Tijdens het Paasontbijt besefte ik dat ons servies wel wat troosteloos was. Van bijna alle bordjes miste wel een stukje. Dus op zoek gegaan naar wat nieuws. Cookinglife reageerde zelfs tijdens Pasen o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Product snel geleverd. Echter is de anti-aanbak van de pan van nog geen 10 maanden en en voor ruim € 100,00 aan. Ondanks zorgvuldig gebruik. Klantenservice gemaild met uitgebreide foto's. Schrijven he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een webshop met goede producten. Ik heb In de webshop de B-ARS slagroomdispenser gekocht. Een mooie en degelijke rvs slagroomdispenser. Deze werd snel bezorgd. Enige minpunt vond ik hoe de verpakking... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb een roze karaf en 6 leuke roze glazen besteld. Hardstikke leuk en gezellig voor pasen. Dacht ze bijtijds te moeten bestellen maar had ze 2 dagen later al in huis. Supergoed ingepakt en dus snel o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cookinglife is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in keukenartikelen, kookgerei, servies en tafelaccessoires. Cookinglife biedt een breed assortiment van bekende merken voor koken, bakken en tafeldekken, met snelle levering en scherpe prijzen voor zowel hobbykoks als keukenliefhebbers.
Duinkerkenstraat 40, 9723 BT, Groningen, Holandia
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Slechte service.
na aankoop la creuset pan, laat anti aanbak pan al na paar maanden los. reactie cookinglife is dat dit eigen schuld is. Pan was nooit op een hoge temperatuur geweest. Dit terwijl we de pan juist erg voorzichtig behandelen.
Voor goede service moet je dus niet bij cookinglife zijn. Beter een goedkoop antiaanbaklaag pan kopen
Toen krijg ik dezelfde reactie email als 5 dagen geleden via trustpilot
Beste ..............
Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je ontevreden bent over de service rondom je pan.
We begrijpen goed dat het frustrerend is als een pan al binnen enkele maanden mankementen vertoont, zeker wanneer je er zorgvuldig mee omgaat. We hebben je melding daarom ook serieus genomen en deze beoordeeld in overleg met Le Creuset zelf. Op basis van hun expertise is helaas vastgesteld dat de schade aan de antiaanbaklaag het gevolg is van oververhitting. Dit valt helaas buiten de garantie, omdat het niet gaat om een fabricagefout.
We vinden het erg vervelend dat we je in dit geval niet de oplossing konden bieden die je had gehoopt. Dat neemt niet weg dat we graag met je meedenken als je nog verdere vragen hebt of samen naar een alternatief wilt kijken. Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen.
Team Cookinglife

Odpowiedź od Cookinglife
Grand choix proposé, des prix attractifs et une livraison soignée.

Odpowiedź od Cookinglife
groot assortiment van prima kwaliteit, redelijke prijzen, snelle levering.

Slechte service.
na aankoop la creuset pan, laat anti aanbak pan al na paar maanden los. reactie cookinglife is dat dit eigen schuld is. Dit terwijl we de pan juist erg voorzichtig behandelen.
Voor goede service moet je dus niet bij cookinglife zijn.
Update:
Cookinglife is in mijn ogen verantwoordelijk voor het product wat ze leveren en kunnen zich niet verschuilen achter de producent.
Meedenken en komen tot een oplossing zit er niet in.
Als je de reviews over de anti-aanbaklaag van le crueset ziet zijn we zeker niet de enige die dit probleem hebben. Een pan weggooien van een paar maanden oud in deze prijsklasse met garantie op de anti aanbaklaag is en blijft gewoon erg slecht. En de medewerking van dit cookinglife erg minimaal.

Odpowiedź od Cookinglife
Mijn artikel is beschadigd aangekomen en via mail een retour gestart. Na een mailwisseling krijg ik een nieuwe artikel opgestuurd terug. Hoop dat de nieuwe wel heel aankomt
Hele goede service bedankt hiervoor...

Odpowiedź od Cookinglife
Slechte service, eigen fout op website maar laten de klant er voor opdraaien.
Bij terugzending weer gezeur, tijdens de terugzending is er iets gesneuveld en dit dan als klap op de vuurpijl ook nog declareren bij de klant. Nooit meer cookinglife en slecht dat Bol.com partner van hen wil zijn.

Odpowiedź od Cookinglife
De bestelling was snel geleverd, maar de deksel van de pan sluit niet. Klachtformulier ingevuld, maar kreeg steeds antwoord van de AI dat er een ander formulier moest worden ingevuld.
Na enkele dagen en 4 formulieren verder heb ik gepoogd een echt persoon te spreken via de WhatsApp Probleem uitgelegd en vervolgens kreeg ik het advies weer een ander formulier in te vullen, omdat ze niets ontvangen hadden! En daarna wordt er niet gereageerd op mijn andere vragen of screenshot van alle bevestigingsmail van contactaanvragen.
Uiteraard retour aangevraagd, ook hier eerst vlot reactie, maar inmiddels al dagen niets gehoord.
Update. Uiteindelijk toezegging dat ze een nieuwe pan opsturen. Dat is fijn.
Advies wel om de AI aan te passen of terug te schroeven.

Odpowiedź od Cookinglife
Door gegeven dat 1 van mijn glazen gebroken was. Besteld via Bol.com. ik hoefde toch niet heel de zending terug te sturen naa bol. Maar ik kreeg binnen 24 uur een nieuw glas voor het gebroken glas. Wat een super service.

Odpowiedź od Cookinglife
Ordered 6 cocktail glasses and they arrived on time but were very poorly packed for international shipment and one was broken. Informed customer service and told they cannot ship one replacement glass which was ok so we return the set for a refund.
Returns unacceptably complex and has taken numerous emails and now advised as a UK customer we have to pay for the return even though they shipped broken products. I am now involving my credit card company to dispute the charge as the goods were not supplied in their entirety and I am 100% NOT paying to ship back faulty product - avoid if UK based as their service is awful

Odpowiedź od Cookinglife
Een van mijn items was beschadigd.
Hierop direct gereageerd via de begeleidende mail en foto meegestuurd.
Kreeg vrijwel direct bericht dat ik een nieuwe zou krijgen en dit was binnen 24 uur ook al binnen.
Snelle en goede service.

Odpowiedź od Cookinglife
F*ck PFAS !! Heel goed dat jullie er om denken en er vanaf weten !!!
F*ck Chemours!!!

Odpowiedź od Cookinglife
Il y a quelques semaines je commandais de la vaisselle de la marque Bonbistro sur le site Cooking Life pour un montant d’environ 312 euros.
Lors de la livraison, une grande partie de cette vaisselle est arrivée brisée, rayée, abîmée.
Depuis aucune nouvelle du service client.
Aucun remboursement. Aucune possibilité de repasser commande puisqu’ils sont en rupture de stock.
J’ai pourtant clairement détaillé tous les éléments cassés et abîmés en envoyant un dossier complet avec photos pour preuve.
Je vous déconseille formellement de commander sur ce site. Une vrai arnaque !!!!

Odpowiedź od Cookinglife
Une commande de 200 € effectuée en décembre est arrivée complètement détruite avec des produits manquants. Pendant 6 mois, le service client vous a fait tourner en rond pour ne même pas vous rembourser. À fuir absolument !!

Odpowiedź od Cookinglife
Wat ging er mis, we bestellen een wokpan van le creuset, lekker roerbakken op hoog vuur(denk je) maar tot onze verbazing kan hij niet hoger dan stand 6 van de inductie, want daar kan de pan niet tegen. Volgens mij moet je het dan een sudderpan noemen, of je begrijpt niet wat wokken inhoudt. Enfin verhaal uitgelegd en de klantenservice vond het een aannemelijk verhaal. Even een mailtje sturen. Wat schept wederom onze verbazing dat er een ‘expert’ naar gekeken heeft, dit beaamt dat dit niet te manier is om de pan te gebruiken(zie gebruiksaanwijzing van de pan) misschien is het niet heel bescheiden om te zeggen, maar 2 restaurantjes met meer dan 30 jaar ervaring, wijzelf dus. Hebben waarschijnlijk best wat expertise in huis om hier iets van te vinden. Wokken op sudderniveau, fantastisch…. Hoe bedenk je het!! Net als een koekenpan waar je niet in mag bakken🫣😂😂bizar…. Le creuset heeft inderdaad een mooie sudderpan, maar daar blijft het bij. Koop geen pannen die heet mogen worden bij le creuset COOKINGLIFE,denkt hier verstand van te hebben maar handelen het niet na behoren af. Of weten ze ook het verschil niet tussen wokken en sudderen, wellicht even bij ons langskomen dan geven we graag een demo. Klantensklachten afhandelen is daarom ver onder pijl, je mag toch zeker service verwachten? Het zijn geen goedkope Action pannetjes….beetje heel jammer… vr gr janet gaasbeek

wokpan van le creuset
gekocht bij dit bedrijf,
gewoon gebruik volgens alle voorschriften, aanpassingen gemaakt in kookgerei.
ik heb ook bij Oldenhof kookwinkel de koekenpannen gekocht die het zelfde probleem veroorzaken.
deze zijn terug genomen door Oldenhof in Amersfoort
nu wilde ik het probleem aan pakken bij deze Webwinkel..
maar die neem het niet serieus vooral de zeer onvriendelijke klantenservice kan nog veel leren van hun concurrent Oldenhof.
leest ook het probleem met deze pannen op de review le creuset les forgees. en de gebruikers daar van.
DUS ZIE HIER ONDER HET RESULTAAT , DUS NIKS GELEERD VAN DE U CONCURRENT..OPLOSSEN EN JE NIET VERSCHUILEN.!!!

Odpowiedź od Cookinglife
Rond kerst heb ik enkele items gekocht via de websit, oa ook als kerstcadeau.
Deels van de bestelling heb ik begin januari in winkel Almere geretourneerd. Het bedrag zou via de bankrekening terug worden gestort.
Na ruim 4 maanden en tig telefoontjes nog steeds niet gebeurd, ook niks ontvangen op m’n rekening. Medewerkers aan telefoon geven aan dat er vele problemen en onduidelijkheden zijn oa omdat winkel in Almere gesloten zou zijn. En helaas ben ik als consument de dupe daarvan.
Ze beloven ook dat ik terug gebeld word door hun supervisor/ teamleider. Helaas ook niks van gehoord.
Koop niks bij cookinglife tenzij je 100% wilt houden. Bij twijfel koop het ergens anders.

Odpowiedź od Cookinglife
Super goede service!! Ik had vragen over een ontvangen product, wat gelijk is opgepakt en er meteen een goede oplossing werd geboden.

Odpowiedź od Cookinglife
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.