Comodos Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Twee weken geleden aanvullende informatie gegeven aan comodos. Nog steeds geen antwoord gekregen, dat bewijst maar weer dat dit bedrijf geen enkele interesse heeft in hún klanten. Het zijn dus echte... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ongelofelijk slechte service!! Gewoon bestelde spullen niet geleverd. Klacht naar mailadres gestuurd, is de mailbox vol. Wel op mijn vorige review gereageerd, met de vraag ze te mailen. Gedaan, je ra... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 2 airco's besteld van comodos totale waarde 557,90.na anderhalf mand heb ik ze binnen gekregen ,het is totaal anders dan ik had verwacht, geen goede kwaliteit, het lijkt als speelgoed voor kin... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dit is mijn 2e review over Comodos Amsterdam. Comodos schaamt zich niet voor haar oplichterij. Wel de 10 tallen standaardreacties met begrip dat je teleurgesteld bent in hun (AI-)reacties. Overigens... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 73% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 307

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Comodes suggereert in A,dam een winkel…

Comodes suggereert in A,dam een winkel te hebben. Met een fraaie foto misleiden zij de snelle koper die dan denkt "ik kan altijd terugvallen op een winkel". Helaas zij bedoelen een webwinkel!!!
Dus wees alert en kijk eerst op Trust Pilot en vertrouw die gelikte zgn winkels niet.

10 marca 2026

C.a. Heersping

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons om te horen over uw zorgen en we begrijpen dat dit voor verwarring kan hebben gezorgd. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen uw zorgen graag bekijken en waar nodig verdere uitleg geven. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@comodos.nl

Oceniono na 1 z 5

Schoenen met stalen neuzen besteld

Schoenen met stalen neuzen besteld. Toen ze binnenkwamen zaten er geen stalen neuzen in. Hun meerdere malen gemaild met de vraag voor een retourlabel. Tot nu toe nog steeds geen reactie en ook geen geld ontvangen.. oplichterij

11 marca 2026

Marsha radovac

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat het ontvangen product niet overeenkomt met wat u had verwacht en dat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw retourverzoek. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen dit graag voor u bekijken en u verder helpen bij het oplossen van deze situatie. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

politieoplichters

politie in gelicht doen niks dan gaan we zelf maar wat doen niet goedschikd dan kwaadschiks

11 marca 2026

Theo Schakel

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons om te horen over uw zorgen en we begrijpen dat deze situatie voor frustratie heeft gezorgd. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen uw situatie graag bekijken en uw zorgen verder onderzoeken. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij u verder kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Heren jas besteld twee maten te klein…

Heren jas besteld twee maten te klein dus ik wil dit retourneren heb aangegeven dat de jas te klein nu moet ik een foto en video maken en opsturen dit heb ik niet meegemaakt puure kolder bericht gestuurd dat ik dat niet doe ik heb aangegeven wat het probleem is dan stuur je toch gewoon het retour papier op ook al moet retour kosten betalen maar volgens mij heb ik met zwendel praktijken te maken dus niks koopen bij dit bedrijf

9 marca 2026

Kees De Graaf

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat het ontvangen artikel niet goed paste en dat het retourproces voor frustratie heeft gezorgd. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen dit graag voor u bekijken en u verder helpen met uw retourverzoek. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Oceniono na 1 z 5

Ruim een maand op een bestelling…

Ruim een maand op een bestelling gewacht. Kreeg een andere trui dan op de foto stond. Bovendien klopte de maat niet. Mijn geld is dus weg, want er is geen mogelijkheid om te reclameren. Waarom worden dit soort dieven niet opgepakt? Comodos reageerde op deze review. Er wordt weer gesuggereerd dat deze firma het probleem kan oplossen als ik informatie verstrek. Hebben zij dan niet meer de gegevens van mijn bestelling? Beschikken zij dan niet over de gegevens rond de verzending? Ik heb al te veel tijd aan deze flutzaak besteed. Wees gewaarschuwd ! Voortaan koop ik gewoon in een winkel en ga ik op wintersport met wel een trui.

13 lutego 2026

P van Zoest

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat het ontvangen product niet overeenkwam met uw verwachtingen en dat de maat niet klopte. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen uw bestelling graag bekijken en u verder helpen bij het oplossen van deze situatie. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Oceniono na 1 z 5

NIKS KOPEN HIER !! Chinese dumpstore !!

Ik ben zo dom geweest om niet eerst de reviews inzake Comodos te lezen maar gelijk iets te bestellen. Nou, na anderhalve maand gewacht te hebben op mijn bruine corduroy broek maat L kreeg ik vandaag op de stoep gegooid een pakketje met daarin een zwarte joggingbroek maat XS .....
Dus: NIKS KOPEN BIJ DEZE LOSERS !!

6 marca 2026

Dina

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat u na een lange wachttijd een verkeerd artikel heeft ontvangen. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Dropship troep

Dropship troep, wacht al weken op mijn bestelling en zal wel nooit aankomen. Jammer, ik ben hier normaal gesproken altijd alert op. Niet kopen hier!

5 marca 2026

Bianca

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat u nog steeds op uw bestelling wacht en we begrijpen dat dit erg zorgwekkend moet zijn. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen graag de status van uw bestelling voor u controleren en u verder helpen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit voor u kunnen nakijken.

Nooit bestellen!

Nooit bestellen!! Wat een oplichters, beloven snel te versturen. Na 2 weken eindelijk je product krijgen die vervolgens kapot is. Mail contact geweest, waarbij ze beloven een nieuwe te versturen maar deze is nooit aangekomen! Zeer slechte zaak, met als gevolg een verdrietig kind. Reclame maken over de rug van kinderen gaat echt te VER!!

5 marca 2026

Kim

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat het ontvangen product beschadigd was en dat de vervanging niet bij u is aangekomen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend moet zijn geweest, vooral omdat dit ook uw kind heeft geraakt. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Oceniono na 1 z 5

NOOIT iets bestellen aub.

NOOIT iets bestellen aub.
Besteld skipak pas geleverd na skireis, direct met Bpost meegegeven voor retour. Ondertussen nog zogezegd onderweg en mails worden niet meer beantwoord terwijl de mails bij het wachten op de levering direct werden beantwoord zal geweest zijn om te sussen. Ze mogen hun Chinese rommel houden en ik zal iedereen verwittigen van hun wanpraktijken!!!

19 stycznia 2026

Saskia Cavens

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht en dat u problemen heeft ervaren met het retourproces. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen dit graag voor u bekijken en de status van uw retour controleren. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Oceniono na 1 z 5

Probeer al een maand reactie te krijgen…

Probeer al een maand reactie te krijgen nadat ik AliExpress producten krijg waar niks van klopt, rits zonder sluiting, drukknoppen links en rechts hetzelfde, klittenband hetzelfde, waardeloos product prima maar bij retouren wordt niet meer geantwoord op de mails, kijk dus uit alles wat hier tekoop is komt rechtstreeks van Ali, garantie 0.0

3 marca 2026

Klant

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat het ontvangen product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u problemen heeft ervaren bij het ontvangen van een reactie op uw retourverzoek. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen dit graag voor u bekijken en u verder helpen bij het oplossen van de situatie. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Zelfde foto's als bij LeQlerk Mode

Ik ben/was op zoek naar een korte broek en ik zag een hele mooie, echter die ik al eens eerder had besteld bij LeQlerk Mode. Toen ik deze terug wilde sturen omdat de kwaliteit (flutkwaliteit) TOTAAL NIET overeenkwam met de broek op de foto (zelfs de kleur was totaal anders); bij de derde herinnering kreeg ik de melding dat "ze" met pijn in hun hart ermee stopten en dat "ze" iets anders gingen doen....klopt dus, Comodo is het nu geworden.
Wees verstandig KOOP er NIETS en check de reviews.

2 marca 2026

Dex

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons om te horen over uw zorgen en we begrijpen dat deze situatie erg teleurstellend moet zijn geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen dit graag voor u bekijken en de situatie verder verduidelijken. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Oceniono na 1 z 5

Eerst kapotte kattenbak en verkeerde…

Eerst kapotte kattenbak en verkeerde maat toegekregen. Ze gingen het recht zetten, hebben ons opnieuw kattenbak met verkeerde maten opgestuurd, de kattenbak is geen 10€ waard maar betaalde er wel 80°€ voor!!! NIET TE SPREKEN OVER COMODOS, NOOIT MEER EN IK VERTEL HET VERDER!!!

2 lutego 2026

MICHEL TASSENON

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat het ontvangen product beschadigd was en dat ook de vervanging niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Dropshipping

Dropshipping, sukkels. Niet kopen, dit kan je beter op Temu kopen.

2 marca 2026

Customer

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons om te horen dat u teleurgesteld bent over uw ervaring. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen uw situatie graag bekijken en u verder helpen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

WAARSCHUWING! hier niet kopen

WAARSCHUWING!! Dit is veelal dropshipping. Je denkt bij een Nederlands bedrijf orthopedische schoenen te kopen en eindigt met een stel uit China afkomstige gewone wandelschoenen, dit is een misleidende handelspraktijk en niet toegestaan!! De website is ook nog eens misleidend want 'voor 23.00 uur besteld vandaag verstuurd' maar als je verder gaat zoeken kom je tot de ontdekking dat het wel 14 dagen gaat duren!! En dan te bedenken dat precies dezelfde schoenen bij een bekende Chinese verkoper veel goedkoper zijn en binnen 10 dagen geleverd.

