bedrijf reageert niet op mail en is niet bereikbaar. net als alle andere ben ik dus opgelicht. na het lezen van andere reviews zie ik het retour adres maar via google lijkt dit woonhuis niet ech... Zobacz więcej
Comodo Amsterdam
Zobacz, co mówią recenzenci
Nadat ik een bestelling had gedaan kwam ik erachter dat elders het artikel 20 euro goedkoper was. Of 2 voor de prijs zoals Comodo rekende voor 1 exemplaar. Het contact hierover was goed. Voorstel m... Zobacz więcej
Ook ik ben helaas erin getuind. Je kunt een bestelling niet annuleren. Dat had ik wel gedaan per email voordat het verzonden werd. Ze versturen het toch ook als je het niet wil. Retour sturen is ged... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
bedrijf reageert niet op mail en is…
bedrijf reageert niet op mail en is niet bereikbaar.
net als alle andere ben ik dus opgelicht.
na het lezen van andere reviews zie ik het retour adres maar via google lijkt dit woonhuis niet echt een woon adres; Puttensestraat 17, 1181 JE Amstelveen
Pure oplichting
Wat een slecht bedrijf. Uiterst slechte service en je betaald veel te veel voor wat je krijgt. Op de foto’s lijkt het heel wat, maar daadwerkelijk zijn het allemaal producten van Aliexpress. Verzenden duurt meer dan een maand en retourneren is al helemaal een ramp. Ik had van hun mooie webshop veel meer verwacht, had ik de reviews maar eerder gelezen… Mensen, bestel hier niets, het is pure oplichting. Dat dit überhaupt legaal is kun je je niet voorstellen, maar het gaat precies binnen de Nederlandse normen helaas.
Ook ik ben helaas erin getuind
Retour sturen is gedoe begrijp ik uit andere reacties. Het zijn bedriegers.
dropshipper niet bestellen
dropshipper niet bestellen. Via Instagram met diverse profielen inspelen op uitverkoop. Winkel bestaat niet. Wordt besteld in China als je geluk hebt. Ali producten tegen hoge woekerprijzen. Houden je aan het lijntje. Niet bestellen !! Terugsturen naar eenmanszaak Brandsen Benefits Puttensestraat 17, 1181JE Amstelveen. Aanpakken dit bedrijf
oplichters!!!!!
Ik heb ook pruducten besteld en niks is binnen gekomen deze mensen zijn oplichters trap er niet in
verzoek voor retournering wordt niet op…
verzoek voor retournering wordt niet op gereageerd dus mijn termijn is dus verlopen en zit ik met kleding die niet past
Zijn oplichters
Zijn oplichters. 14 juli iets besteld en tot heden niets gekregen. Ik heb zelf al betaald. Diverse keren gemaild en te lui om de mails te beantwoorden waar mijn bestelling blijft. Kortom geld weg en geen product. Zwaar teleurgesteld oplichters ten top!!!!!
Een ster is nog te veel voor deze…
Een ster is nog te veel voor deze oplichters
Maat was incorrect slipvaste zool zo glad als maar kan. Klantenservice helpt niet.
Pas toen ik een geschil had geopend via klarna begonnen ze me terug te mailen en de dwingen om het geschil te sluiten anders konden ze niet helpen
Ze probeerde me te manipuleren om het te houden en dreigde dat ik het anders naar china moest sturen en 30 euro retour kosten moest betalen
Toen ze door hadden dat ik het geschil niet zou sluiten bleven ze mailen en dreigen dat ze me niet konden helpen als ik het geschil niet zou sluiten
In overleg met klarna het geschil open gehouden klarna heeft me goed geholpen
Comoda amsterdam zijn oplichters!!!!
Wat een rommel
Wat een rommel
Als ik hiermee moet gaan wandelen mag ik blij zijn de hoek van de straat te redden.
Oplichters!!!!!
Kwaliteit zeer slecht, maten kloppen niet. Ik dacht dat ik iets bestelde uit Amsterdam maar het bleek uit China te komen. En als je het terug wil sturen moet je de kosten naar China betalen.(€ 30) Oplichters !!! Je moet een retour formulier aan vragen maar dat krijg je niet.
Nooit its kopen van deze mensen
Werd geleverd vanuit China
Werd geleverd vanuit China, maat niet goed kwaliteit slecht, dacht dat het uit Amsterdam kwam. Retourneren zelf betalen, dus 32,00€ betaald, en ik heb niets, nooit bij dit bedrijf bestellen.
Product en bedrijf ZEER slecht.
Kopen in Amsterdam maar retourneren naar China met trackcode.
Kosten zeer hoog en geld retour kan je vergeten .kwaliteit is erbarmelijk.
Zeer slecht je moet een ster kiezen om…
Zeer slecht je moet een ster kiezen om wat te schrijven hier maar eigenlijk moet je min sterren kunnen geven super slecht materiaal verkeerde maten en retour sturen ho maar kost meer als de troep die je besteld en ze reageren ook niet als je retour formulier vraagt koop hier alsjeblieft niks
Ordinaire oplichters
Dit bedrijf is niet in staat om te verbeteren.
KOOP HIER NEVER NOOIT IETS !!!!
Zijn ordinaire oplichters !!
DIT IS EEN SERIEUZE WAARSCHUWING
Die ene Ster niet eens waard
Die ene Ster niet eens waard. Verkopen producten van temu...o.a schoenen. Ik dacht fijne wandelschoenen te kopen...slechte kwaliteit en echt geen wandelschoenen. Oplichters!
COMODO = DIEVENBENDE
Vermits de COMODO site producten verkoopt die het zelf in China bij TEMU koopt aan 4 tot 10-maal de aankoopprijs. Ze houden zich aan geen enkele Europese regelgeving en mogen gerust het label "DIEVENBENDE" krijgen.
NOOIT iets kopen.
Verkeerde maat, maar terug sturen is een lijdensweg. Men blijft maar zeuren of je het niet toch wil houden.
En als het retour is gestuurd blijft men maar vragen om de reeds toegestuurde track en tracecode en terug betalen ho maar.
Wat een bagger bedrijf
Wat een bagger bedrijf. Je bestelt iets en krijgt iets anders geleverd. Dus wil ik het kosteloos retourneren. Nee dat gaat niet.
De klant moet dus zelf voor de kosten opdraaien als dit zogenaamde bedrijf bedenkt iets anders op te sturen.
MENSEN BESTEL HIER NOOOOOOOOIT!!!!!
Inmiddels mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld.
Binnen 2 weken is de hele binnendoor…
Binnen 2 weken is de hele binnenzool doorgezakt en loop je op een raster.
Het komt uit China!!!
Ik had net zo goed iets van Ali express kunnen kopen.Allemaal china-troep,terwijl ik dacht dat ik iets uit Amsterdam kocht Als ik daar iets over vraag:internationale samenwerking blablabla.Ik vraag niets uit China!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.