Comfycopenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kære comfy Jeg har lige modtaget min pakke og jeg elsker 😍 jeres tøj dejlig kvalitet og pasform jeg er ikke en lille dame og kan sagtens passe jeres tøj i den store str har købt flere gange før kan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lækkert tøj, dog er der stor forskel på størrelsen afhængig af tøjet. En t shirt skulle kun have været m og en anden var kun lige stor nok i en str xl. Noget af tøjet skjuler så fint eventuelle mave... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik en forkert farve tilsendt, men beholdt den og bestilte den rigtige farve igen istedet for at sende den retur. Så nu har jeg cardiganen i 2 farver. Zipper buks også. Elsker tøjet. Min ekssvigerin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lækre varer som lever op til navnet. Kvaliteten har aldrig skuffet. Hurtig levering og også hurtig refundering ved returnering af varer. Det har jeg haft brug for et par gange, da jeg har vurder... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 42

Napisz recenzję

Flot service

Jeg er mega tilfreds med betjeningen hos Comfy Copenhagen. Tænk!!! Jeg havde glemt at taste rabatkoden da jeg købte første gang 10% og det skrev jeg i en mail til dem - op vupti kom de ind på min konto - det er da service, der er værd st sætte pris på - så stor tak herfra 🌹🌹🌹

25 listopada 2024

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Tusinde tusinde tak for denne flotte anmeldelse, Lilian ❤️ Den sætter vi pris på og vi er glade for at vi kunne hjælpe dig bedst muligt.

Hurtig levering, uden problemer

25 listopada 2024

Skønt skønt skønt, tak for din fine anmeldelse, Malene ❣️

Det skønneste tøj

Det skønneste tøj , bor i det

19 listopada 2024

Det gør vi andre også 😉 Mange tak for din anmeldelse, Lone ❤️

Forkert trøje

Havde bestilt en flot trøje, men fik desværre den forkerte trøje tilsendt to gange. Snakkede med dem over tlf, og fik den bedste service. Som tak for min tålmodighed fil jeg tilsendt et flot tørklæde sammen med min bestilte trøje - flot service ❤️

18 listopada 2024

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Vi beklager fejlen meget, vi er glade for at det hele lykkedes til sidst. Tak for din flotte anmeldelse, Marianne❤️

Superlækkert og blødt tøj

Hurtig forsendelse. Jeg har også købt rigtig meget hele sommeren i Havneskuret hos nogle meget flinke og rare damer.Jeg er meget glad for alle mine køb.

11 listopada 2024

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Hvor dejligt at du har handlet hos os begge steder, vi sætter pris på din anmeldelse, Linda ❤️

Skøn oplevelse hver gang

God og hurtig ekspedition
Altid glade og hjælpsomme
Jeg er stor fan 👏❤️

7 listopada 2024

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Tusinde tak for denne fine anmeldelse, den sætter vi MEGA pris på, Pia💌

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering - mere kan jeg ikke sige lige nu, da det er en julegave.

28 października 2024

Tusinde tak for din anmeldelse, Aase ❣️

Oceniono na 5 z 5

Super god service de var rigtige…

Super god service de var rigtige hurtige med at sende pakken og tá retur.

21 października 2024

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Det lyder godt, vi er glade for at vi kunne leve op til dine forventninger. Mange tak for din anmeldelse, Louise ❤️

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej