Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lækre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvælgelsen af de rette produkter som matcher vores ønsker. Og er yderst professionelle i deres hå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.
Islands Brygge 82, 2300, København S, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Gode bæredygtige produkter i lækkert design og super service.

Odpowiedź od coredesign.dk
Følte os virkelig godt serviceret/hjulpet under hele processen fra start til slut. Produktet var i god kvalitet og med fine detaljer. Kan varmt anbefale Coredesign :)

Odpowiedź od coredesign.dk
Coredesign har fingeren på pulsen når det handler om design og bæredygtighed. Derudover er de altid søde og hjælpsomme!

Odpowiedź od coredesign.dk
Super god service! Coredesign har været meget behjælpelige med vores bestilling og leverer super hurtigt - og til tiden! Det har været en fornøjelse at arbejde med dem. :)

Odpowiedź od coredesign.dk
Jeg fik en super god service og vil klart benytte deres service igen.

Odpowiedź od coredesign.dk
God service, de ting vi bestiller bliver leveret korrekt og til tiden.

Odpowiedź od coredesign.dk
Rigtig tilfreds oplevelse og god kommunikation og service fra medarbejderne

Bruger helt sikkert Coredesign A/S igen en anden gang

Mange tak for påskeæg!
Super service og kort levering. Vi glæder os til næste påske hvor vi selvfølgelig bestiller fra Jer igen!!!! Hilsen Flowvision A/S

Odpowiedź od coredesign.dk
Endnu engang har CoreDesign leveret en fantastisk service i forbindelse med nyt merchandise til vores afdeling i både DK og NL. Altid yderst tilfreds med både service og produkter.
Stor anbefaling herfra!

Odpowiedź od coredesign.dk
Altid en fornøjelse at arbejde med @coredesign - superservice med rigtig god opfølgning!

Odpowiedź od coredesign.dk
Super professionelt sted at købe firmagaver. Alt leveret til tiden og flot pakket ind. Info undervejs omkring levering mv.
kan klart anbefales👍🏻

Odpowiedź od coredesign.dk
Altid god service. Vi bestiller altid kuglepenne til vores virksomhed fra Coredesign, og der er aldrig noget at sætte en finger på.

Odpowiedź od coredesign.dk
Coredesign er en meget troværdig leverandør. De tager mine behov seriøst, og hjælper med at komme med gode forslag og alternative produkter. De har været tålmodige og dygtige til at finde frem rigtige farver, logoer etc. De følger op undervejs og giver besked ved eventuelle forsinkelser. Det har været en god oplevelse at handle med Coredesign. Jeg kan varmt anbefale dem.

Odpowiedź od coredesign.dk
Hver gang vi har handlet hos CoreDesign fik vi venlig, og professionel betjening.
Kan kun anbefale CoreDesign.

Odpowiedź od coredesign.dk
Blev hele tiden holdt orienteret om levering, og det hele blev leveret til tiden uden problemer. Pænt indpakket lige til at dele ud til mine kollegaer

Odpowiedź od coredesign.dk
Min jomfrurejse med Coredesign.dk har været aldeles tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang vi vil bruge dem. Kundeservicen er helt i top, uanset om det er i tlf. eller pr. mail. Leveringen blev overholdt, endda før oplyste dato. Fedt sortiment, lige en tand lækre end andre steder, både når det gælder design og kvalitet.
Glæder mig til at lægge næste bestilling. I får de varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od coredesign.dk
Kragerup Gods er faste brugere af Coredesign og rigtig glad for samarbejdet.
God kommunikation, opfølgning og levering til tiden - ja tak!
Bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od coredesign.dk
vi brugte coredesign til gaver til vores personale. og det fungerede helt som lovet. Vi fik varerne til den aftalte tid, og varen er af god kvalitet.

Odpowiedź od coredesign.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.