Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lækre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvælgelsen af de rette produkter som matcher vores ønsker. Og er yderst professionelle i deres hå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.
Islands Brygge 82, 2300, København S, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Meget glad og tilfreds med forløbet ifm. bestilling af vandflasker med logo hos Coredesign.

Helt i top leverandør
Hver gang vi har handlet hos CoreDesign fik vi venlig, og professionel betjening. For mit vedkommende er det også vigtigt, at Coredesign har fokus på FNs verdensmål som jeg vægter meget, når jeg vælger en leverandør.

Odpowiedź od coredesign.dk
CoreDesign er et frisk pust i en travl hverdag.
Tilbud er gennemarbejdet og velargumenteret og så oser al deres korrespondance af smil hvad enten det er på skrift eller i telefonen.
Man kan slet ikke undgå at komme i godt humør i dialogen med CoreDesign.
Produkterne er af god kvalitet og leveringen kommer som lovet. Vi er meget tilfredse med samarbejdet

Odpowiedź od coredesign.dk
Super god service og proces både i forhold til at få sparring til valg af produkter, design fasen samt leveringsprocessen. Kan kun anbefales herfra at benytte sig af Coredesigns gode løsninger.

Odpowiedź od coredesign.dk
Jeg har benyttet mig af Coredesign igennem en længere periode til indkøb af produkter til Oticon/Demant. Altid er servicen i højsædet med hurtig responstid, god follow up og lækre produkter. Jeg giver Pia, Elisabeth og teamet mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od coredesign.dk
gode materialer, lækre ting og hurtig service.
Vi er meget tilfredse her hos os med Coredesign.

Odpowiedź od coredesign.dk
Coredesign gør alt for, at det er kunden der er i centrum. bæredygtige produkter som vi søger, er de mester i.

Odpowiedź od coredesign.dk
Hurtigt svar, gode til at hjælpe med bestillingen, og ordren blev fremsendt som aftalt. Kan varmt anbefale at bruge Coredesign.

Odpowiedź od coredesign.dk
Professionel virksomhed med fantastisk service
Vi har været yderst tilfreds med brug af Coredesign.dk. Serviceniveauet er højt, professionel og kontinuerlig opfølgning for at sikre en god proces. Jeg kan varmt anbefale Coredesign.

Odpowiedź od coredesign.dk
Coredesign har hjulpet mig utallige gange - både i mit gamle job og nu også i mit nye job. Deres service og varer er sublim kvalitet, og deres tilgang til bæredygtighed er noget af det, jeg vægter højest. Kan kun anbefale at arbejde sammen med Coredesign!

Odpowiedź od coredesign.dk
Professionelle og god service.
Vi blev vejledt i valg af produkter, og fik en super service af Elisabeth, som fulgte op på vores tilfredshed under hele processen. Produkterne er af høj kvalitet, priserne er rimelige, og vi værdsætter det bæredygtige produktudvalg.

Odpowiedź od coredesign.dk
Har fået leveret forskellige reklameartikler - meget god og fin opfølgning på ordre, hurtig levering, alt som aftalt.

Odpowiedź od coredesign.dk
Vi har brugt CoreDesign flere gange til blandt andet muleposer med logo og golfbolde med logo. Alt er forløbet fint. De har været hurtige til at svare på mails og er også kommet med forslag til design.

Odpowiedź od coredesign.dk
We ordered our second batch of hoodies from Core design and everything was the way it should be. Great delivery time, good price and awesome product quality. I highly recommend using their services 🙂

Odpowiedź od coredesign.dk
Jeg har altid fået professionel og hurtig servicering. Og skulle noget haste, så klarer Elisabeth det også.
Altid virkelig god service, til fornuftige priser.
Mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od coredesign.dk
Meget venlig og imødekommende hjælp. Var sent ude, men fik fint indpakkede gaver leveret med meget kort varsel.

Odpowiedź od coredesign.dk
Effektiv og hurtigt behandling af ordre på genbestilling af salgsmapper med logo. Også ankom mapperne en uge før forventet, hvad mere kan man forlange.

Odpowiedź od coredesign.dk
Vi fik hurtigt og nemt afgivet vores ordre med hjælp fra et venligt team med et højt serviceniveau.

Odpowiedź od coredesign.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.