13 lutego 2026

Hns ms

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat de levertijd en productbeschrijving voor frustratie hebben gezorgd. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen dit graag voor u bekijken en waar mogelijk verdere uitleg geven. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Oceniono na 1 z 5

Firma die besteld via Chinese…

Firma die besteld via Chinese site’s.bij levering keukenkraan bleek dat deze lekte, 1 dag na de levering mail gestuurd om het probleem uit te leggen. Was wel vriendelijke mail terug waar me gevraagd werd om video of foto te sturen van het probleem. Daarna geen antwoord meer. Uiteindelijk nog eens mail gestuurd en dan krijg je het antwoord, sorry je moet binnen dr 7 dagen problemen melden dus we kunnen niets meer doen voor u.kort samengevat koop niets bij deze zogezegde handelaar de kraan in kwestie koste op Temu 30€ waar zij 80€ voor vragen. Wegblijven bij Comodos is de boodschap.

1 marca 2026

Patrick T

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en dat het ontvangen product een probleem had. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen dit graag voor u bekijken en zien hoe wij u verder kunnen helpen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Oceniono na 1 z 5

You will never get refund. Poor quality

Even after receiving an email from the shop confirming that the dress was defective, they still refused to issue a refund. Instead, they insisted that I must choose another item from their online shop — otherwise I would not receive my money back. On top of that, they stopped responding to my emails and blocked further communication.
This is extremely unprofessional and unacceptable customer service. When a store admits a product is defective, a refund should be the standard solution. I would strongly advise others to be cautious when purchasing from this shop, especially regarding returns and refunds.

18 lutego 2026

Jameelah

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen dat deze situatie, vooral met betrekking tot de terugbetaling van een defect product, erg frustrerend moet zijn geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Oceniono na 1 z 5

Eerst goede reactie, daarna niets meer

Iets besteld, dacht uit Amsterdam. Bleek dropshipping te zijn vanuit China. Kwam prima binnen, maar maten zijn niet goed. Snel gereageerd en snelle reactie terug. Toen ik niet akkoord ging met een voorstel om tegen geringe meerkosten hetzelfde opnieuw te bestellen, kreeg ik geen enkele reactie meer via mail. Op een andere manier zijn ze niet te bereiken.

26 lutego 2026

Paup

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat het product niet goed paste en dat u daarna problemen heeft ervaren met het ontvangen van verdere communicatie. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen dit graag voor u bekijken en u verder helpen bij het vinden van een passende oplossing. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Echt een slecht bedrijf

Echt een slecht bedrijf, ik heb heel vaak gemaild en kreeg steeds geen reactie of een halve reactie. Geen aanrader om hier iets te kopen. Niet geweldige producten, maar vooral slechte communicatie en hulp.

27 lutego 2026

Yvette Klaase

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring met onze communicatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wij willen dit graag voor u bekijken en u verder helpen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Comodos is pure oplichting

Comodos is pure oplichting! LET OP KOOP NIETS
Het product was inderdaad vanuit China onderweg terwijl ze zich positioneren als Nederlandse webshop. Daardoor lange levertijd. Het artikel is van slechte kwaliteit en de website foto's zijn misleidend. Retourneren is onmogelijk en je wordt met emails aan het lijntje gehouden totdat ze niet meer reageren. KOOP NIETS BIJ DEZE OPLICHTERS!! Order annuleren werkte ook al niet ivm te lange levertijd. helasas geld kwijt aan flut product. Smerige Chinese maffia praktijken. Zou moeten worden aangepakt door consumentenbond!!

5 lutego 2026

Armand Duijsens

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u problemen heeft ervaren met de communicatie en het retourproces. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wat een slechte service

Wat een slechte service. In het begin krijg je gelijk antwoord op je mail, maar zodra je na een week aangeeft dat je het product niet meer wilt, en dus alles wilt annuleren, geven ze geen antwoord meer. Het is inmiddels bijna 2 weken maar het product heb ik nog steeds niet in huis. Ook het bedrag wat ik betaald heb, was € 5,- meer dan dat er op de site stond. Ben benieuwd of ik überhaupt het product nog ga ontvangen. Maar hier zal ik NOOIT meer bestellen.

26 lutego 2026

Nathalie

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen dat deze situatie, vooral met betrekking tot de vertraging en uw annuleringsverzoek, erg frustrerend moet zijn geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij willen uw bestelling graag bekijken en de situatie voor u verduidelijken. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej