af brillestel er ikke det største og meget smalt. Det jeg kunne acceptere var uden næsepuder, det prøver jeg så nu! Glasset måtte ombyttes da læsefeltet sad forkert! Det blev løst men med... Zobacz więcej

1. Optyk
  2. Dostawca soczewek kontaktowych
  3. Hurtownia okularów
  4. Optometrysta
  5. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Napisane przez firmę

Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

474 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Har ikke styr på deres synstjek kan…

Har ikke styr på deres synstjek kan gøre mere skade end gavn

1 grudnia 2025

Hej Anonyme

Tak for din feedback. Det er vi naturligvis kede af at høre. Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige oplevelse. Alle vores optikere er autoriseret og uddannet i Danmark efter de høje danske standarder. Vi foretager hundrevis af synsprøver hver måned i vores butikker. Vi vil derfor meget gerne høre mere om, hvad der ikke levede op til dine forventninger og hvorfor du mener synsprøverne gøre mere skade end gavn. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte i den butik du har besøgt eller skrive pr mail til vores hovedkontor, så vi også kan finde en god løsning for dig.

Fine briller

Fine briller, god service, god pris i oktober, jeg kan se igen :-)
Tak til Cross i Silkeborg

3 grudnia 2025

Hej Trein

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både brillerne, prisen og servicen – og ikke mindst at du kan se klart igen 😊

Tak fordi du valgte CrossEyes Silkeborg. Du er altid velkommen forbi, hvis du får brug for justeringer eller har spørgsmål.

De bedste hilsner,

Personlig god service 👍

12 listopada 2025

Hej Allan

Tak for din positive anmeldelse. Skønt at høre, du mærker og sætter pris på den personlige service i vores butik. Vi ser frem til dit næste besøg.

Oceniono na 3 z 5

God hjælp

God hjælp, min gamle briller var gået i stykker. Var lidt i tvivl omkring om jeg skulle have med læsebriller?
Valgte det fra, men bagefter kan jeg se at jeg valgte forkert.
Kontaktede butikken fik en ny medarbejder hun sagde at det det kunne ikke laves bagefter, så jeg bruger stadigvæk de gamle briller som jeg fik nød repareret. Tror at jeg vælger Hallmannn, som jeg havde før.

13 listopada 2025

Hej Søren

Det er vi utrolig kede af at høre. Butikken har taget kontakt til dig, da det må handle om en misforståelse. Det kan sagtens lade sig gøre og kan forstå i sammen er i gang med en løsning på nuværende tidspunkt.

Bedste Hilsner CrossEyes

God kundeservice …

God kundeservice og vilje til at tilpasse, justere og evt. udskifte glas er opskriften på 5 stjerner i min bog.
I gør det godt i Aarhus!

17 listopada 2025

Hej Mads

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god kundeservice og fået den hjælp, du havde brug for med tilpasning, justering og eventuel udskiftning af glas.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse – både før, under og efter købet – så din feedback gør os virkelig glade.

Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen forbi butikken i Aarhus igen!

De bedste hilsner,

Virkelig god oplevelse

Virkelige søde, smilende og hjælpsomme personale et dejligt stort udvalg og en god pris, kan man forlange mere.

10 listopada 2025

Hej Naja
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi er glade for, at både vores personale, udvalg og priser levede op til dine forventninger. Du er altid velkommen forbi igen – vi glæder os til at se dig.

Oceniono na 5 z 5

God betjening og god service

18 września 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både betjening og service levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os.
Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen hos CrossEyes!

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte nogle solbriller med styrke…

Jeg købte nogle solbriller med styrke for et år siden. Jeg blev trods flere tilretninger aldrig glad for dem - de var simpelthen for tunge. Jeg fik et rigtig flot tilbud om et par ombytningsbriller til en generøs pris. Jeg er super-glad for mine nye solbriller med styrke. TAK!

18 września 2025

Hej Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du nu er super-glad for dine nye solbriller med styrke – sådan skal det føles at gå gennem verden med sol i øjnene og styrke i glassene! 😎

Vi er kede af, at de første briller ikke blev det perfekte match, men endnu mere glade for, at vi sammen fandt den rette løsning. Din tålmodighed og feedback betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse med solskinnet – vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp igen!

ALTID EN FORNØJELSE I ESBJERG

Altid en fornøjelse og skulle ind og have nye briller, man får den bedste guidning og deres ærlige mening, som betyder super meget når man skal vælge noget man skal bruge til hverdag!
Personalet er virkelig virkelig søde !

13 października 2025

Hej Lærke
Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig godt guidet og får ærlig rådgivning – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, alle skal have hos os.
Vi sætter stor pris på dine søde ord om personalet, og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen i butikken i Esbjerg!

Esbjerg afd

Jeg købte nye briller i juli ‘25 i Esbjerg, og har været inde og få dem tilpasset/rettet 14 gange, men blev aldrig glade tilfredse med dem
Men nu for 14 dage siden var Linda og Helle på arbejde og de gik all in for at det skulle lykkes , endte med et nyt stel og glas, da de andre ikke passede til mit ansigt, og de samler kun på tilfredse kunder, og det må jeg sige jeg er 🌸

Stort tak til jer 2 dejlige damer

1 października 2025

Hej Dorte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er rigtig glade for, at det lykkedes at finde den helt rigtige løsning til dig – og hvor er det dejligt at høre, at Linda og Helle kunne hjælpe dig godt i mål.
Vi sætter stor pris på din tålmodighed undervejs og på, at du gav os muligheden for at rette op, indtil alt blev perfekt.

De bedste hilsner CrossEyes

Oceniono na 5 z 5

Super god betjening i Aalborg.

Super god betjening i Aalborg.
Har lige været i butikken i Aalborg hvor jeg fik en behagelige og venlig betjening, og vil klart anbefale det til andre.

13 października 2025

Hej Søren

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Aalborg, og at du følte dig godt taget imod.
Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre – det er den bedste ros, vi kan få!

De bedste hilsner CrossEyes

Oceniono na 5 z 5

Veltilpassede briller både glas og stel!

Jeg er meget tilfreds med brillerne som stel - som er et ultralight stel, som sidder helt perfekt. Og glassene er virkelig velafstemt med mit syn. Jeg har igen fået en meget professionel og samtidig personlig betjening i Århusafdelingen, hvor der altid er meget rart at komme.

20 sierpnia 2025

Hej Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både stel og glas – og ikke mindst, at du oplever både professionel og personlig betjening hos vores team i Aarhus. Det betyder meget for os, at du føler dig godt tilpas og taget godt imod, hver gang du besøger os.

Vi glæder os allerede til at se dig igen!

Oceniono na 5 z 5

God service og optimal imødekommenhed

. . - endnu engang har vi oplevet en service og imødekommenhed, som vi ikke har ser tidligere hos tidligere leverandører, - og så fungerer brillerne helt perfekt, det er også unikt i forhold til tidligere leverandører, hvor der skulle mere end 3 forsøg til inden det fungerede nogenlunde.

2 września 2025

Hej Klaus

Tak for din flotte anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os!
Det glæder os virkelig meget at høre, at både servicen og brillerne har levet op til – og måske endda overgået – dine forventninger. Vi ved, hvor vigtigt det er, at brillerne fungerer optimalt fra starten, så det betyder meget at høre, at vi har ramt plet hos dig.
Tak for din tillid – vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Super service på Frederiksberg

Så kom der nyt syn til både min mand og mig ingen af os har kunne få briller med overgang som kom til at fungere for os, nu har vi brugt briller i 1/2 år fra Crosseye og vi kan se og er så glade for både briller og den super service vi fik.
Bonus er at jeg nu kan se med kontaktlinser, da Crosseye synstest viste at tidligere test ved anden optikker var for stærk og der var byttet rundt på højre og venstre øje 🙄🫣

12 lutego 2025

Hej Alice

Tak for de pæne ord. Godt i finder vores personale service god og at i nu begge har fået en brille i kan bruge. I er velkomne når som helst, hvis de skal tilrettes eller det er tid til en ny kontrol eller noget helt tredje.

Venlig Hilsen

Oceniono na 4 z 5

God oplevelser og betjening i butik på…

God oplevelser og betjening i butik på Store Torv i Aarhus .
Glad for at der er næsepuder på deres mere kraftige stel (i andre butikker finde kraftigere stel ofte kun uden næsepuder)

29 sierpnia 2025

Hej Janni
Godt at høre at du har haft en god oplevelse i butikken i Århus og Tak for de pæne ord. Vi glæder os til at se dig i butikken igen.

Oceniono na 2 z 5

Gode briller, venligt personale, men vildledende markedsføring!

Gode flotte briller og venligt personale. Jeg har købt derfra flere gange.

Men deres markedsføring i øjeblikket er vildledende. De kører 2 for 1 briller, men hvis man bruger tilbuddet, fordobler de prisen på den ene brille, så det er reelt set ikke 2 for 1. Se nedenfor:

Pris for en brille med Ultra-glas: ca. 1500 DKK

Hvis man bruger 2 for 1-tilbuddet, så bliver prisen for den samme brille sat op til ca. 3.000 DKK, og "du får det andet gratis med".

Hvis man fordobler prisen på den ene briller, så får du jo ikke 2 for 1, men betaler reelt set bare for begge briller. Vær opmærksom på det!

EDIT 17/09-2025: Tak for svar. I demonstrerer netop min pointe. Tilbuddet er egentlig: "Briller til 1.500, køb 2 og få gratis luksusbehandling" - og ikke "2 for en". Sidstenævnte lyder som et bedre tilbud, så jeg forstår godt hvorfor man vil kalde det dét, men det er vildledende. Førstenævnte er transparent og gennemskueligt.

Ser vi bort fra markedsføringsdelen, er jeg glad for mine briller, og som nævnt var det god betjening og venligt personale. Markedsføringsmaterialet bliver naturligvis bestemt "højere oppe", så det bebrejder jeg ikke personalet i butikken for.

10 września 2025

Hej Frederik
Jeg er ked af at høre, at du oplever vores priser og markedsføring som vildledende, vi forsøger netop at være meget transparante, så det bliver gennemskueligt og enkelt at forstå for alle.
Det er korrekte at du får 50% på en Enkeltstyrke brille lige nu. Den har en pris i Ultra kvaliteten på 2995,- som så bliver til 1497,50,- med 50% tilbuddet.
Vælger man det andet tilbud som er 2for1 er det jo naturligvis altid ud fra normalprisen 2995,-. Den store forskel på tilbuddene er, at når du vælger 2 briller i 2for1 tilbuddet, så får du en gratis luksus overfladebehandling med i prisen på begge briller, til en værdi af 1200,- x 2 briller. Altså en yderligere besparelse på 2400,-. Herved er der ekstra kvalitet i produktet og penge at spare ved at vælge 2for1. Du har valgt basisprisen til 995,- som ikke er med i nogen af ovenstående tilbud. Begge tilbud fremgår på vores hjemmeside.
Håber det gav lidt afklaring ellers er du altid velkommen i butikken for en uddybelse. Beklager hvis der har været anledning til misforståelser fra vores side.
Vi håber at se dig igen.

Rigtig god dag

Fremragende service i Lemvig

Min mand og jeg har haft en virkelig god oplevelse med CrossEyes i Lemvig, hvor de på alle måder yder en fantastisk god service og vejledning, så det kører vi gerne langt for :-) Og brillerne er virkelig gode!

8 sierpnia 2025

Hej Dorthe

Tak for de pæne ord om CrossEyes Lemvig. Vi glæder os til at se jer begge igen.

Superfin service

Superfin service, smart koncept med stel inkluderet i pris, dejligt overskueligt.

28 sierpnia 2025

Hej Vibeke

Dejligt du oplever vores koncept som let og overskueligt, det er det vi kontinuerligt arbejder på, at sikre alle oplever, hver gang.
Tak fordi du deler din oplevelse.

Venlig Hilsen CrossEyes

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej